خیرنقل قول:
فقط داشتم چک میکردم مبلغ فاکتور نهایی چقدر میشه
Printable View
خیرنقل قول:
فقط داشتم چک میکردم مبلغ فاکتور نهایی چقدر میشه
میخوام بیام شاتل و این بسته رو برای خرید در نظر دارم و فقط نمیدونم این مشکل رو داره یا خیرنقل قول:
نه مخصوص نقره ای هستنقل قول:
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
نقل قول:
برای اکو می شه ولی اکو لایت رو خبر ندارم
زنگ بزن پشتیبانی
وسط دوره نمی تونی فعال کنی
سلام دوستان من به تازگی به شبکه شاتل پیوستم و از سرعت 16 مگ استفاده میکنم که عالی هست . اینم هم کیفیت خطم هست لطفا بفرمایید چطوره ؟ برای گیم مناسبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
میشه اسم دقیق سرویسی که گرفتید و هزینشو بفرمائید؟نقل قول:
ضمنا کیفیت خطتون مناسبه
درمورد گیم هم باید تست کنید
من مشترک شاتل نیستم ولی فکرکنم با تماس با پشتیبانی پروفایل گیم رو میتونید فعال کنید که در کاهش پینگ و بالا رفتن کیفیت بازی آنلاین تاثیر داره
این موردو دوستانی که از شاتل سرویس دارن بهتر میتونن توضیح بدن
شاتل شورشو در اورده :grrr:
بسته 200 گیگابایتی یک ماهه رو که قبلا 40 تومن بود کرده 60 تومن
همین یک ماه پیش بود که بسته 300 گیگابایتی یک ماهه رو می داد 60 تومن، الان برداشته 200 گیگابایتی رو کرده 60 تومنه
:angry:
از دوستان کسی اطلاع داره؟نقل قول:
خداوند نصیب شما هم کند.:happy:نقل قول:
راستش منطقه به منطقه و بسته به نوع استفاده ممکنه فرق کنه.نقل قول:
من بسته شبانه دارم ولی برای من دانلود شبانه الان کم هست، سرعتش قابل قبول بوده. نمی دونم برای بقیه چطوری هست.:n27:
شما احتمالا فکر کردین SNR شون 112 است. جلوش نوشته که باید ضربدر 0.1 بشه که میشه 11.2 یعنی فاصله شون تقریبا 1500-2000 مترهنقل قول:
آره جواب میده ولی سرعتتون احتمالا میاد دوربر 13-14نقل قول:
نه میخوام بدونم استریم ب راحتی جواب میده در تایم شبانه اگه کسی بسته نداشته باشهنقل قول:
یکی از دوستان مدتی پیش، چند تصویر گذاشه بود که "برنامه های وزرات ارتبطات تا پایان سال 99" رو نشون میداد (مثل برقراری پورت های فیبر نوری و vdsl)
هر چی سرچ میکنم نیست
لطف میکنید اگر لینکی تصویری داری به من بدید؟
فاکتور نهایی این سرویس چقدر میشه؟
عجیبه پس 159 تومن چی هست:worried:نقل قول:
نمیدونم چجوری حساب کرده :worried:نقل قول:
طبق گفته خودشون 159تومن هزینه سرویس + 12تومن هزینه دایری میشه 171
حالا این 203تومن از کجا اومده معلوم نیس
آقا واقعا ممنون و متشکر خیلی وقت گذاشتم پیدا کنم پیدا نشدنقل قول:
159 تومان خود سرویس هست که 9% مالیات باید اضافه کنید + 12 تومان رانژه و 15 تومان هزینه نصب و راه اندازی میشه 203 توماننقل قول:
1. اینطوریم حساب کنیم میشه 200 تومننقل قول:
2. اون 15تومن هزینه نصب همه جا اختیاریه. تو شاتل اجباریه؟
3. 159تومن با 9درصد میشه 173تومن ولی تو فاکتورنهایی قیمت پایه سرویس 187500 نوشته شده
4. من هیچ جا ندیدم به هزینه رانژه و نصب هم مالیات بر ارزش افزوده تعلق بگیره
درکل اصلا شفاف نیست فاکتورشون و بنظرم هزینه اضافی می گیرن از مشتری
رانژه هم خودش مالیات داره که میشه 13 و خورده ای + هزینه نصب و راه اندازی اول اجباریه یعنی پول رو اول میگیرند بعد شما میتونی بگی نیاز نداری برگشت میدن به حسابنقل قول:
500 تومانم هزینه ماهیانه sms هستش که اونم اول تو فاکتور هست
کلا شاتل عاشق پوله :دی
جالبه واقعا :biggrin:نقل قول:
تا حالا از 6-5تا شرکت سرویس گرفتم هیچکدوم روی هزینه رانژه مالیات اضافه نکردن حتی بعضیا اون 12تومنم نمیگیرن مثل مخابرات
از طرفی وقتی قراره برگشت بدن چرا می گیرن پس؟
هزینه sms هم ندیدم تو جایی تو فاکتور قید شده باشه
و سوال اصلیم که بی جواب موند
چرا قیمت پایه سرویس 187500 تومنه؟ درصورتی که 159تومن+9درصد مالیات میشه 173
عجیب غریبه کارای شاتل :thumbsdow
بگذریم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون 500 تومن و میشه قطع کرد دیگه نیاد رو فاکتور قطعش کنیدددددددددد اس ام اس و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این اولین فاکتور منه با حساب 10 تومن تخفیف سرویس 62500ت میشه 97200 که با تخفیف 10ت شده 87200 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کل شیراز رو برش اسفالت دارن میزنن برا فیبر خدا کنه کافو ها نوری بشه
اگه کافو ها نوری بشه فقط مخابرات میتونه سرویس بده درسته ؟نقل قول:
نه آسیاتک هم قرارداد بسته با مخابرات که تو کافو vdsl مخابرات سرویس بدهنقل قول:
بقیه شرکت ها هم دیر یا زود یه کار مشابه میکنن
اصولا این مخابرات نیس که در حال فیبرکشیهنقل قول:
شرکت «ایرانسل» پیمانکار «شهرداری شیراز» شده و داره کل شهر رو فیبر میکشه
قراره شرکتها (اعم از شاتل مخابرات و..) از این فیبرها استفاده کنند
حالا یا
باید فیبر بکشن در خونه ها در ادامه فیبر شهرداری،
یا باید کافو بزنن و فیبر شهرداری رو وصل به کافو کنن (نیازمند اجازه شهرداری که شاتل توی شیراز داره مذاکره میکنه)
یا باید مخابرات فیبر رو وصل به کافوهای قدیمی خودش کنه و کافو رو نوری کنه
طرحی که در تهرانم همینه منتهی چون سازمان ارتباطات شهرداری (فاوا) تعرفه گرون از شرکتا میگیره فعلا وزارت خونه، سازمان مقررات و شرکتا دارن چونه میزنن بیاره پایین تعرفه رو
اگر راه بیان باهاشون خیلی خوبه چون نیاز به فیبرکشی نیست و گیر مخابراتم نیستن (مگر این که مجوز زدن کافو به شرکتای غیر مخابرات ندن، اون موقع کافوهای مخابرات میمونه و شرکتا یه پولی باید بدن مخابرات و مخابراتم یه پولی به شهرداری مثل اسیاتک، یا مخابرات از زیرساخت فیبرنوی خودش استفاده کنه که فکر نکنم همه جا فیبر کشیده باشه)
امادر کل ان شاء الله هزار سال بعد (این همه مجوز و دعوا بین شرکتا و مخابرات و وزارت و شهرداری و... این همه رقابت برای دزدی و...)!!
البته طی برنامه ای که وزارت خونه اعلام کرده بود و تصویرشم دوستان قرار داده بودن فاز اول بهره برداری از 4 میلیون پورت vdsl توی عید قربان و غدیره، یعنی یکی دو هفته دیگه!
لابد منظورشون همون قم و تهرونه!
اگر نباشه و اونا رو همون وعده خرداد در نظر بگیرن، شیرازه قطعا
اون 16350 راه اندازی رو میتونید پس بگیریدنقل قول:
اون هزینه نصب مودم هست که اگر خودتون انجام بدین پس میدن
این چند روزه مشکل افزایش شدید پینگ روی بازی ها نداشتید ؟
نقل قول:
پینگا رفته بالا ولی شدید نه... مثلا پابجی 75 تا 88 بودم، شده 95 تا 103
کلا چند روزه بد شده.
فقط شاتل اینطوری نیست، همشون رفتن بالا...
نقل قول:
برای من و اکثرا بیشتر ازینا رفته بالا... همونم نشون میده دیتا داره از جنوب میره نه از شمال غربی
بنده میخوام برای اولین بار از شاتل استفاده کنم
اهل بازی و گیم نیستم
بیشتر برای شبکه های اجتماعی میخوام
دوستان از شاتل راضی هستید؟؟
بسته یک ماهه 20 گیگ چقدر هزینه میشه ؟؟
۳ ماه اینترنت با سرعت ۸ مگ، ۵۲۵ گیگ ترافیک بین الملل، ۳ ماه اشتراک نماوا، فقط ۱۵۹،۰۰۰ تومان (سرویس گیم هم فعال میشه )
جشنواره فقط تا 20 مرداد هست
کد تخفیف 10% و 10 هزار تومانی شاتل
کد تخفیف :
1: 7566533762
2: 7493889093
3: 7906768462
4: 7392121113
5: 7676101483
سلام دوستان
من هایوب دارم، میخوام بیام شاتل. نظرتون چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من هایوب دارم، میخوام بیام شاتل. نظرتون چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرم منفی در منفی یعنی مثبته.. های وب به درد نمیخوره شاتل بهترهنقل قول:
سلام دوستان. میدونم این موضوع بی ربطه ولی چون برام مهم بود و افراد متخصص بیشتری اینجا هستن، با اجازه مدیران انجمن و تاپیک سوالم رو مطرح میکنم:
من مدتیه روی آی پی های دامنه ها و وبسایت ها کار میکنم. تازگی به یه مورد جدید برخوردم. آی پی هایی که سایت های آی پی لوک آپ برای کلود فرانت میدن، آی پی های واقعی نیست. من قصد دارم برای لینک زیر، آی پی واقعی رو پیدا کنم. کسی میتونه در این زمینه کمکم کنه؟d2e40kvaojifd6.cloudfront.net