مر30 دوست عزیزم تایید و اضافه میشهنقل قول:
البته
این خط پایین هم بیارم تو بند؟؟
در کل سرویس حجمی"محدودیت گیگ" هیچ وقت نباید بین 10 نفر یا کمتر شییر بشه[/QUOTE]
Printable View
مر30 دوست عزیزم تایید و اضافه میشهنقل قول:
البته
این خط پایین هم بیارم تو بند؟؟
در کل سرویس حجمی"محدودیت گیگ" هیچ وقت نباید بین 10 نفر یا کمتر شییر بشه[/QUOTE]
نه آقاي جوادي اون بند آخر رو نيار ، خوب كم تر شير بشه چه اشكالي داره سرعت مي ره بالا! فكر كنم منظورش بيش تر بوده عصبي بودن ايشون اشتباه نوشتن شما به دل نگير :31:
سلام javady
میل خودته بند آخری رو بگذاری یانه ولی فکر کنم دیگه دوبار محدودیت ظلم مضاعفه هم حجمی هم شییرینگ
در کل سرویس حجمی"محدودیت گیگ" هیچ وقت نباید بین 10 نفر یا کمتر " یا بیشتر" شییر بشهـــــــــــ من گفتم نباید .
شاید اینجوری بگم بهتر باشهنقل قول:
نوشته شده توسط javady
یعنی وقتی ما از سرویس محدود شده (منظور حجم گیگ. مثلا 3 گیگ ترافیک) محدود شدیم دیگه شییرینگ برای ما صدق نمیکنه
شییرینگ برای سرویس واقعا نامحدود "یعنی صبح تا شب دانلود کنی" معنی پیدا میکنه یعنی 24 ساعته هفته من و 9 نفر دیگه با هم شییر باشیم. ونه سرویس محدود eco
و از همه مهمتر اینکه اگر اصرار به شییرینگ در شب هست باید شرکت یه حداقل سرعتی رو مد نظر قرار بده واز اون کمتر نباشه
مثلا سرویس eco512 باسرعت دانلود متوسط روزانه 60kb در ساعات رایگان نباید کمتر از 30 kb برسه چه با 9 نفر شییر بشید چه با 100 نفر چه اونها دانلود بکنند چه نکنند. این بخشش به مشترک ربطی نداره شرکت باید از پس تعهدی که داده بر بیاد نه اینکه مشترک استفاده نکنه
javady جان اگر بازم توضیح خواستی درخدمتیم. در ضمن اینها نظر منه اگر خواستید استفاده کنید. اجباری در کار نیست داداش
کسی اینجوریش رو دیده بود ؟:31:
در ضمن سر ماه ترافیک ریست میشه :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا منم یک هفته ای بهشون فرصت دادم که سرعت دیال آپشون رو درست کنن وگرنه لغو قرارداد میکنم میرم جای دیگه و دیگه هم برنمیگردم. تا الان که درستش نکردن و احتمالا تا آخر هفته با این شرکت خداحافظی میکنمنقل قول:
این چیه؟؟؟نقل قول:
دستکاری نکردی؟
نه دوست عزیز مگه تو CRM شاتل هم میشه دستکاری کرد ؟؟؟نقل قول:
به این میگن شانس همین و تمام !
این وضعیت روزهاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما شبها فقط دیال آپ. تا آخر هقته هم لغو قرارداد میکنم و دیگه هم بر نمیگردم
من هم تازه یک ماه بود گرفته بودم که این اتفاق افتاد. اکو 2048
من تهران نیستم و با پشتیبانی شهر خودم که تماس گرفتم گفت 2 روز پیش جلسه گذاشتن و قرار شده این محدودیت حذف بشه از دیشب قرار بوده اعمال بشه که برای خط من هنوز همون 7 کیلوبایت بر ثانیه است امشب که دوباره تماس گرفتم تعجب کرد و گفت من خودم دیشب تست کردم 260 میداده. گفتم ما که 7 بودیم.
قراره فردا خودش تماس بگیره با من و اگر هنوز اینجوری بود ارجاع بده به تهران
من بهش گفتم فرق زیادی نداره در هر صورت من فردا صبح با بخش شکایات سازمان تنظیم مقررات تماس میگیرم تا ببینم باید کتبا شکایت کنم یا شفاها کافیه.
گفتم الان 6 روزه که این بامبولا رو در آوردین کی قرار خسارت بده؟ به چه حقی یکطرفه قرارداد رو تغییر دادین؟ اصلا من باید 25000 بدم که 3 گیگ با منت و دوز و کلک به من بدین؟ اگه برعکش اتفاق افتاده بود خودشون ...میدادن که خسارت بگیرن
میگن شهر که آشوب بشه قورباغه هم هفتیر کش میشه. اینم حکایت شاتله. توهم زده که خیلی گنده شده و میتونه هر .... میخواد بکنه.
javady جان
اینو حتما توی شکایت نامه بیار که
شرکت شاتل مگر با دیگر شرکتهای خدمات اینترنتی چه فرقی دارد که برای کاربرانش به صورت یک طرفه و بدون اطلاع محدودیت دانلود قائل میشود.
همه ی isp ها دارای ساعات رایگان و بدون محدودیت در دانلود هستند. و مشترکین خود را تحقیر نمیکنند