جریان این تعرفه قبلی که شرکتش مشخص نیست چیه؟ کجاست؟نقل قول:
Printable View
جریان این تعرفه قبلی که شرکتش مشخص نیست چیه؟ کجاست؟نقل قول:
شاتله .......نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صفحات 13 و 14 رو ببین تا همه چی دستت بیاد
آذری جهرمی با انتشار توئیتی اعلام کرد که از این پس، ارائهی خدمات اینترنت ثابت به خطوط تلفن PCM و ONU بهصورت انحصاری توسط شرکت مخابرات انجام نخواهد شد
جالبه دوستان عزیز مثل این که این سوال برا کسی مطرح نیست.اگر جواب اون روشنه لطف کنید پاسخ بدید.نقل قول:
نقل قول:
قاعده اینه که یک قانون جدید عطف به ما سبق نمیشه. یعنی کسی که قبل از شروع یک قانون جدید، قرارداد بسته میتونه به قراردادش ادامه بده مگه اینکه خودش نخواد.
یعنی چی ؟؟؟؟نقل قول:
یعنی شرکت ها شخصا میتونن نت وارد کنن ؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز یعنی روی فیبر نوری های قدیمی که فقط مخابرات اینترنت میداد حالا شرکت ها دیگه هم اجاره ارئه اینترنت دارن.نقل قول:
تعرفه های اون سایته که نمی شناسیدش مال شرکت شبدیزه . های وب ۱۲۰ گیگ بین الملل میده و در صورت استفاده داخلی ۲۴۰ گیگ ولی شبدیز ۸۰ گیگ بین الملل و ۱۶۰ گیگ زوری داخلی
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
الان این بحث خارج از موضوع این پست هست ولی خب الان ک چی این لینک؟ دنبال اثبات چی هستی شما؟:n02: از ی طرف میگی امریکارو با ایران مقایسه نکنید چرا مقایسه میکنید !نقل قول:
بیشترین سهم رو در استفاده از امثال تورنت برای گرفتن محتویات پولی بوده.
از اون طرف هم میگی امریکایی ها از تورنت استفاده نمیکنن ولی اینجا و روسیه و اسیا شورشو دراوردن و مردم بی فرهنگن باید جلوشون گرفته بشه باید همه پول بدن واسه محصولاتی ک میخوان جلوی دانلودر گرفته بشه!
اولا ی توضیح بده در مورد دانلودر؟
من الان بخوام توسایت twitch tv ی بازی تماشا کنم حداقل 50 مین وقت میگیره با حرف زدن خود اون طرف و ... رو کیفیت خوبش حداقل 800 مگی حجمم رو میخوره! خبر ندارم چ قدر تا حالا موفق نشدم رو کیفیت خوب ببینم بلکه بیشتر از 800 مگ باید باشه! شما اسم منو میزاری دانلودر ؟ این اسمش چی میشه تو فرهنگ لغت شما؟ دانلود ک فقط معنیش دانلود کردن فیلیم و بازی نیست حق استفاده از سرویس های انلاین رو هم شما با این حرفات داری میگیری و نسخه میدی واسه بقیه چون خودت مصرف نداری یا ترجیح میدی بشینی اپارات نگا کنی دلیل نمیشه ک بقیم مث تو باشن ! من بلکه از تورنت استفاده نمیکنم چیزی هم دانلود ندارم ولی میخوام فیلمم انلاین ببینم بازی انلاین نگاه کنم. این مصرف منصفانه چیش منصفانس؟ ی پسر 10 ساله مصرف منصفانش با ی مرد مثلا 50 ساله خیلی فرق داره مصرف منصفانه ای ک خودشون تایین میکنند به درد خودشون میخوره. اینا شعور درکشون هنو نمیرسه ک میان تعیین مصرف منصفانه میکنن. ی دکتر ی گیمر و ی کودک دبستانی خیلی فرق داره مصرفشون. ولی خب شما و دوستات ی نسخه میپیچید واسه همه مردم ایران!
راستی ایران تموم مراکز دولتیش از مایکروسافت افیس کرک شده ویندوز کرک شده فوتوشاپ کرک شده استفاده میکنن!تورنت محتوای غیر قانونیه با محصولات کرک شده ک فرق نداره بااطن موضوع کیه.شما دوستان خودت ک ازشون طرفداری میکنی باعث بانی این موضوع و محتوان! وقتی خودشون حمایت میکنن و دارن استفاده میکنن چ توقعی از مردم داری؟! ک بگی اینجا دارن غیر قانونی دانلود میکنن.مردم باید درست بشن! نه اونی ک باید درست بشه و فرهنگش رو درس کنن کس دیگه ای هست در درجه اول خود دولت.
اینجا شرکت ای اس پی اسیا تک میاد سایت وارز(اسا دی ال) درس میکنه اصن یه چیز عجیبیه من یه جام گفتم خندیدن گفتن مگه میشه؟ ای اس پی سایت وارز هاست کنه؟ اگه بی فرهنگ و بی شعوریم باشه خود شرکت های ای اس پی و همینطور دولتی ک جواز کسب کار به این داده اولیشه! شاتل هم فک کنم یه سایت داره اینجا کلا نوبره همه چیش من شخصا با تورنت و کرک و ... مشکل ندارم استفادم میکنم. تا وقتی ک ویروسی نباشه.
ولی موضوع اینه شرکتای ای اس پی ما کلا کاراشون غیر قانونیه اینو شما نمیخوای بفمی؟ الان من مثالش زدم اسیا دی ال اینو چ طوری میخوای توجیه کنی؟!همین کارشون مهری هست بر ماهیت فاسد و سودجوشون هر کسم حمایت کنه از اینها یا دستش با خودشون یکیه یا فاسده.! هیچ شرکت ای اس پی ای نیست تو دنیا ک سایت با محتوای غیر قانونی شخصا هاست کنه:n02:
! این نشون میده چ قدر کلاس کاری این ها پایین هست و کسایی هم ک ازشون حمایتت میکنند به همین شکل!از کاربری ک اینترنتش توسط ی شرکتی همچینی تهیه میشه دیگه چ توقعی داری؟ : -)