فک کنم با خود نت سیم کارت وصل شی کم نکنه اما با نت سرویس دهنده های دیگه وصل شی کم میکنه چون آی پی باید ایرانسل باشه درسته دوستان
Printable View
فک کنم با خود نت سیم کارت وصل شی کم نکنه اما با نت سرویس دهنده های دیگه وصل شی کم میکنه چون آی پی باید ایرانسل باشه درسته دوستان
دوست عزیز مطمعنی رایگان هست.آخه یه چند تا برنامه دیگه ایرانسل گفته رایگانه اونا نبودننقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوستان اگه توضیحات خود سایت رو میخوندید زودتر به جواب میرسیدید.. حتی اگه برنامه رو نصب میکردید توضیحات کامل تو خود برنامه هست....نقل قول:
من خودم هم ( با H+ هم با 4G ) نصب کردم و تست کردم: شبکه 1.2.3 اگه دیتای ایرانسل تون روشن باشه حتی 1 کیلوبایت ازتون کم نمیشه ( من خودم طرح 1 ساله 12 گیگ دارم ولی حتی 1 کیلوبایت هم از طرحم کم نشد ) رو یه گوشی دیگه هم که بسته اینترنتی ایرانسل نداشت ( فقط سیم کارتش ایرانسل بود ) شبکه 1.2.3 رو تست کردم باز هم یک ریالی ازشون کم شد....
تو توضیحات خود سایت که نوشته فقط با دیتای ایرانسل شبکه 1.2.3 رایگان هست و بقیه شبکه ها کلشون روزی 250 تومن از شارژ ایرانسل کم میشه اگه نیاز داشته باشی از تو خود برنامه فعال میکنی... من با وایفای تست نکردم
دیگه خیالمون راحته وقتی بیرون هستیم شبکه سه موقع فوتبال رایگان رو گوشی میبینیم ... شبکه ورزش هم اگه نیاز داشته باشیم اون روز از تو خود برنامه واسه 1 روز 250 تومن فعال میکنیم و بعد از یک روز غیرفعالش میکنیم چونکه اگه غیرفعال نکنید به صورت اتوماتیک روزی 250 از شارژ ایرانسل تون کم میشه
دوست عزیز شبکه 1.2.3 یعنی چی متوجه نشدمنقل قول:
یعنی شبکه اول دوم و سوم رائج جمهوری اسلامی ایران
سلام. با تلاش همکاران
تجهیز کامل شهر اذر شهر به پایان رسید.
در اش خانه
تجهیز کامل شهر به پایان رسید.
در شیروان
تجهیز و نوسازی سایت ها به پایان رسید.
در کامیاران
تجهیز راک ها به پایان رسید.
در واجارگاه
تجهیز سایت ها به پایان رسید.
در پارس اباد
تجهیز راکها به پایان رسید.
در گلو کاه و گلو گاه بابل
تجهیز سایتها به پایان رسید.
در پول و پل سفید تجهیز برخی از سایتها به پایان رسید.
آقا رضا لنگرود میدان امام حسن چرا باز قطع شد 3جی فقط همین ی دکل قطعه از شانس ما الان سه روزه قطع هست قبلا هم قطع شده بود وصل شد .در کل حدود سه هفته هست تجهیز شده منطقه ما
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
سلام کامل کامل هم نشده ! 3 روزه اومدم آذرشهر کل سایت های ایرانسل که میشناختم فقط 2 تاش 3G شده ... یکی سر شهرک ولیعصر و دیگری دکل هلال احمر ! الان 1 هفتس که تجهیز شدن ولی هنوز فعال نیستن ...نقل قول:
دکل میدان نماز و چند جای دیگه مونده ! میدونید دقیقا کی فعال سازیشون انجام میشه ؟! ممنون
سلام آقا رضا خسته نباشی از پوشش همراه اول چه خبر
سلام . امروز دوسایت دیگه در حال تجهیز بودند. در حال تست هستیم. نمیذارم معطل بشوید.نقل قول:
همرا ه اول تا هفته اول تیر 300 شهر را تحویل میدهد. تجهیزات خوبی دریافت کردند.نقل قول:
الان 2g است. یا اینترنت ندارید.نقل قول:
الان 2جی هستنقل قول:
تجهیزات همراه اول بهتره یا ایرانسل
فرقی ندارند اکثرا هوواوی است. همراه اول راک 3700 است و ایرانسل راک 3620 هر دو مال 2011 است.نقل قول:
اخر شب تست کن . پیام بده این سایت اذیت میکنه. ممنون انتقال دادید.نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از LTE همراه اول چه خبر؟
در حال نصب و کامل کردن اکثر سایته در مراکز استان هستند. تقریبا در 31 مرکز اماده است.نقل قول:
در روستای زیبای جواهر ده رامسر همکاران در حال نصب سایت 40 متری 4g در داخل جنگل هستند.
انشالا تا آخر شب وصل شه.نقل قول:
یه سوال دیگه همراه اول تا اوایل تیر سایت ها جدید تجهیز شده رو همه رو با هم روشن میکنه یا نه تک تک فعال میکنن میرن دکل بعدی؟
نه هر هفته 35 شهر را اضافه میکند.نقل قول:
الان 4G همراه اول در قم چند درصد راه اندازی شده؟نقل قول:
فعال هست یا غیر فعال؟(زمان فعالسازی؟)
اقا رضا چرا با اینکه همراه اول اکثر سایتا اصفهان
نوسازی شده اما اینقدر انتن دهی 3g ضعیفه
چون . فعال نشده در اصفهان 146 سایت همراه اول نوسازی شده است که 89 سایت فعال است.نقل قول:
آقا رضا خمینی شهر که گفتیم به زودی خبری نشد? من که سایتی نمی بینم تجهیز شده باشه.
خمینی شهر راک ها تجهیز است.نقل قول:
rru کی نصب میشه?
چه زمانی همشون فعال میشن
نا اخر تیر ماه.نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست من در صفحه قبل جا موند جواب بدید
لار چی شد داداش لینک که مشکل داشت درست. شد؟نقل قول:
چرا همراه اول اینجا تری جی شده بدون مشکل اما ایرانسل نه؟!
خسته نباشید آقا رضا،
می خواستم بدونم وضعیت پیشرفت همراه اول و ایرانسل رو در خراسان رضوی و شهرهایی مثل سبزوار، نیشابور و حتی سمت دشت جوین، چطوره؟
بنده یه سری پروژه هایی دارم که وجود 3G , 4G خیلی میتونه کمک کنه، ممنون میشم یه سری اطلاعات در اختیار بنده قرار بدید.
سپاس
سلام . بله حل شده الست.نقل قول: