بزار تایپ کنم قیمتا رو خونده بشه:نقل قول:
512 کیلو : 15 گیگ -12500
1 مگ: 40 گیگ-20000
2 مگ: 50 گیگ- 25000
3 مگ: 80گیگ - 35000
4 مگ: 100 گیگ - 40000
8 مگ: 120 گیگ -50000
16 مگ: 240 گیگ-80000
Printable View
بزار تایپ کنم قیمتا رو خونده بشه:نقل قول:
512 کیلو : 15 گیگ -12500
1 مگ: 40 گیگ-20000
2 مگ: 50 گیگ- 25000
3 مگ: 80گیگ - 35000
4 مگ: 100 گیگ - 40000
8 مگ: 120 گیگ -50000
16 مگ: 240 گیگ-80000
ممنونم از اینکه زحمت کشیدید بابت سرچ مطلب.نقل قول:
لینک اخری که دادید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک اگه درست بگم اپدیت شده همون مبع خودمه که برای 2011 بود و اینی که فرستادید برای 2017 هست ظاهرا.
در اینجا هم چین رتبه اول و روسیه رتبه سومه و خبری از امریکا نیست
لینک بعدی که فرستادید
در اینجا چین اوله و روسیه چهارم ایران سوم(!) و امریکا دوم
در لینک دومی که فرستادید
در اینجا روسیه اوله
چین دومه
وخبری از امریکا نیست
در نهایت لینک اولی که فرستادید
به رشد استفاده از تورنت در امریکا اشاره میکنه ولی همچنان میگه در کل امریکای شمالی کانادا اوله با 11 درصد و در جدول هم که مشخص کرده چند کشور اروپای شرقی همچنان با رنگ قرمز در ته جدول بیشترین نرخ سرقت محتوا رو دارند و امریکا با رنگ سبز جز مناطق کمتر استفاده کنندست.
الان این بررسی منابع خودتون بود.
سه تاشون قاطعانه میگن چین و روسیه در صدر سارقان محتوی پولی اینترنتی هستند و یک منبع امریکا رو رتبه داده فقط.
این خیلی بهتر از آسیاتکه، همون 100گیگ در ماه برام عالیه و بیداری شب رایگان ندارهنقل قول:
دقیقا این عالیه اگه همه اپراتورا همینطوری اعمال کنن یعنی گیگی حداکثر 500 تومن خوبه وگرنه طرحی که های وب گذاشته خیلی افتضاحه و در واقع اینترنت گرون میشه دوبارهنقل قول:
خب الان مصرف تورنت ایرانی ها بالاتر بود یا آمریکایی ها؟ ایرانی ها نرم افزار های غیرقانونی بیشتری استفاده میکنن یا آمریکایی ها؟ شما سطح در آمد رو هم در نظر بگیری باز اونا وضعشون از ما خرابتره.نقل قول:
ویرایش: شبیه خودتون بولد میکنم.
اونهایی که من میشناسم با لینک مستقیم دانلود میکنن، به ندرت از تورنتنقل قول:
خارج هم خیلی کم از بس شماره ipشون ثبت شده جریمه شدن، اونجا هم مثل ما با لینک مستقیم
عرض بشه که...نقل قول:
1- اکثر قریب به یقین کاربرای ایرانی دانلودهاشون رو اعم از فیلم، سریال، بازی ،نرم افزار با لینک مستقیم میتونن انجام بدن و خیلی کم شده نیاز پیدا کردن به تورنت برای ایرانیها بر عکس کشورهای غربی که تنها راه دانلود محتوای پولیه! بنابراین اگه یکی بگه کاربرای تورنت ایرانی کمترن یا فلان کشور ارتباطی به نتونستن یا نخواستن نداره، ایرانی ها در سالیان اخیر نیازی نداشتن چون لینکهای پرسرعت دانلود برای اکثر خواسته هاشون در اختیارشون بوده (اونم با ترافیک داخلی که قابل رهگیری برای منابع خارجی نیست)
2- پستی که شما دنبال کردید و منابع اوردید براش دنباله بحثن بود که بیشترین محتوی پولی غیر مجاز و خصوصا تورنت در جهان از طرف کدوم ناحیست؛ که من چین و روسیه رو اشاره کرده بودم و یکی دیگه گفته بود این دو کشور نیستن و امریکا و اروپای غربی بیشترین استفاده از تورنت و منابع کرک شده رو دارند (ایران بحثش نبود این بین)
3- به طور کلی تنها بخشی از زیر ساخت و بک بن نت یک شرکت امریکا به اسم گوگل کل شبکه دیتای ایران رو میتونه قورت بده یه ابم روش! باقی شرکتاشون بماند...پس خیلی متناسب نیست مقایسه وضعیت حتی اگه در بحثی نیاز شد
4- به استناد منبعی که در تاپیک سابق گفته شد (از طرف کاربری دیگه) 90 درصد میانگین استفاده مردم امریکا استریم ویدئو عنوان شده بود
- - - Updated - - -
عرض بشه که...نقل قول:
1- اکثر قریب به یقین کاربرای ایرانی دانلودهاشون رو اعم از فیلم، سریال، بازی ،نرم افزار با لینک مستقیم میتونن انجام بدن و خیلی کم شده نیاز پیدا کردن به تورنت برای ایرانیها بر عکس کشورهای غربی که تنها راه دانلود محتوای پولیه! بنابراین اگه یکی بگه کاربرای تورنت ایرانی کمترن یا فلان کشور ارتباطی به نتونستن یا نخواستن نداره، ایرانی ها در سالیان اخیر نیازی نداشتن چون لینکهای پرسرعت دانلود برای اکثر خواسته هاشون در اختیارشون بوده (اونم با ترافیک داخلی که قابل رهگیری برای منابع خارجی نیست)
2- پستی که شما دنبال کردید و منابع اوردید براش دنباله بحثن بود که بیشترین محتوی پولی غیر مجاز و خصوصا تورنت در جهان از طرف کدوم ناحیست؛ که من چین و روسیه رو اشاره کرده بودم و یکی دیگه گفته بود این دو کشور نیستن و امریکا و اروپای غربی بیشترین استفاده از تورنت و منابع کرک شده رو دارند (ایران بحثش نبود این بین)
3- به طور کلی تنها بخشی از زیر ساخت و بک بن نت یک شرکت امریکا به اسم گوگل کل شبکه دیتای ایران رو میتونه قورت بده یه ابم روش! باقی شرکتاشون بماند...پس خیلی متناسب نیست مقایسه وضعیت حتی اگه در بحثی نیاز شد
4- به استناد منبعی که در تاپیک سابق گفته شد (از طرف کاربری دیگه) 90 درصد میانگین استفاده مردم امریکا استریم ویدئو عنوان شده بود
همانطور که قبلا گفتم این گفته های این وزیرک جدید مخابرات مبنی بر ارزون کردن نت و اینا همش کشکه و همینطورم شدنقل قول:
تو پست جدیدش تو اینستاش:
گفته :
۴) مطالعات بازار حاکی از این است که حدود هفتاد درصد کاربران، مصرف هفت تا ده گیگابایتی را در ماه تجربه میکنند
دیگه با این جملش مشخصه چه به سر کاربران میخواد بیاد
حرف زدن بیشتر وقت تلف کردنه
من قبلا هم در کامنتی گفته بودم هرچی می کشیم از این کم مصرف هاست. اونها هیچوقت حق اعتراض ندارن.نقل قول: