من سرویس 10 گیگ در ماه 2 تا 8 فری + یه گیگ باکس 10 روزه میگرفتم حدودا 70 تومن ماهی میشد
الان دیدم سرویس صدف هست 12 ماهه 110 گیگ 2-8 مجانی 240 تومن
دوستان ارزش داره این سرویسو بگیرم یا صبر کنم برای تعرفه های جدید؟
Printable View
من سرویس 10 گیگ در ماه 2 تا 8 فری + یه گیگ باکس 10 روزه میگرفتم حدودا 70 تومن ماهی میشد
الان دیدم سرویس صدف هست 12 ماهه 110 گیگ 2-8 مجانی 240 تومن
دوستان ارزش داره این سرویسو بگیرم یا صبر کنم برای تعرفه های جدید؟
سوال منم همین این تعرفه های جدید به نفع ماست یا به ضرر ما؟ کسی دلیل قطعی داره؟نقل قول:
به نظر من اگه شما هم مثل من جزو کاربرایی هستید که دانلود شبانه بالایی دارید مسلما به ضررتونه. ولی اگه کل مصرف ترافیک اینرنتتون در ماه (شبانه + عادی) چیزی در حد 50 گیگ هست که فکر می کنم اکثریت آماری کل کاربرای فعلی ADSL در کشور (ولی اقلیت کاربرای این انجمن) رو شامل شه از نظر حداکثر حجم قابل استفاده به نفعتون خواهد بود. ولی از نظر سرعت دسترسی نسبت به سرویس های محدود و پرسرعت فعلی مسلما برای همه کاهش محسوسی خواهیم داشت.
حالا اگه بخوایم ریز شیم جزییاتش خیلی بیشتره ولی اینو خیلی کلی گفتم.
خب جا داره سرویس های جدید غیر حجمی حجمی :n21: های وب رو با هدف اجبار به استفاده داخلی از همین تریبون تبریک عرض بنمویم :n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خوب نیست اما اون یکی که هنوز دقیقا مشخص نیست برای کدوم شرکته اما به احتمال زیاد مال شاتله خیلی بهتر و به صرفه تر هست البته الان سایت های وب رو دیدم همچین چیزی توش ندیدم.نقل قول:
این همونه منتها شاتل اومده یهو گفته 240 گیگ که 160 گیگش داخلیه 80 گیگش خارجی اما های وب حجم خارجیه گفته بعد زده داخلی نیم بها که میشه همون .....نقل قول:
نقل قول:
این تعرفه از اون تعرفه قبلی که شرکتش معلوم نیست که بهتره!!
های وب داره 4 مگ رو ماهی 40 هزارتومن میده با 60 گیگ ترافیک ماهانه (در قرارداد سالانه)
تو سایت های وب که الان من دیدم همچین چیزی نبود هنوز همون تعرفه های قدیم بودنقل قول:
کسی جواب نداره؟نقل قول:
این پست من مربوط به یه تاپیک دیگست....
در تاپیکی که خب فعلا بسته شده، از روی معده ادعا شده که بیشترین استفاده کنندگان از تورنت از امریکا و اروپاست.... مدرکش هم خاطرات موهوم بوده!! فقط جهت اطلاع و اصلاح:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لینک زیر مراجعه بشه میبینید بیشترین سرقت محتویات کپی رایت دار (خاصه از طریق تورنت) ابتدا متعلق به چین و در جایگاه سوم روسیست.
منطقه ای هم :
1- اروپای شرقی
2-اسیای شرقی
3-خاورمیانه و افریقا
بیشترین سهم رو در استفاده از امثال تورنت برای گرفتن محتویات پولی بوده.
این حد از عدم یه سرچ کوچیک و قبول اینکه هرکی هرچی گفت وحشتناکه!