قبلا توی پنل کاربری بخش تغییر حساب، اشتراک های شبانه دار هم داشت ولی الان چک کردم دیدم نیست. شاید باید برید دفتر مخابراتی تا دستی براتون فعال کنند!نقل قول:
Printable View
قبلا توی پنل کاربری بخش تغییر حساب، اشتراک های شبانه دار هم داشت ولی الان چک کردم دیدم نیست. شاید باید برید دفتر مخابراتی تا دستی براتون فعال کنند!نقل قول:
آقا شبانه الان از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
تو همه شرکتا این 6 ماهه دوم سال شبانه عالی میشهنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
سرعت دانلود از اپلودبوی 30 کیلو بایت:n02::n19:
بچه ها من 10 روزه که پینگم پایین نیومده و روی 370 هستش.
سرویسم پاییزه طلایی هست، زنگ هم که میزنم میگه شما سرعت دانلودت خوبه و به ما ربطی نداره که پینگت چجوریه!!!!
میشه بگین مال شما چطوریه؟
پینگ با 4.2.2.4 چندهنقل قول:
اقا من یه ادمی هستم هیچ وقت دانلود شبانه نداشتم ولی حالا که نامحدود شبانه رو برداشتن چرا باز ساعت 1 میشه اینترنت اینقدر خراب میشه . ملک جعفریان برو خونه !!!!نقل قول:
نقل قول:پینگم با 4.2.2.4حدود 205 هست ولی با گوگل 310 هستش.
یه چند تا عکس آموزشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرخ خط حصول (مگابیت / ثانیه) برابر طول خط مربوطه (کیلومتر) برای ADSL، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Click here to view the original image of 676x469px.
نرخ خط حصول (مگابیت / ثانیه) در برابر خط مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای ADSL، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی از طرح های نمایشگاه اطلاعی داره ؟ارزش رفتن داره یا نه ؟ من الان چند ماهه شبانه ندارم حالم گرفتس:n21:
دوستان اگه کسی مودم d-link داره میتونه از این آدرس آخرین fremwear رو دانلود کنه فقط مدل دقیق همراه با پارت نامبر رو دقت کنید یکی باشه
من خودم dsl-2740u h/w v1 رو فایلش رو گرفتم آپدیت کردم
جالبه تو سایت اصلا لینک نداره و باید توی آدرس بزنی تا بیاد
برای من 160 هنقل قول:
خوبه که
شرکتای دیگه معمولا بدترن
میشه بگی سرویست چیه و کدوم منطقه ای؟نقل قول:
مال منم 160 بود ولی حدود 10 روزه که 350 شده و پایین هم نمیاد.
دوستان دیگه اگه بگن پینگشون چنده ممنون میشم.:n03:
به سرویس ربط نداره پاییزه طلایی مرکز کوثرنقل قول:
شما چند بار مودمتو خاموش روشن کن با تغییر آی پی هر دفعه ببین پایین نمیاد؟ یا مثلا از سرویس igame استفاده کن؟
راستی داداش پینگم با 4.2.2.4 160 ه...یعنی فقط 50 تا از شما کمترم از گوگل نیست این پینگ
خداییش چه وضعشه نه کریو کار میکنه بازی آنلاینم که نگو تصفه بتل فیلد تو اوجش بودم از بازی انداخته شدم بیزون بخاطر پورت UDP:n29::n29::n29:
سلام دوستان راهنماییم کنید
من قبلا طرح ۲۵۶ داشتم که سرعت دانلودش همیشه ۲۵۰ بود ولی الان طرحم رو عوض کردم و طرح طلایی گرفتم که هنوزم سرعت دانلوم ۲۵۰ هست در صورتی که همسایه بقلی ما با طلایی سرعت ۱ مگ دانلود می کنه.الان من به ۲۰۲۰ زنگ بزنم چی بگم ؟؟؟
سلام دوستان من میخوام طرح یک ساله که ماهی هفده تومن میاد رو قبض و مودم رایگان با دانلود شبانه داره بگیرم. خوبه؟ شبی چه قدر میشه دان کرد؟
سلام...نقل قول:
مودم زایکسل بهت میدم فک کنم...
اگه کیفیت مودم برات مهمه فک کنم بهتر باشه یه مودم بگیری و مودم اونارو نگیری ماهی 2 گیگ بهت اضاف بشه...فک کنم اینجوری بصرفه تره...
تو این چند مدت برا من تو بعضی مواقع خیلی قطع و وصل میشد و نزدیک بود تو یکی از تراکنش هام 10 تومن پیاده شم:n21:
که این مورد رو با 5 دقیقه قطع و وصل شدن میشه حل کرد...
دان شبانه هم تو این چند روز نوسان داره و فقط اواخر تایم رایگان خوب میشه...
امروز که 2 گیگ و خورده ای گرفتم(البته با لینک داخلی و چند لینک همزمان و کانکشن 16 تا)...دان از اپلودبوی که یبار رو 30 کیلو بود:n05:
البته به مرکز مخابراتی هم بستگی داره
دیروزنمایشگاه بودم حالم بهم خوردبرادران کلاهبردارمجتمع تک انگار جمعه بازار دایرکرده بودندهرچی جنسه بنجل بود روریخته بودند اونجا .
توغرفه 2020 مخابرات به یارو میگم طرح 128 سرعته دانلودش چقده؟میگه تادومگ جواب میده:n04::n21::16:.
میپرسیدی 2 مگ چقدره پس[emoji21]نقل قول:
جالبه داخل مودم دیتا ریت رو زده 1500 کیلوبایت زنگ میرنم 2020 میگه پورت شما روی 10مگ بسته شده !!!!!!!!
دوستانی که از مخابرات طرح دارن بخصوص یک ساله و خانواده، حتما یک یا دو هفته قبل اگر طرحو نمیخان از طریق دفاتر خدمات دولت پیگیری کنن که به مشکل شارژ اتوماتیک و ناخواسته نخورن. من به این مشکل خوردم و دو روز از کار افتادم با کلی زنگ زدنو.......و از آخرم مجبور شدم حضوری برم. دو ماه رایگانی هم که در طول سال قبل در دو مقطع به علت اختلالات دادن و با شارژ ماه به ماه من منطبق میشد و میسوخت و قرار بود آخر دوره بدن کلی پیگیری کردم حالا میگن نمیشه.
اینا خیلی حرفشونو عوض میکنن. حتما از این به بعد صداشونو ضبط کنید. اما اگر قبولدار بشن.
1 ساله کمپین طلایی داشتم با کلی دوندگی حذف کردم و قراره 21500 که بعلت شارژ خودکار انجام شده رو قبض بستانکار بشم اگه نه باز باید بدوم دنبال پول 1 ماه شارژی که ناخواسته بوده و حذف هم شده.
موقع "پول| گرفتن کارا تلفنی و آنلاینه موقه حذف حضوری و با 7 تا 14 "روز" علاف شدن. مردم آزارن.
داداش این مودمش ک میدن قیمتش چنده؟ میشه فروختش توی بازار؟
داداش شما مدل مودمشو میدونی؟؟؟؟؟ عموما باید یه مودم 70-80 تومنی باشه و اگه مارک خوبی باشه اره میشه فروخت.نقل قول:
چطوری میشه فهمید یه شماره تلفن از کدوم شرکت سرویس داره؟
تو سایت مخابرات که میزنه دارای سرویس هست یعنی از مخابرات داره یا ممکنه از جاهای دیگه هم باشه؟
ربطی به تاپیک نداره ولی چون اکثر بجه های اینترنت مشهدی تو این تاپیک هستن پرسیدم
ممنون میشم جوب بدین
به ISP ها زنگ بزنی میگننقل قول:
به یکیشان زنگ بزن بپرس
سرویس های مزخرف گرون اضافه شد:n29:
طرح کمپین تابستان تا کی هست؟ الان که پاییز
به نظر امشــــب بدکــــــ نیست ( سرعت و پینگ )
با اینکه دارم دانلود میکنم ولی پینگ زیاد بالا نیست .
سابقه نداشته توی تایم رایگان پینگ تقریبا با ثباتی داشته باشم و تایم اوت هم کم باشه .
C:\Users\OMiD>ping google.com /t
Pinging google.com [74.125.68.113] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=381ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=440ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=412ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=429ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=388ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=387ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=440ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=443ms TTL=41
Request timed out.
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=340ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=405ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=442ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=404ms TTL=41
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=387ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=445ms TTL=41
Reply from 74.125.68.113: bytes=32 time=443ms TTL=41
واسه من هم اومده .نقل قول:
منتها خط من فیــبر نوری ـه .
یعنـــی بعد از قرن ها بالاخــره فیبر نوری ها از محدودیت در اومدن ؟
یا نه میریم خیر سرمون 10 مگ بگیریم و خداتومنه میریزیم توی شکم مخابرات که مثلا 10 مگ داشته باشیم .
بعد میبــنی 2 مگ بهت تحویل میدن .
میپرسی من 10 مگ گرفتم و پول اونو دادم .
میگن میخواستی نگیری . چون فیبر هستی باید همیشه بد بخت باشی .
حالا قضیه چیه ؟ فیبری ها از میشه طرح های 10 یا 5 مگ بگیرن ؟
10 مگ هم بگیری سرعتت 10 مگ میشه
با شروع مدارس سرعت شبانه برای منم اصلا افت ندارهنقل قول:
از سرور خارج هم شبی راحت 5 گیگ میشه گرفت
اینترانت نامحدود 1 مگ سرعت دانلود 128 کیلوبایت ماهیانه 34 هزارتومان. مخابرات استان گیلان
آره. زنگ زدم 2020 گفت مودم زایکسل میدن. حالا نمیدونم کدوم مدلشه و قیمتش چنده. 2020 گفت که یکسال هم گارانتی داره مودم.
آره. زنگ زدم 2020 گفت مودم زایکسل میدن. حالا نمیدونم کدوم مدلشه و قیمتش چنده. 2020 گفت که یکسال هم گارانتی داره مودم.نقل قول:
بچه ها طبق جدیدترین اخباردرز کرده از مخابرات ملک جعفری رو میخان ور دارن کارگزار بیاد همون مدیر عامل قبل ملک جعفری!!!!
جدا؟ یعنی ممکنه دوباره نامحدود داشته باشیم؟نقل قول:
اخ جون ملک داره میره رده کارشنقل قول:
خدا کنه هرکی میاد انصاف داشته باشه. فقط و فقط انصاف داشته باشه.:n13:
خب این خوبه یا بد:n09:؟نقل قول: