من دومگ گرفتم همون دومگ بسته شده خطم فیبرنوری به هر دری زدم فایده نداشت.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
من دومگ گرفتم همون دومگ بسته شده خطم فیبرنوری به هر دری زدم فایده نداشت.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نظر شما قابل احترام اما :
1-به هیج وجه محدود دو برابر بسته نمیشه حداقل در 3 مرکز مخابراتی که میشناسم.
2- 2 مگ محدود دارم ,1 مگ محدود هم دارم و بیشتر بسته نمیشه ( حرف هم زدم بیشتر نمیبندن )
3- بهونشونه یه پارتی و خواهش اینا کنی 2 هم به خونه میدن ( امروز حرف زدم و گفت میدم )
عزیز من هم نگفتم 2 دوبرابر بسته می شه منظور اینه یعنی دو بخری پول یک رو میدی ...نقل قول:
نامحدود بالای 512 در مخابرت پارتی نمی خواد چون اکانت رو بخش فنی تایید می کنه باید اونجا صجبت کنید
با سلام
یه سوال ذهن منو مشغول کرده!!!:n13:
سرویس های محدود مخابرات مگه دانلود رایگان داره؟(شهر تهران)
لطفا با پاسخ هاتون مارو از سردرگمی نجات بدین.مرسی
واسه آنلاین ویدئو دیدن اصلا خوب نیست نت مخابرات. من با 512 نامحدود مخابرات فقط ویدئوهای دیجی کالا (اونم با کیفیت معمولی نه بالا) میتونم بدون تاخیر (مثل ویدئوهای رو هارد خودم) ببینم. بقیه سایت ها مثل ورزش 3 و آپارات باید واسه هر ثانیه ویدئو، 3 ثانیه و بیشتر منتظر بمونی. سرور خارجی هم که دیگه نیاز به گفتن نیست.نقل قول:
سلام دوستان
من دیروز یه مگ مخابرات حجمی گرفتم اون از اون که کلی باید صبر کنی تا آیپی بگیره چراغ اینترنت 2 ساعت بعد روشن میشه
الانم که وصل هست قطعی زیاد داره چند دقیقه به چند دقیقه هی قطع میشه
کسی میدونه دلیل این قطعی چیه؟
دوستان تهران هستم و عصر تلكام دارم.
سرعت ها براي دانلود بين 500 كيلو تا 1 مگ است و كلا از سرعت راضي هستم.
اما به شذت پول براي خريد حجم پرداخت مي كنيم.
به نظر شما درست است كه من به اينترنت مخابرات كوچ كنم؟
فقط به خاطر اينكه نامحدود باشد؟
سپاس
نه مخابرات مثل اینکه نامحدودای بالای 512 رو حذف کرده و سرعت64 خیلی کمهنقل قول:
????????????نقل قول:
Sent from my LG-D855
درود
بچه ها من درخواست افزایش پهنای باند امروز دادم و الان رفتم برای پیگیری دیدم متن زیر رو نوشته ، با این اوصاف درخواستم رو اعمال نمیکنند؟
"درخواست افزايش یا کاهش پهناي باند شما در وضعیت عدم تایید می باشد"
این قضیه حذف نامحدود بالای 512 هم باز بستگی به مرکز مخابراتی داره :|
یکی از دوستام امروز 1مگ نامحدود گرفت از مخابرات...........
دوستان تهرونی این طرح پاییزه اشنای اول چیه؟ برید تو سایتش ببنیدی ولی اطلاعات کاملی نداده کسی نپرسیده؟این چرا این طورین طرحهای فصلی رو وسط فصل میزنن
من میخواستم سرویسم رو از 512 به 1مگ افزایش بدم ولی الان که وارد سایت شدم تعرفه بیشتر از 256 ندارن کلا ! :|
یکی از دوستان صفحه پیش گفت برای هر مرکز مخابراتی متفاوته به نظرتون حضوری برم به مرکز مخابراتی خودمون فرقی داره یا مثل سایتشون عمل میکنن ؟
برو مرکز هم بپرس
مخابرات شبانه رایگان نداره دوستان؟
سلام به دوستان.
IPمن با 188 شروع میشه که کشور رومانیِ. چرا اینطوری شده؟قندشکن هم روشن نیست.
رفقا کیفیت مخابرات چطوره؟الان سایتtct.irرفتم و قیمتا رو دیدم 2مگ14 تومن؟!!!! واسه یکی از اشنا در تهران میخوام و از سرعتش اطلاع ندارم...نیاز به ارائه جواز هس واسه 256 به بالا...؟ ممنون میشم راهنمایی کنید(تو سایت فقط این تعرفه ها رو دیدم که طرح تابستانه هست طرح پاییزه نداره؟ یا قیمت عمومی سرویسا رو ننوشته؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمپین تابستانه ثبت نام نمی شه دیگهنقل قول:
صبر کنید کمپین پاییزه بیاد :n01:
الان بخوام بدون در نظرگرفتن طرح های فصلی ثبت نام کنم باید چی کار کنم؟ لیست تعرفه های مخابرات رو دارید؟نقل قول:
فقط تا سرعت 512 برای نامحدودنقل قول:
و تا سرعت 1 مگ برای محدود ها ارائه میدن
به سرویس ها توجه نکنید ، طبق سرعت های بالا فقط میدن ، قیمت تغییر نکرده فقطکد:http://tct.ir/?siteid=1&pageid=358
تشکر فکر کنم حجمی مناسب باشه...قابل انتقال به دوره بعد هس؟ واسه یه کاربر عادی که بیشتر وب گردی ملاکشه 512 محدود خوبه؟ مدرکی نمیخواد؟(شرمنده اینقدر میپرسم چون که از مخابرات تهران اطلاعی ندارم)نقل قول:
خیر انتقال پیدا نمیکنه ، 512 کافیه ، نمی خواد ولی برای کمپین ها باید صاحب خونه باشه ولی محدود معمولی خیرنقل قول:
ممنونم از شما....
دوستان تهرانی الان میخواستم سرعتمو از 512 به یک مگ ارتقا بدم
من 512 نا محدود دارم ... ولی انگار فقط 256 و 128 در دسترش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان چیه دیگه 1 مگ نا محدود نداریم
سرعت همین 512 مارو کم نکن بیچاره بشیم :n03:
ممنون .
فقط تا 512 نامحدود ارائه میدن و محدود ها رو تا 1 مگ:n12:نقل قول:
دوست عزیزم پس چرا اعلام نکردننقل قول:
خوب اگه تا 512 نامحدود میدن پس چرا توعکسی که قرار دادم موجود نیست ؟
چون سرویس خودم 512 هست نمیتونم ببینم ؟؟؟
چرا اینقدر سرعت محدود کردن ؟؟ تاکی میخوان پسرفت کنن ؟ دلیل این کارشون دقیقا چیه؟
الان رفیق من از قبل 1 مگ نامحدود داره یعنی باید سرعت دانلودش کم شده باشه ؟
الان ازش پرسیدم میگه نه هنوز سرعت دانلودش 128kb هست
چون مال خودت 512 هست که دیگه درخواست تغییر به 512 نمیتونی بدی اگه 256 داشتی اون موقع 128 و 512 موجود میشدنقل قول:
مخابرات اصلا سرعت رو محدود نکرده از اول همینجوری بوده هیچ سرعتی رو نه کم کرده نه زیاد چون ضریب 1 به 8 هست هر چقدر سرعتت باشه تقسیم بر 8 میشه این میشه سرعت دانلود شرکت ها هم این موضوع رو رعایت نمیکنن چون میخوان حجن زود تر تموم بشه که
مردم حجم بخرن ..
جناب سرعت128 محدود چنده؟ 1مگ محدود چی؟ واسه وب گردی کدوم بهتره؟نقل قول:
۱۲۸ محدود نامحدودش ۱۶ کیلوبایت..و ۱ مگ هم ۱۲۸ کیلوبایت هست.به نظر من اگه اهل دانلود نیستین یه ۲۵۶ هم کارتونو راه میندازه...
128 محدود همون 128 اسمی سرعت میده :n02: 1 مگ هم همونطور ، وبگردی کم کم باید سرعت دانلود 64 باشه تا بتونه یک صفحه رو به خوبی باز کنهنقل قول:
علت اینه که اگر کسی که سرویس 512 داره قبض رو پرداخت نکنهنقل قول:
با همون مبلغ 50,000تومانی که موقع ثبت نام خط تلفن پرداخت کرده میشه
رفع و رجوعش کرد و از پول ودیعه بیشتر نمیشه ولی کسی که 2 مگ داره پول
اینترنش توی 2 ماه میشه 160 هزار تومان و اگر پرداخت نکنه به ضرر مخابرات میشه
اینا هم برای اینکه جلوی ضرر و بگین اومدن این برنامه رو پیاده کردن
ولی من خودم به شخصه مخالف این برنامشون هستم
توی نمایشگاه الکامپ رفته بودم ببینم میتونم 10 مگ نامحدود بگیرم یا نه
طرف میگفت همین 2مگی که داری رو بچسب که دیگه بهت نمیدن:n27:
یعنی الان دیگه حضوری بریم هم 1 مگ نامحدود نمیدن؟:n14:نقل قول:
یعنی دیگه هیچ مرکز مخابراتی 1 مگ نا محدود نمیده؟:n28:
خیر :n16: دوران خوشی تموم شد :biggrin:نقل قول:
از تاریخ 5 مهر بهشون بخشنامه دادن که دیگه به هیچ کس بالای 512 ندننقل قول:
بنظر من دلیل اصلی خرید پهنای باند کمتر و سود بیشتره، چند وقت بود فاجعه شده بود برا همین اینکارو کردن چون کسی که 2مگ میگیره اکثرا رو دانلوده وگرنه اگه پول تلفن باشه که طرف میره 10مگ محدود میگیره باهاش یه عالمه دانلود میکنه پولشم نمیده.نقل قول:
کلا مخابرات فوکوس کرده رو سرویسای محدود.
نامحدود رو کلا جمع نکردن که کمتر صدای کسی دربیاد.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نقل قول:یعنی از بند پ هم نمیشه استفاده کرد آیا؟ :n13:نقل قول:
زنگ زدم 2020 به زنه میگم خوب اینایی که از قبل 1 مگ یا 2 مگ دارن چی،چرا اونا میتونن داشته باشن ما نمیتونیم،میگه اونا دارن دیگه !!!!:n22:
خدا شاهده تا حالا انقد خوب قانع نشده بودم:n02:
من ١ مگ نامحدود دارم كه خواستم ٢ مگ بگيرم كه ميگن نميديم و به همون ١ مگ نامحدودت قانع باش كه ديگه اون هم نمي ديم :))
پس خوش به حال خودمون....
من کمپین تابستانی ۲ مگ گرفتم که روی ۴ مگ بستن برام....شانس آوردم....
سرعت هیچ جا دوبرابر بسته نمی شه در تهراننقل قول:
شما لطف کن از وضعیت خط شات بزار
حالا که تو کمپین تابستانی بستن..ماهم فیضشو بردیم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]