جناب afsos که تو صفحه قبل گفتند اعزام 1-12 هستند و جواب رو گرفتند البته از نظام وظیفه!! ای کاش ما هم میتونستیم:n02:نقل قول:
Printable View
جناب afsos که تو صفحه قبل گفتند اعزام 1-12 هستند و جواب رو گرفتند البته از نظام وظیفه!! ای کاش ما هم میتونستیم:n02:نقل قول:
من 10 روز مونده به اعزامم برگ سفید اصلیم توسط پست اومد...نقل قول:
اما 14 روز مونده به اعزامم برگ سفید المتنی رو از پلیس +10 گرفتم
من 19 همین ماه اعزامم
معلوم نشد کجا افتادی ؟نقل قول:
نه پیام صبر کردم تا روز اعزام کد مازاد خوردم...نقل قول:
آشنا پیدا کردم بندازم ادارع زندان شهر خودمون سپاه هم یه آشنا پیدا کردم که اونم گفت روز اعزام اونجام ببینم چی میشه حالا!!!
فقط یه تذکر به کل دوستان...
کسانی که میخوان جای خاصی پذیرش بگیرن جایی رو در نطر دارن خودشونو معاف از رزم نکنن چون مثل من بازی سرتون در میارن!!! من با کلی پرونده تصادفو کلی دوندگی کلی آشنا بازی برای دیسک کمر معاف از رزم گرفتم بیا الان آخرشم کد مازاد خوردم رو هوام! پیش کلی از آشنایان دوستانو پارتی ها بردم همه تا میبینن توی برگ سبز زده معاف از رزم زبونش دراز میشه که معاف از رزم نمیگیریمو از این حرفا خلاصه حالا ببینیم که چی میشه روز اعزام!خدا خودش کمکم کنه...
اگرم میخواین معاف از رزم بگیرین بزارین وقتی مدارکتونو پست کردین رفتین دوره ی آموزشی اون موقع اقدام کنید...
اواسط آموزشی میان میگن کیا کامپیوترشون خوبه(ورد و اکسل) حتماً داوطلب بشین.مشخصاتتونو میگیرن و احتمال 90% میوفتین شهر خودتون و کار اداری.البته بستگی به مرکز اموزشتون هم داره.
با سلام مجدد خدمت دوستان از پادگان (دیگه واقعا میتونم بگم هتل) ولیعصر تبریز.
16 روز به پایان آموزش موند و انشالله بعد از تموم شدن آموزش یه پست مفصل در مورد این مرکز آموزش میدم تا دوستان بعدی هم استفاده کنند. از کلی ترین مسایل تا جزیی ترین مسایل.
فعلا همین که دیروز و امروز هشتمین باری بود که در طول آموزش فرستادن مرخصی.
سلام
دوستان من 19 اعزامم میشه 5شنبه آیا 5 شنبه ما رو اعزام میکنن؟
بلهنقل قول:
زمان ما هم 5شنبه بود که رفتیم نظام وظیفه بهمون بیلیط دادن گفتن جمعه صبح برین ترمینال جنوب به مقصد سمنان !
فقط اگه روز اعزام جمعه و ایام تعطیل باشه نمی فرستن !
عاقا من امروز موقع برگشتن از پادگان یه سرباز صفر رو دیدم که بعد از صحبت راجع به چیزای مختلف از جمله 21 ماهه بودن و اینا گفت شما ها هم 18 ماهه شدین ! دیشب خود کمالی تو اخبار گفت ! انقدم جدی می گفت که آدم واقعاً باورش می شد ! می گفت بابا پرتی ها ! اعلام کردن و کلی خزعبلات دیگه !
که ماهم اومدیم تو اینترنت گشتیم و سایت پلیس رو دیدیم و دیدیم سرکار رفتیم ! البته من که جلوی اون خوشحالی ای از خودمم در نکردم اما خلاصه شایعه چقد بالاست تو خدمت ! اصلاً یه وضعی !
دوست من اینی که الان گفتین دیگه شایعه هست نه ؟؟درست ..همین 18 ماهه بودن همه!!نقل قول:
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
معافی چاقی و لاغری کلا برداشته شده عزیز
نمیخوام شایعه درست کنم. امروز دنبال کارهای کارت پایان خدمتم رفته بودم از سازمان وظیفه تلفنی به مع معاونت نیروی انسانی ....... شد
که احتمالاً قانون کسری های جبهه رو از فروردین ماه برگردونن. میگم قصد شایعه پراکنی ندارم و این منبعی هم که پشت تلفن اعلام کرد از پرسنل سازمان وظیفه عمومی ناجا بود. شاید یکی از علتهاش اعتراض ما جوانها بوده باشه و میخوان یه مقداری جو بخوابه.
ان شاء ا.. که راست باشه.
قانون کسری جبهه واسه خود سرباز خوبه ولی معمولا بچه هایی که کسری دارن توی جو خوبی قرار نمیگیرن . چون به هر حال خدمت سربازی سخته و اگه رفیقت زودتر از تو ترخیص بشه دلخوری ایجاد میشه . از طرفی توی پادگان معمولا کسری دار ها رو بیشتر اذیت میکنن . این یه قانون نا نوشته است . پس اگه کسری قضیه اش حل شد و دوباره برقرار شد ، توصیه ام اینه که اصلا رو نکنید تا لحظات آخر . . . .نقل قول:
موفق باشین .
خدايا يعني ميشه اينجوري بشهنقل قول:
يكي از دوستاي منم چند وقت پيش ميگفت رفته نظام وظيفه ميگفت گفتن قانونش ميخواد بركرده بعد از عيد ولي الان تو مرحله تصميم گيري و ايناس ولي اگه تصميم يگيرن كه باشه قانونش از بعد عيد اجرايي ميشه
دوستان یه سوال دشتم اونایی که الان در حال خدمت هستن (مثل خودم) و تموم کردن . از این شپس یا شبسی ها خوردن؟:دی :دی
و تو کدوم ارگان بودن؟ و ایا کلفت بودن :دی یا موتور :دی؟
سلام،اون طور كه من شنيدم در موارد خيلي خاص و وخيم معافيت موقت ميدن.بازم سوال كنيد.نقل قول:
امیدوارم کسری ها هرگز برنگرده ، غیر منصفانه ترین قانون سربازی همین کسری ها هست مخصوصا جبهه پدر
کاری هم به خود جبهه رفتن و رشادتی که طرف نشون داده ندارم ، ربطی به پسر طرف نداره آخه ! واقعا غیر منطقیه
اونی که باباش نرفته جبهه یا فرصتش رو نداشته یا هر مشکل دیگه ای آدم نیست ؟
به جای جبهه و امتیازی که بقیه غیر مستقیم محرومن ازش میتونن جور دیگه ای از کسی که جبهه بوده قدردانی کنن
کسری خدمت تبعیض ناعادلانه هست
حرف شما در جهاتی کاملا درستهنقل قول:
وکسانی هستن که از این موضوع سوء استفاده میکنن چه در سربازی چه در کنکور
ولی آدم هایی هم هستن که موقع جنگ رفتن خارج عشق و صفاشونو کردن بعد برگشتن
بعد پسر این با پسر کسی که جونشو گذاشته و حتی جانباز شده به نظره من نباید یکی باشه
خوب یکی که نیست هم کنکور با درصد بالای سهمیه بهترین دانشگاهای کشور قبول میشن اکثرشون در صورتی که اگه همین سهمیه ازشون بگیری برای قبولی دانشگاه ازاد باید دخیل ببندن- سربازی کسری انچنانی میارن- به واسطه همین حضور در جنگ پدرشون به راحتی هر چه تمامتر میرن سر کارنقل قول:
عجب شانسی دارم من!
قبلا لیسانس ها 17 ماه خدمت داشتند تازه کلی هم راه برای معافی بود، حالا به ما که رسید شده 21 ماه برای همه، از اون طرف هم میگن قراره بشه 24 ماه! انصاف نیست ها :n28:
بچه ها من شنیدم برای سرباز معلمی باید از همین اسفند ماه پیگیری کنم، اگر من برم دنبال کارهاش احتمالا بعد عید برم آموزشی و توی تابستون هم آموزش های تدریس رو ببینم که مهر ماه بخوان اعزامم کن مدرسه، توی این وسط ارشد هم قبول شم (جواب اولیه ارشد اردیبهشت و جواب نهایی اواخر شهریور میاد) می تونم بیام بیرون؟ مشکلی بوجود نمیاد؟ پون بهرحال توی آموزش و پرورش برای اون یه معلم برای یه مدرسه حساب باز کردند دیگه نه؟
دوستان سلام.
ممنون میشم اگر بتونید من رو راهنمایی کنید.
من خدمتم اول دی ماه تموم شده و 6 دی ماه با یگانم تسویه حساب کردم. منتها یگان محترم هنوز اطلاعات مربوط به اتمام خدمتم رو به نظام وظیفه نداده که قابل استعلام باشه. میگن کامپیوترمون خرابه و طول میکشه و این خالی بندیا! یگان به من گفته میتونم برم اداره گذرنامه و خطاب به یگان (نه نظام وظیفه) نامه استعلام مبنی بر اتمام خدمتم بگیرم و یگان هم روی اون نامه جواب بده که خدمت من به اتمام رسیده و گذرنامه با این جواب استعلام ، روال صدور گذرنامه من رو انجام میده.
میخواستم ببینم تا چه حد این حرف درسته؟ چون من شنیدم گذرنامه فقط با نظام وظیفه کار داره و به یگان بعید میدونم که نامه بزنه!
ممنونم
دوستان من اگه 10 روز مونده به عید برا خدمت اقدام کنم..احتمالا بعد عید چه وقتی اعزام میشم ؟
سلام.دوستان کدهای اعزام 1 اسفند اومده.من 01 ارتش.امریه دار.دوستان دیگه اگه هستند بگند ببینیم کجا افتادن
سلام دوستان
من الان برگه سفیدمو از پلیس +10 گرفتم ، افتادم نیروی هوایی سپاه اردکان ( کد 88 )
کسی اونجا افتاده بگه تا با هم بریم
موفق باشید:n16:
شما مدرکت چیه؟نقل قول:
آقا جای خوبی افتادی ...نقل قول:
نیروی هوایی ارتش که هتله شما که دیگه سپاه هم هستی دیگه حرفی برا گفتن نمیمونه...
دیپلم.........نقل قول:
محمد جان آواز دهل از دور شنیدن خوش استنقل قول:
درسته پذیرشی که برای یگانم گرفتم خوب بوده اما آمار این پادگان ولیعصر(اردکان) رو خوب دارم
از خیلی جاها آموزشیش سخت تره (دوستام و آشناهام زیاد اونجا بودن)
اما 2 ماهه دیگه بعدش میام تو یگان راحت میشم
سلام
بالاخره ما هم تلفنی متوجه شدیم کجا کد خوردیم !
پادگان آیت الله خاتمی یزد ، نیروی زمینی سپاه
دوستان کسی اونجا بوده ؟
سلام علیرضا جاننقل قول:
بهت تبریک میگم
اونجا به هتل خاتمی معروفه:n02:
من 3 تا از دوستام اونجا بودن از شرایطش راضی بودن
شما پذیرش گرفته بودی؟
شما اگر قبل از عید اقدام کنید احتمالن برج 1 اعزام میشید در روزهای 18 یا 19 ......بعد از عید اقدام کنید برج 3 فکر کنم بیفتهنقل قول:
الان يعني همه افرادي كه ١ اسفند اعزام هستند،كد خوردند؟
من خودم کسری داشتم و به واسطه قانون جدید حذفش کردن ! "حذف کردن کسری" واسه من همون قدر ناراحت کننده بود که "زودتر ترخیص شدنم" برای هم خدمتیام ! می دونم !نقل قول:
اما به عنوان نماینده پدر جبهه ای ها اجازه بدین نظرم رو می دم:
به هر حال پدر من بهترین سال های عمرش که باید بالا سر من (که 1 سالم بود) می بود رو رفت جبهه، ممکن بود تو این دو سالی که وقت پدرم تو جبهه گذشت، می تونست روگسترش کارش فعالیت داشته باشه تا زندگی ما به این وضع خراب الان نباشه ! کسی که وضع مالی خودش یا پدرش خوبه خیلی واسش فرقی نمی کنه که 2 سال بره خدمت و توی کار و کاسبی نباشه ! چون پولش هست ! اما منی که مشکلات مالی زیادی دارم، نیاز دارم زودتر این خدمت اجباری رو تموم کنم تا بتونم برگردم سر کار و یه لقمه نون در بیارم.
البته که کسای زیادی هم بودن که دوست داشتن برن جبهه ولی به واسطه مشکلاتی نتونستن . اما به هر حال نرفتن ! حالا یه سری ها هم که در رفتن خارج که حرفی واسه گفتن نمی مونه.
در کل هر جا که اومدن یه امتیازی به ایثارگرا بدن هر کسی یه جور اعتراض کرده ! چه کسری جبهه چه قبولی تو دانشگاه چه ... (که من تا حالا از هیچ کدوم این امتیازا استفاده ای نکردم)
ولی من می خوام بدونم آیا پیش خودتون فک می کنین که اگه ایثارگرا و مخصوصاً شهدا نبودن ، آیا ممکن نبود همین شمای نوعی وجود نداشته باشی که بخوای به کسری و فلان و بهمان اعتراض کنی ؟
هاتف جان تقریبا همینطوره، چون امروز از مسئول پلیس +10 که پرسیدم گفتن از دیروز تمام کدها به ما اعلام شدهنقل قول:
من هم افتادم ناجا مالک اشتر اراک
توصیه ها و تجارب شما را با جان و دل خریداریم:n02:
نقل قول:
بنده حتی شده در حد خودم دست پدر شما رو می بوسم ، کسی که رفته جبهه مرد واقعی بوده ، جرات میخواد
هرچند مملکت داغونه ولی همین داغونی هم اگه امثال پدر شما نمیرفتن جبهه الان نبود
حرف من این نیست که از امثال پدر شما قدردانی نشه ، منظور من این هست دادن کسری به پسر اون فرد کاملا ناعادلانه هست
شما تو اون زمان هیچ نقشی نداشتی ، نباید از شما قدردانی بشه باید از پدرتون قدردانی بشه
این کسری خدمت هم یه جورایی کلاه گذاشتن سر اون افراد هست ، به جای اینکه بیان وضع زندگیشون رو ارتقا بدن و ساپورت مالی بشن با چند ماه کسری ماست مالی میکنن میره
میشه به روش دیگه ای 10 برابر بهتر از 4-5 ماه کسری خدمت به شما این لطف رو جبران کرد
بنده خودم بدون 1 روز کسری خدمت تموم کردم ، شما حرف بنده رو متوجه نمیشید تا زمانی که برید تو یگان و یکی از همخدمتی هاتون رو ببینید با آوردن کسری داره ترخیص میشه !
خیلی حس سنگین و بدیه
01 ارتش افتادم جاش خوبه؟نقل قول:
دوستان یک سوال............
اگه ما برای امریه اقدام کنیم ، تکلیف یگان اموزشی ما چی میشه؟.منظورم اینه که برای این که اموزشی هم بیفتم سپاه به طور مجزا برای اون هم باید پذیرش بگبریم؟
(به خاطر برگه تکمیلی چون اگه بیفتیم ارتش هیچی)
نمیدنم سوال رو کامل پرسیدم؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
جای خیلی خوبیه