من سه سال و نیم میشه از های وب اینترنت در مورد واقعا راضی هستم و سرعت تو طرح های مختلف برام بالا بود و همین سرعت برام حفظ شده و مشکلی هم ندارم وو هر وقت قطع میشه کوتاه بوده و ایمیل برام میاد مشکل داره صبورباشید.نقل قول:
من مشهد هستم
Printable View
من سه سال و نیم میشه از های وب اینترنت در مورد واقعا راضی هستم و سرعت تو طرح های مختلف برام بالا بود و همین سرعت برام حفظ شده و مشکلی هم ندارم وو هر وقت قطع میشه کوتاه بوده و ایمیل برام میاد مشکل داره صبورباشید.نقل قول:
من مشهد هستم
من که تو این 6 ماهی که از های وب سرویس داشتم (خدا رو شکر می کنم که اون زمان از این بسته های یکساله با قیمت پایین نبود که من گرفتار های وب بشم و من اول یه ماهه گرفتم و بعد 3 ماهه تمدید میکردم) خیری ازش ندیدم و مدت زمانی که مشکل داشت (قطعی وصلی، بازنکردن بعضی از سایت ها (مثل زومیت و ایران کیش و گوگل ترنسلیت)، پکت لاست بالا، بعضی مواقع (بسته به اینکه با کدوم گیت وی اتصال داشته باشی) سرعت آپلود در حد صفر،سرعت تک کانکشن پایین و حتی بعضی مواقع سرعت دانلود کمتر سرور خارجی نسبت به داخلی که این مشکلات رو بقیه کاربرای های وب هم اکثرا دارن کافیه یه سری به کامنت های موجود در اینستاگرام های وب برنید خواهید دید که این مشکلات فراگیره و به یه شهر و مرکز خاص محدود نمیشه) از زمان هایی که نرمال و یا باکیفیت بود (بعضی مواقع هم خداییش خوب بود مثل صبح ها یا روزهای 5 شنبه و جمعه) خیلی بیشتر بود این سری هم چند روز پیش من به پشتیبانی های وب گفتم اگه مشکل از سمت من نیست (که نبود چون اصلا مشکل SNR نداشتم) ظرف یه هفته یا مشکلو برطرف کنن یا من تخلیه می کنم که طبق معمول های وب هی میگفت مرکز مخابراتی شما فقط اینجوریه و ... منم که دیدم های وب غیر از کیفیت تو قیمت ها و سرویس هاشم گند زده گفتم باشه حالا که شما کاری نمی کنید پس من تخلیه می کنم این بود که عطای های وب (فشفشه هاش) رو به لقاش بخشیدم حالا من دعا می کنم مال شما دوستانی که راضی هستید خراب نشه و ایشالا همین طوری باقی بمونه واستوننقل قول:
بله منم همین مشکلات رو داشتم و دو هفته پیش تخلیه کردم ...نقل قول:
دوستان سلام
با این تعریفه های جدید دیگه ساعت رایگان شب نداریم؟ من جایی توضیحی در موردش نمیبینم
بعدش یه سوال شاید مسخره! تب تمدید سرویس کجا رفته؟ از قسمت سرویس های حجمی که سرویس میخرم میره توی تب تخفیفا! چجوری میتونم سرویمو تمدید کنم!؟
شبانه کلا حذف شدهنقل قول:
امکان تمدید و تغییر سرویس هم دیگه وجود نداره
الان سرویس ها به صورت بسته ای دراومدن که هر وقت بخوای میتونی خرید کنی (میره تو همون تب کد تخفیف) ولی واسه فعال کردنش باید حتما زمان سرویست به پایان برسه
این کارو کردن که کسی که میخواد از فشفشه 50 گیگ 30 روزه استفاده کنه یکی دو روز قبل از اتمام سرویس با تمدید به تاریخش نتونه اضافه کنه و برای استفاده از فشفشه 30 روزه مجبور بشه دوباره پول بابت نیترو هم بده که این تصمیمات و برنامه ریزی های وب (با توجه به سایر سرویس های مزخرفی که ارائه کرده) عملا حداقل هزینه ماهیانه برای هر مشترک رو به 50000 تومن (با مالیات) میرسونه
من متوجه این حذف شدن تمدید سرویس نشده بودم :| یعنی اگه حجم باقی بمونه نمیشه به دوره ی بعدی انتقال داد؟!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
قاعدتا نه!!نقل قول:
الان یکسال و هفت ماه میشه که از هایوب بیرون اومدم
قبلا درست راس زمان شروع شدن تایم رایگان سرعتش زیر بیست میومد
الان اوضاع دانلودش تو تایم رایگان چجوریاست؟ میشه اعتماد کرد دوباره ازشون سرویس گرفت؟
تایم رایگان برداشت !!!:n19:نقل قول:
شما مثه اینکه اصلا پست های بالا (همین صفحه) رو نگاه نکردیدنقل قول:
های وب کلا شبانه رایگان رو حذف کرده و فشفشه ها رو هم به هم ریخته
یه نگاه به پست های همین 4-5 صفحه آخر بندازید همه چی دستتون میاد
یه سری هم به قیمت های خود های وب بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم کلی تشکر کردم بابت این که سرعت ها افت کرده و این که مشکل قطع شدن داریم زنه جا خورده میگه مشکلتون چیه میگم کدوم مشکل ببخشید مگه های وب مشکل هم داره میگه مرکز مخابراتی شما دچار مشکل شده این هم برطرف میشه بعد میگم خوب کی میگه مشخص نیست ولی برطرف میشه.
امام زمان هم یک روزی قراره بیاد بچه ها ولی مشخص نیست کی درسته؟؟؟؟
تخلیه بای وی.
من تا شهریور سرویس دارم. شبانه هم دارم. تموم شه درجا میرم شاتل [emoji1]نقل قول:
خب داداش مگه وضعیت تایم رایگان شاتل خوبه؟نقل قول:
چه سرویسی از شاتل رو شما مد نظر داری؟ که بتونه سرعت خوب تو تایم رایگان بده؟
چقدر افتضاح شده قیمت و سرعت و طرح ها :n04: سرعت که اسمی شده تقریبا، حتا پایین تر! طرح ها هم که کلا محدود شدن! نه ترافیک شب، نه قیمت مناسب، واس چی های وب بگیرم دیگه...
لعنت به اینا که هر دفه میان به صلاح ملت کار کنن مثلا میزنن آسایش و راحتی مردمو میریزن به هم! باز باید دنگ و فنگ و معطلی جمع کردن سرویس دهنده فعلی و پهن کردن سرویس جدید رو کشید! اه!
هایوب که دیگه تایم رایگان نداره، پارس هم که قبلا شبانشو برداشته بود
میمونه آسیاتک و شاتل و مخابرات
مخابرات منطقه ما که یک هفتست تایم رایگانش سرعت زیر سی میشه
آسیاتک هم که نیم بها هستش تا اونجایی که من درجریانم، شاید سرویس های جدید اورده باشن
میممونه شاتل که از اوضاعش اطلاعی ندارم
سلام دوستان هاوب شبانه هم داره؟!
از ساعت چند تا چند؟!
شاتل اگه پورت داره برو همین الان ثبت نام کننقل قول:
من همین 3-4 ماهی هم که بیخود موندم های وب فقط به خاطر شاتل بود آخرش هم پورتش گیر نیومد رفتم پارس
آسیاتک رو نگاه کردم بعضی سرویساش فقط نیم بها بودن، بعضی دیگه از 2 تا 5 نیم بها تا 8 رایگان، یعنی انگار مثل همون 5 تا 8 رایگان های وب... ولی اینکه سرعتش چجوریه رو نمیدونم، باید از بچه های اون تاپیک بپرسیمنقل قول:
ولی قیمتش گرون تره از طرح های که های وب میداد، سرویسی که های وب مثلا میداد 25 تومن آسیا میده 35 تومن... ترافیک رایگان شبش رو کشیده روی هزینه ای که میدی...
داشت، خدا بیامرزش، با این طرح جدیدی که دولت محترمه واسه رفاه ما مصرف کننده ها گذاشتن ترافیک رایگانش رو برداشته های وب، قیمت ترافیک رو آورده پایین، ولی سرعت رو هم آورده پایین و طرح ها رو خیلی محدود کرده، شرایط رو آمده کردن واسه چاپیدن مردمنقل قول:
ویرایش: الان دوباره داشتم نگاه میکردم فهمیدم دلیل گرون تر بودن آسیاتک چی بود، ساعت رایگان بیشتر
دوستان آیا میشه با اتمام حجم فشفشه دوباره فشفشه جدید گرفت
تو سایت یه جا گفته
ضمناً شما تا پایان زمان بسته ترافیک فشفشه خریداری کرده امکان خرید بسته ترافیک فشفشه جدید و تغییر سرویس را نخواهید داشت
یه جا دیگه گفته
اگر حجم فشفشه زودتر از زمانش تمام شود، امکان فعالسازی یک فشفشهی دیگر هست؟
این موضوع بستگی به ترافیک عادی روی سرویس دارد. اگر ترافیک موجود سرویستان صفر باشد، میتوانید با اتمام حجم فشفشه، فشفشه جدیدی را فعال کنید. اما اگر ترافیک عادی سرویس باقی مانده باشد، برای فعالسازی فشفشهی بعدی، باید منتظر اتمام زمان فشفشه موجود بمانید.
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
بله که میشه .مگه های وب خر هست که خودشو از نون خوردن بندازه . با همین خرید حجم ها توسط امثال ماها هست که سر پاستنقل قول:
منظورش این هست که مثلا اگه فشفشه پونزده گیگ 5 روزه بگیری و تو این مدت 5 روز تمومش نکنی حجمت رو کل باقیمانده حجمت به دیار باقی می شتابد. اگه تو دو روز هم حجم 15 گیگت تموم بشه می تونی هر چند بار که حجمت تموم شد حجم جدید بخری
در مورد ترافیک عادی هم همین قضیه صدق می کنه . تا موقعی که ترافیک عادیت تموم نشده نمی تونی ترافیک عادی جدید بخری . فشفشه ات هم تا تموم نکردی نمی تونی فشفشه جدید بخری
من که روزی فقط 30 گیگ حجم می خرم .خخ
آقا یه خبر
بعد 24 ساعت از این که سرعت اینترنت های وب درست شده بود . از چند دقیقه قبل باز اینترنت های وب از هم پاشید . حداقل تو منطقه ی محل زندگی من که این طوره . تا نیم ساعت قبل سرعت دانلود روی 800 کیلو بایت بود الان شده رو 300 کیلوبایت .
های وب عزیز خودت کاری کردی که بعد سه سال استفاده ازت ، ریشه تو بخشکونم :n02::n02:
دندون لق رو باید کشید یعنی همین قضیه های وب و اینترنتش :n02:نقل قول:
داداش تایم شبانه به درک! در طول روز اینترنت خوب باشه ببینیم بقیه اش چی میشه.نقل قول:
شاتل بگیرم آرت میگیرم.
والا من که فشفشه ۳۰ روزه رو ۲۸ روزه تموم میکنم تا دو روز نمیذاره فشفشه بخرم.نقل قول:
سرویس ۱ مگ گرفتم. خطم رو ۴ بسته شده. سرعت سرعت دانلودم به زور از ۱۲۰ رد میشه [emoji23] فیکس ۴۲۰ هم بده تخلیه میکنم. ۱۷ ماهه مشترک های وبم ماهی نبوده که کمتر از ۱ ساعت قطعی و کمتر از ۵ روز اختلال داشته باشم. شده ۵ روز قطعی داشتم تو یه ماه. الانم که ۱۵-۱۴ روزی هست های وب تعطیله.نقل قول:
همیشه تو های وب همین آش بوده و همین کاسه ولی به خاطر فشفشه ها تحمل میکردیم.
بنده خودم یه طرح ۳ ماهه میگرفتم ماه اول و دوم فشفشه میزدم. اول ماه سوم تغییر سرویس میدادم با ۸-۷ هزار تومن دوباره ۳ ماه تمدید میکردم ۲ تا فشفشه ۳۰ روزه میزدم و ....
یعنی ۴۰ گیگ حجم روزانه با ۳ ساعت تایم رایگان (که تو بازه ی رایگان، تو یه ماه میشد ۵۰ گیگ دانلود کرد) با مالیات ۳۷ تومن میشد.
الان تایم رایگان برداشته شده، بخوام مشابه این سرویس رو بگیرم باید ۱۲ تومن بدم واسه سرویس، ۳۰ تومن بدم فشفشه. ماه آخرم باید یه نیترو بزنم که حدودا با مالیات ماهی ۴۸ تومن میشه.
به خدا سرویس دهیش خوب بود حاضر بودم ماهی ۶۰ تومن هم بدم ولی آدم زورش میاد ماهی ۵۰ تومن بده واسه اینترنتی که سرعت تک کانکشنش زیر ۲۰ هست و نصف ماه هم مشکل پینگ و تایم اوت و قطعی و نوسان سرعت داره!!
حالا بدبختی می دونی چیه؟؟ واسه همینه که یه کم دست و دلم می لرزه واسه تخلیه !!نقل قول:
تو استان بوشهر بهترینش همین های وب بود که اینم این طوری شد بعد سه سال . یک سال از آیدین سیستم استفاده می کردم . سه سال از پیشگامان جنوب که نمایندگی پیشگامان یزد هست.
خلیج آنلاین هم هست که قبل همه این ها ازش استفاده می کردم که ز بس گرون بود دیگه قیدشو زدم .بهترین تجربه من همین پیشگامان جنوب بود . البته های وب هم تا دو سال اول خیلی عالی بود ولی از سال سوم دیگه گند زده به همه چیز !!!
الان حیرونم برگردم دوباره پیشگامان یا نه !! می ترسم اون دیگه بدتر های وب باشه:n36::n36:
نمی دونم چی بگمنقل قول:
ولی خب این های وب هم دیگه خیلی افتضاحه حیف پوله بدی به های وب
یعنی الان شاتل، پارس و صبانت تو بوشهر خدمات ندارن؟! (هرکدوم از اینا رو بگیری خوبه)
الان مخابرات های استانی هم بد نیستن بین سال های 89 تا 92 که مخابرات مشترکین زیادی گرفت کیفیتش خراب شد اما به مرور که مشترکین رفتن سمت این شرکت ها، کیفیت مخابرات یه کم بهتر شده و اگه تو این اوضاع گرونی و قحطی حجم، شبانه رایگان یا نامحدود هم داشته باشه (که معمولا داره) خیلی خوبه چون مخابرات هرسرعتی بهت بده سرعتت همون ثابته و دیگه سرعت شب و نامحدود و ... رو مثل شرکت ها بعد از یه حجمی محدود نمیکنه (کلا مخابرات از نظر هزینه ای خیلی به صرفه تر از شرکت هاست (به شرطی که نامحدود یا شبانه رایگان داشته باشه))
پیشگامان جز اولین شرکت هایی بود که ADSL تو شهرستان ها ارائه داد (فک کنم سال 84 این حدودا بود) و خوبیه که داره اینه که خودش جز تامین کنندگان پهنای بانده (مثل شرکت زیرساخت) به خاطر همین فک نکنم خیلی نتش داغون باشه
نهایتش شما که حالا مطمئن نیستی از هرجا میخوای بگیری یه ماهه بگیر که اگه بد بود ضرر نکنی
اینم تست 4.2.2.4.. اینجا میزنه 0% loss ولی توی بازی دوتا2 این موقع ها معمولا 2 تا 3 % packet loss دارم (همیشگی نیست)
.
.
یه سایت بجز testmy.net برای تست سرعت تک کانکشن معرفی کنید:n40:
نقل قول:
داداش چی بگم که دلم خونه !!
رفتم سایت هر سه این شرکت ها بجز شهرستان ما و یکی دو تا شهرستان دیگه ، تمام نقاط استان بوشهر رو پشتیبانی می کنن هر سه این شرکت ها . نمایندگی هم دارن غیر از خود شهر بوشهر تو یکی دو تا از شهرستان های استان بوشهر . الا شهرستان ما :n03:
به خدا خیلی زوره ها . حالا یه ای میل می زنم تو سایت هر سه این شرکتا . ببینم می تونم ازشون اینترنت بگیرم یا نه !!!
************************************************** **********************************
30 کیلومتری عسلویه ( بزرگترین منبع گازی جهان) زندگی کنی و هنوز تونصف شهرهات گاز کشی نداشته باشی، مجبور باشی هی کپسول گاز بار ماشین یا موتور بکنی ببری پرش کنی، زور نیست . نفرین خدا هست !!!
بعدش اینا حرف نیروگاه اتمی بوشهرو انرژی هسته ای می زنن. جالبه می خوان یه نیروگاه دیگه هم توی خود بوشهر بسازن . نیروگاهی که دو سال بعد بهره برداریش یه کیلو وات برقش به خود استان بوشهر نرسیده چه برسه جاهای دیگه . تو تیرماه سه بار برق رفت . اونم تو گرمای 45 درجه و اون هوای شرجی وحشتناک این جا :n21:
بعد ما هنوز دلمون خوشه یه اینترنت درست و حسابی داشته باشیم!!
غصه نخور- اگه نشد از همون پیشگامان بگیر قبلا هم که داشتی راضی بود این خودش خیلی مهمه که خودت تجربه اش داری و ازش راضی بودینقل قول:
مطمئن باش هیچ شرکتی مثل های وب یه دفعه اینهمه افتضاح بالا نمیاره (من تا همین 2 هفته پیش هم نسبتا ازش راضی بودم با خودم میگفتم اگه هرازگاهی مشکل پیش میاد لااقل طرح ها و تعرفه هاش عالی و ایده ال هستن، یه دفعه ظرف 2 هفته هم تو قیمت ها و سرویس هاش گند زد و هم قطعی ها و کیفیت افتضاحش که بی سابقه بود (حداقل تو این 6-7 ماه اخیر))
شما که 3 سال های وب داشتی دقیقا های وب از چه موقعی کیفیتش انقد افتضاح شده؟ (طرح ها و سرویس هاش 3 سال پیش همین چیزیا بود که 1 هفته پیش هم بود یا بهتر بود یا بدتر (نسبت به هفته پیش))
این چه وضعیه خدایی. از سافت ۹۸ دارم با ۲۰ دانلود میکنم!!!!!!!!!!
همه با هم شکایت کنیم 195 شاید یکی پیدا شد به داد ملت رسید مسئولین همیشه در صحنه کجان؟؟؟؟
فقط وقتی پول باشه مسئولین هستن؟؟؟؟ دولت تدبیر و امید هم دیدیم.
هر سال میگیم قربون پارسال.
دقیقا این مشکل سرعت رو منم دارم...هر کاری هم کردم و پیگیری میکنن درست نمیشه که نمیشه...نقل قول:
فقط سرعت دانلودم میاد رو 440 ، ولی یه فیلم بخوام از آپارات ببینم با کیفیت 360 هزار دفعه قطع میشه....تو شبکه های اجتماعی هم که هیچی نگم بهتره...فقط منتظرم اگه ماه بعدی که حداقل سرعت میاد رو 2 مگ اگه درست شد که شد...اگه نشد سریعا تخلیه میکنم....
آقا دیگه بخدا کلافه شدم وسط پرداخت آنلاین نت قطع شد دیدم پینگ رفته ، اومده میبینم پرداخت نشده فاکتورم پولم برگشت نخورده 2 ساعته :n14:
3 گیگ از فشفشه قبلیم با 1 فشفشه 7 گیگم مونده اونارو تموم کنم دیگه میرم پشت سرمم نگا نمیکنم
منم دقیقا همین جوری شدمنقل قول:
فک کنم سه شنبه بود داشتم پرداخت انجام می دادم یهو قطع شد
زنگ زدم پشتیبانی گفتم دلیلش چیه؟ طبق معمول گفت مرکز مخابراتی تون مشکل داره منم گفتم رفیقم یه مرکز مخابراتی دیگه است گفت خوب نه استانتون مشکل داره:n38: دیگه موندم چی بهش بگم بعد برگشت گفت این قطعی ها همشون در حد 5 دقیقه- 10 دقیقه است مشکلی پیش نمیاد گفتم آخه اینترنتی که داری باهاش کار میکنی نمیدونی یه دقیقه دیگه وصله یا قطعه اصلا میشه اسمشو اینترنت گذاشت؟!!(تو اینترنت اول باید اتصال دائمی باشه (قطعی در حد 1 ساعت تو 1 ماه قابل قبوله ولی بیشتر نه)، بعد سرعت معیاره (سرعت تک کانکشن سرور خارجی نه سرعت 32 کانکشنه از سرور داخلی!، بعد قیمت مهمه های وب فک کرده فقط همین سومیه مهمه که اونم کم کم داره دبه درمیاره قول میدم چند وقت دیگه همین دو سه تا فشفشه بیخودی هم که گذاشته جمع میکنه ولی کیفیتش هم در حد همین الان (یا بدتر از الان) خواهد شد (چون حاضر نیست واسه مشتری خرج کنه))
الان یک ساعته کلا چراغ مودم رفته فکر کنم سهمیه بندی کردن ایندفعه یه جا قطع میکنن فشار جای دیگه بره بالا
کسی همچین مشکلی داره الان؟ پشتیبانی هم 36 نفر تو صف هستن. لطفا اعلام کنید
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
یه فایل برین از سافت ۹۸ دانلود کنین :| فقط منم که سرعتم ۱۲ هس؟!!!!
این اوضاع منو یاد آخرین روزایی میندازه که ADSL مخابرات داشتم:n01:
اره ، واسه من به 50 هم میرسه ، دلتون بسوزه :n02:نقل قول:
یه فایل برین از سافت ۹۸ دانلود کنین :| فقط منم که سرعتم ۱۲ هس؟!!!!
دوساعته اصلا چراغ adsl هم خاموشه چه غلطی میکنن پشتیبانی هم که شلوغه درشو ببندن لواشک بفروشن بهتره یه کدومشون سواد ندارن
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
فقط باید گریخت ....
سایتارو باید 10 بار رفرش کنی تا کامل باز بشه :n09:
سرعت دانلود با منیجر از سافت 98 - 24 کیلو بایت دیگه سرور خارج بماند :n09:
این ماهم تموم بشه فِلِنگو بستم
اوووووووو ۲۴! من ۱۰ ام [emoji23]نقل قول:
با سلام دوستان من میخوام تعرفه 3 ماه 2 گیگ 12 هزار تومان بخرم و بعدش فشفشه 50 گیگ 30 هزار تومن بخرم
فقط اینجا یه سوال پیش میاد آیا من تو این 3ماه چند بار میتونم فشفشه 50 گیگ فعال کنم و بخرم؟!!
با تشکر لطفا جواب منو بدین کارم ضروریه