Snr زیر 17 نمیاد حتی تو بدترین حالت. پرسیدم چند نفر دیگه ام مشکله منو داشتن. از پارسه اما تا خودش درسته نکنه کاری نمی شه کردنقل قول:
Printable View
Snr زیر 17 نمیاد حتی تو بدترین حالت. پرسیدم چند نفر دیگه ام مشکله منو داشتن. از پارسه اما تا خودش درسته نکنه کاری نمی شه کردنقل قول:
توی این تاپیک اولین نفری هستی که این مشکل رو توی شبانه داری . مشکل سرعت کم شبانه دارن بچه ها ولی اینجوری قطعی شبانه کسی نداشته
گفتم اگ نمیتونید درستش کنید شکایت کنم تا اثر کردنقل قول:
دومگی یا یک مگ؟نقل قول:
دوستان با این صف طولانی شما چطوری زنگ میزننین پت سر 30 نفر؟
نمیشه شماره داد خودشون زنگ بزن
من دیروز ظهر زنگ زدم حدود20دقیقه تو صف بودم بعدش 10دقیقه صحبت کردم
حدود20هزار شارج ایارنسل پرید
میبینی توروخدا یکی از یکی دزدتر
شما کدوم شهری؟نقل قول:
سرعت بالای 50 کیلوبیت آرزوم:n03:
کیلو بایت نه کیلوبیت...نقل قول:
خدا وکیلی ببین به کجا داریم میریم!!! سرعت ADSL ما رسیده به 30 کیلوبایت! یعنی تازه داریم به استانداردای دایل اپ دنیا نزدیک میشیم... خدا از سر کم فروشا نگزره
بنده خدا... من زنگ زدم شکایت که هیچی... مونده بود از عمش بچه دار بشم... در اخر هم گفت هر کاری میخوای بکن.. این حقت هست.. منتها نتیجه ای نمیگیری.... واقعیت تلخه...مورد شما حتما مشکل از پهنای باند نبوده... وگرنه از بچه های تاپیگ 90 درصدشون سرعت اسمی که هیچ... نصف سرعت اسمی رو در شب و روز نمیگیرن...نقل قول:
دوستان....
اگه پایه باشید بصورت گروهی شکایت کنیم... یعنی یه نماینده انتخاب کنیم.. اسم و فامیلمون رو بدیم بهش.. اون یه شکایت بزنه که اقا من و ایشون و ایشونو این اقا و این خانم.... (هرچی بیشتر بهتر...) که اره الان 30 روزه هر شب داریم شکایت میکنیم... فایده ای نداشته و نصف سرعت اسمی رو هم بهمون نمیدن....
حالا تست کردنش که ضرری نداره؟
میتونه این اطلاعات فقط نام و نام خوانوادگی یا فقط شماره عضویت باشه .... من حاضرم اگه قبولم داشته باشید این کار رو انجام بدم... همینجا اعلام کنید ببینیم کیا پایه هستن..... که نتونن هی بگن مرکزتون خرابه یا....
چرا اینطوریه؟؟!!! من و یه نفر از دوستان از یه مرکز و یه جور سرویس گرفتیم ولی اون سرعتش خیلی از من بیشتره جالب اینجاست که وضعیت خط من از اون خیلی بهتره !!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk