برای بقیه هم قسمت گزارش مشکلات شاتل و قسمت پشتیبانی آنلاین غیر فعال هست؟؟؟؟ یا فقط من اینجوریم؟؟؟؟
Printable View
برای بقیه هم قسمت گزارش مشکلات شاتل و قسمت پشتیبانی آنلاین غیر فعال هست؟؟؟؟ یا فقط من اینجوریم؟؟؟؟
دوست گلم ! من فقط می خواستم یه سری چیزها بیشتر مشخص بشه ! و قصدم از اون پست فقط همین بود !نقل قول:
فکر می کنم خود آقای جوادی هم لپ کلام من رو دقیقا درک کردن ...
اصلا هم بحث ترس و این حرف ها نیست عزیز من ! من نمی دونم شما از کی دارین این تاپیک رو دنبال می کنین ! ولی
این جریان شکایت و این ها که می بینید الان داره با این جدیت پیگیری میشه ، من و دو سه تا از دوستان دیگه جزو
استارتر هاش بودیم !! اگه توجه کرده بودی گروه معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت !
که آدرسش هم توی امضا من هست بنده ایجاد کردم در راستای همین هدف ها ! من خودم یکی از دشمنای پر و پا
قرص این شاتل کلاهبردار هستم ! متاسفانه چند وقتی هست که خیلی سرم شلوغ شده و نتونستم ریز به ریز و
دقیق این تاپیک رو دنبال کنم و از وقتی دیدم دوستانی هستن که دارن حرفه ای جریان شکایت رو دنبال می کنن منم
خیالم راحت تر شد و رفتم بیشتر به بقیه گرفتاری هام رسیدگی کردم ! از یه طرف هم یه کمی توی ذوقم خورد ! چرا ؟
به خاطر اینکه من وقتی اون گروه رو ایجاد کردم خیلی جو خوبی بود و همه می گفتن ما پایه شکایت و تحریم و فسخ
این چیزاییم ! ولی وقتی گروه رو ساختم دیدم عمل کردن با حرف زدن زمین تا آسمون فرق میکنه ! و متاسفانه هیچ
فعالیت مفیدی توی اون گروه که خیلی بهش امیدوار بودیم صورت نگرفت ...
پس شما که نمی دونی لطفا این قضیه ترس و این حرف ها رو مطرح نکن ...
در ضمن برای شکایت هم، بله من هنوز شناسه کاربریم رو واسه آقای جوادی ارسال نکردم ! چون می خواستم چند
تا مدرک و عکس هم تهیه کنم و همراهش بفرستم که متاسفانه به خاطر کمبود وقت نتونستم همه ش رو تهیه کنم
یه بارهم گفتم می خوام این کار رو بکنم ! حالا متاسفانه مجبورم تا همین جایی که عکس مدرک تهیه کردم واسشون
بفرستم چون متاسفانه خیلی سرم شلوغ هست ...
در ضمن این ایده تهیه عکس و مدرک هم اولین بار بنده مطرح کردم. البته خداوکیلی من اصلا از گفتن این حرف ها خوشحال
نیستم و نمی خواستم هیچ وقت اینا رو بگم چون کارایی که کردم همش به خاطر احقاق حق و حقوقمون بوده و کلا گفتن
نداره ...
دیگه ببخشید اگه پرحرفی کردم
ببخشید اگر لحنم تند بود... من عذر میخوام . :10:نقل قول:
امیدوارم در تهیه ی مدرک و کل زندگین موفق باشی :46:
برا من یه بار بعد تغییر سرویس این قات رو زد البته نه اینقدر،این ارور مغایرت هم جفتش بود بعد از یه روز درستش کردننقل قول:
شاتل هیچ وقت یادش نمیره که چقدر دانلود کردی . خودش بعدا باهات حساب میکنه:31: اون خط قرمز پایین هم برای همینه:21:نقل قول:
MohsenStar
کسی اینجوریش رو دیده بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن سر ماه ترافیک ریست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها امروز من از محدودیت در اومدم شما چی؟میخواستم بدونم این کارشون واسه اینه که من دوباره تمدید کنم؟امروز روز اخر دوره این ماهمه!!
دوستان ساعت توقف دانلود صبح رو 7:59 یا حتی 7:58 بذارید، ظاهرا ساعت شاتل 1-2 دقیقه عقب هست و با توجه به 2 مگ بودن،حجم زیادی همون اوله صبح تلف میشه.
سلام. خسته نباشینقل قول:
داش مارو چشم کردی ماهم به فنا رفتیم ! :21:
من هم به واحد فروش اصلی تو تهران زنگ زدم دختره گفت الان تقریبا همه شرکت ها دارن مثل ما عمل میکنن (محدود کردن سرعت شبانه) ! گفتم اتفاقا شما تنها شرکتی هستید که دارین خیلی قشنگ ..... میکنید!
گفت حتی همین مخابراتی که میگی هم همینطوری میشه به زودی ! گفتم خودت مثل اینکه هر چی حال کردی میگی واسه خودتا ! :5:
کاش صداشو ضبط میکردم !
شما چه مدت محدود بودید؟و چه سرعتی دارید؟نقل قول:
شبها با سرعت 210 تا دانلود ميكنم.
سرعت اصليم 256 هست