سابقه داشته تو کارای دیگه یهو پیش بیاد بزنی تو سرت بگی من شانس ندارم؟نقل قول:
دقیقا از همون مواقع هست الان.... حتما رو پورتت 30 40 نفر رو گذاشتن و رو مال اون 10 15 نفر:n15:
Printable View
سابقه داشته تو کارای دیگه یهو پیش بیاد بزنی تو سرت بگی من شانس ندارم؟نقل قول:
دقیقا از همون مواقع هست الان.... حتما رو پورتت 30 40 نفر رو گذاشتن و رو مال اون 10 15 نفر:n15:
خیلی مسخرست !! من که چندماه پیش شبی 12 گیگ دانلود میکردم الان بزور به دو گیگ میرسهنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
برو خدا شکر کننقل قول:
دانلود شبانه سرویس 2 مگ بر اساس قانون
شبی 750 مگه
میشه این بند قانون رو بگید کجا نوشته؟و کی این قانون رو گذاشته؟نقل قول:
2مگ یعنی سرعت دانلود 256
و برای 5ساعت رایگان ضرب و تقسیم کنید میشه 4608مگ باید توی این بازه زمانی دانلود بشه
حالا این 750 از کجا اومده من نمیدونم اگه شما میدونید فرمولشو با ما بدید
داش بهنام کجایی... بنت کردن ... ولی میدونم خودتو میرسونی به تاپیک!
دوستان کسی پایه شکایت گروهی و زیر نظر یه نماینده نبود؟!
اقا احمد داره از عمق فاجعه میگه... جایی که خود قانون میگه سرعت سرویس 2 مگ باید حداقل 32 باشه....کد:میشه این بند قانون رو بگید کجا نوشته؟و کی این قانون رو گذاشته؟
2مگ یعنی سرعت دانلود 256
و برای 5ساعت رایگان ضرب و تقسیم کنید میشه 4608مگ باید توی این بازه زمانی دانلود بشه
حالا این 750 از کجا اومده من نمیدونم اگه شما میدونید فرمولشو با ما بدید
اون چیزی که شما میگی مربوط به قانون اشتراک یک به یک هست... نه یک به هزار!
سلام دوستان من 4 ماهه سرویس 2 مگ پارس آنلاین از ( مرکز ثاراله حصارک کرج ) سرویس دارم تو این 4 ماه هیچ موقعه تو 24 ساعته سرعتم زیر450 نیومده ولی الان یک هفته هست 5 دقیقه چراغ اینترنت روشنه 5 دقیقه دیسکانکت میشه تو این یه هفته همه سرعتم شده 80 کیلو با idm
واسه همه این دو تامشکل هست ( قطع و وصلی اینترنت و پایین اوردن سرعت اینترنت ) یا فقط واسه من اینجوری شده؟؟؟؟
پورتم تو این 4 ماه زیر 4 مگ نبود ولی الان.....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خطط نویز شدید داره... فعلا دنبال این باش نویز خطط رو برطرف کنی... ولی مشکل سرعت الان سراسری هست و برای 90 درصد کاربرا پیش اومده.نقل قول:
صدای اپرااتور هم ضمیمه کنید:n06:نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
و جوابی که به امیر اقا بعد چند بار شکایت دادن
درسته حق با شماست اول شاید قبول کنند که باید 256 باشه
اما اگه زیاد شکایت کنی این قانون میاد از نا کجا اباد
750 مگ هم دانلود شبانه خودمم وقتی سرعتش به 40 نمی رسه از صبانت
رفیق خوب وقتی قانون داره میگه 32 باید باشه صدای چیه اپراتور رو ضبط کنم؟ فحشم که نمیده بخوام صداشو ضبط کنم... یه مشت مغز خر خورده رو میارن برا اینکار!!نقل قول: