جناب saminem تماس گرفتی با پشتیبانی واسه دان استریم؟
Printable View
جناب saminem تماس گرفتی با پشتیبانی واسه دان استریم؟
سامان :n01:نقل قول:
توی صف هستم فعلا!
وسط کار بوق اشغال خورد قطع شد! الانم میزنم 2020 همش بوق اشغال میخوره
دقیقآ واسه من هم الان اینطوری شد. ساعت 4 میرم خیابان پهلوان.نقل قول:
این پشتیبانی چرا اینجوریه؟ زنگ میزنی میگه 74 دیقه پشت خط باید منتظر باشین !!!! ده دیقه طول میکشه تا یه شماره بره جلو .
دوستان اینترنت من رایگان شبانه داره باتوجه به این عکس؟منظورش از نایت چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. شبانه داریدنقل قول:
من چه طوری باید ببینم دان استریم روی چند گذاشتن؟
saminem رفتم دفتر خیابان پهلوان. گفتش تا 1 الی2 روز دیگه تمام شماره ها وارد سامانه میشن. مشکلتون حل میشه.
گفتم الان دان استریم رو نمیشه تغییر بدی. گفت خیر دان استریم دست ما نیست.
فعلآ باید صبر کرد. تل هم دادم
خوزستانی های عزیز توی همه چیز این همه فعال هستن ؟ واقعا فعال ترین تاپیک سایت هست :33:
گذاشتم رو g.dmt الان دیگه 8مگو راحت میکشه میتونم 10مگ بگیرم رو 8 بزارن سرعت دانلودم میشه 1مگابایت ولی هیچوقت فکرشو نمیکردم به این روز بیفتم خطی که تا 24مگ میکشید الان باید بزارم رو g.dmt
نیم ساعت دیگه از پارس بهت زنگ میزنننقل قول:
یعنی همه میرن سامانه پرتک ؟؟نقل قول:
بله همه وارد پرتک میشن سامی تا چند روز دیگه میتونی سرعت شبانه 1200کیلوبایت بگیری:n06:نقل قول:
خدا کنه. هنوز که دان استریمم درست نشده
فقط دعا کن nofree نشی چون مثل اینکه 10مگ ها تو پرتک nofree هستننقل قول:
نیم ساعت دیگه از پارس بهت زنگ میزنننقل قول:
یعنی همه میرن سامانه پرتک ؟؟نقل قول:
فکر نکنم شبانم قطع بشه. ولی چطور میخوان اکانت ها رو با مقدار حجم باقی مونده و... رو انتقال بدن روی یه سیستم دیگه؟نقل قول:
تاریخ اشتراک ها چطور میشه ؟؟
ibs همونه فقط بجای اینکه شارژت بر اساس ریال باشه بر اساس مگابایت حساب میشهنقل قول:
یع عکس از فضای کلی پرتک میتونی بزاری؟نقل قول:
اکانت پرتک من بستس حتی برای خرید ترافیک هم باید حضوری برمنقل قول:
دوستان اگه کسی میتونه وارد پرتک بشه یه عکس از محیطش بزاره
پس تغییر دان استریم دست کیه؟؟نقل قول:
دست نمایندگینقل قول:
نمایندگی فروش یا پشتیبانی؟؟نقل قول:
پشتیبانی بهتر بلده کار خیلی پیچیده ای نیست فقط باید مودمت روشن باشه که snr و attainableخطت رو پشتیبانی بتونه ببینه و تغییرش بدهنقل قول:
دیگه کمترین کاری که پشتیبانی ( که الان اصلا جواب نمیدن و فقط بوق اشغال میخوره) باید بلد باشه همینه!نقل قول:
دوستان کسی یه راهی سراغ نداره که مرکز مخابراتی پورتمو عوض کنه؟رفتم بهش میگم پورتمو عوض کنید میگه ارتباط برقراره پس مشکلی ندارید:n21:
بهش میگم میخوام 10مگ بگیرم میگه چه خبره 10مگ بهش میگم 5مگ هم نمیکشه خطم میگه مگه شرکتی کارخونه ای چیزی داری که میخوای 5مگ بگیری:n21:
خود نمایندگی هم گفته از پورته ولی حالا کی از مرکز مخابراتی ردمون کنه
بهش بگو شیرینیت هم محفوظه [emoji3]نقل قول:
رو این مدولاسیون بهتره رو 8مگ فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
الان باز زنگ زدم گفتم پهنا باندمو زیاد کنین گفت سیستم قطعه فعلا! ولی شمارمو یادداشت کرد و گفت هر وقت سیستم درست شد برات اوکی میکنم.
آیا امیدی هست؟؟
کی گوشی رو بلند کرد؟نقل قول:
چرا ماناماد تو قسمت تمدید سرویس فقط 2مگ با 5گیگو زده؟:n13:
ولی بقیه سرویسا کاملن
شاید 2مگ با 5گیگ شبانه داشته باشه ولی بقیشون ندارن یا شانسی باشن بخاطر همین اونا رو حذف کرده:n13:
یه مرده بود جواب داد.نقل قول:
اینا سایتشون ترکیده! من بهشون گفته بودم ، گفتند که کلا به سایت توجه نکن!! :n02:نقل قول:
شما withfree هستي يا nofree?نقل قول:
منم از مخابرات دارم از نمایندگی پارس ماناماد اما فکر نمیکردم تاپیکی به این باحالی داشته باشه خوشحالم که تاپیکش رو کشف کردم . من با مخابرات اصلا حال نمیکنم .احساس میکنم از شرکت های دیگه وضعیتش بهتره اما خداییش یه مشکل اساسی داره که همیشه رو اعصابه و اون بی نظم و بی قانون بودنشه پشتیبانیش قطع میشه یه روز ادرسش عوض میشه اصلا معلوم نیست چه جوریه مثل علائدین و چراغ جادو هست تا حالا هیچ شرکتی رو ندیدم این طوری درب و داغون باشه .من همیشه حضوری شارژ میکنم از دفترشون که تو طالقانیه یه پاساژه با درب فلزی باید زنگ ایفون رو بزنی .چند روز پیش رفتم گفتم من دیگه نمیتونم هی بیام حضوری تمدید کنم اگه پرداخت انلاین هم دارین بدین انلاین خرید کنم بهم 80.191.224.244 رو داد گفت از اینجا تمدید کن .وارد میشه اما لینک تمدید سرویسش کار نمیده ارور میده چه جوری باید شارج کنم ؟
سرویس 5 مگ و 10 مگ واسه تمدید سرویس داره ؟؟نقل قول:
داره ساعت 2 تا 6 سرعت دانلودشم بین 200 تا 230 نوسان دارهنقل قول:
فقط تا 2مگ دارهنقل قول:
از ساعت 2 تا 6 داره سرعت دانلودشم بین 200 تا 230 نوسان دارهنقل قول: