آره میتونی انجام بدی ،نقل قول:
بله یکی از نمایندگی های مبین بود که بعد از زنگ زدن به چندتاشون که قیمت خون باباشون رو میگرفتن برای تبدیل ، اینو پیدا کردم مجانی اوکی کرد
Printable View
آره میتونی انجام بدی ،نقل قول:
بله یکی از نمایندگی های مبین بود که بعد از زنگ زدن به چندتاشون که قیمت خون باباشون رو میگرفتن برای تبدیل ، اینو پیدا کردم مجانی اوکی کرد
دوستان یه راهنمایی میخواستم
بنده میخوام اینترنت وایمکس بگیرم.بین ایرانسل و مبین نت موندم
برام دو تا چیز مهمه:
1-نوسان سرعت نداشته باشه و سرعت خوب و یکنواختی داشته باشه
2-دانلود شبانه رایگان داشته باشه(بدون محدودیت)
بنظرتون کدوم بهتره
خدارو شکر....نقل قول:
مبین نگیررررر..همون ای دی اس ال بهترهنقل قول:
ساعت 4 صبح وسط دانلود شبانه فعلا یه تست زدم بزارم ببینه اون دوستمون !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یک سوال بی ربط
این سایته اکانت پریمیوم میده ولی وقتی روشون کلیک میکتنم یک فایل gif یک در یک نشون میده
کسی میدونه راهش جیه که اکانتو بده؟
لینکی که میخوای رو کپی کن و بزار توی سایت زیر که لینک اصلی رو بده بهت اون لینک رو باز کن توش اکانت رو نوشته :نقل قول:
linkdecrypter.com
در ضمن این سایت فیک هست و همه لینکاش الکیه و تهش به جایی نمیرسه
یک تست هم از سرورهای خارج از کشور بزار تا 100% به ولخرجی مبین نت ایمان بیارم (نه از سرور خود مبین نت تو تهران) چون یه تفاوتهایی بینشون همیشه هست.نقل قول:
اینم تست از یک شرکت دیگه (اسم نمیارم تبلیغ نشه) به پینگ سرور لندن دقت کنید و با پینگ خودتون با مبین نت از همون سرور مقایسه کنید
اینم سرورهای بقیه کشورها:
برا من که قطع شده، شماها چی؟
حتی ecare هم بالا نمیاره
خسته نباشی، تست از سرور خارجی بزار اقای مبین نتورک، از واشنگتن دی سینقل قول:
شما یه نفر لطف کن سکوت اختیار کن ، هیچ کاری نمیکنی میای یه کامنت ۴ کلمه ای میزاری فکر میکنی خیلی کارشناسی یا کاراگاه !نقل قول:
باز اون یکی دوستمون از اینترنت خودش تست سرعت گذاشت منم دارم جوابشو میدم ،
واسه روزانه که از ۲ تا سرور گذاشتم چشاتو خوب باز کن ببین
واسه شبانه هم از سرور ایران گذاشتم چون پیشفرض رو ایران میزاره و دیگه دیشب یادم رفت عوضش کنم
که امشب اگه بیدار موندم تا اون موقع حتما از سرور خارجی هم میزارم
یه نکته هم بگم وظیفه من نیست که بیام به تو ثابت کنم سرعتم چقدره ، مهم خودمم که دارم استفاده میکنم و میدونم سرعتم چقدره و خیلی هم راضی هستم ، شما ناراضی هستی میخواستی نگیری یا تمدید نکن کسی محبورت نکرده بود بری بگیری ، اصلا هم واسه من مهم نیست که مشتریای مبین بیشتر بشن یا کمتر ، مهم سرعت خودمه که هرچی مشتری مبین کمتر باشه پهنای باند کمتری تقسیم میشه و احتمال پایین اومدن سرعت منم کم میشه
اره قطع شده زنگ زدم گفتن سراسریهنقل قول:
صفحه ecare من هم قطع شده
دوستان خواهشن احترام رو رعایت کنند و فضای تاپیک رو خراب نکنند، اگه کسی نظر متفاوتی با بقیه داره محترمه هر چند به نظر بعضی ها درست نباشه
سرعت دربعضی از نقاط کشور بهتر و در بعضی جاها بدتر هست، دوستان قدیمی تر یادشون هست که 6-7 ماه پیش بچه های شهر های شمالی سرعت بهتر و پایدارتری در تمام مدت نسبت به جاهای دیگه داشتند الان رو نمیدونم
واسه من دیشب سرعت دانلود خوب بود و تو دوساعت اخر تقریبا به 9 مگ بایت در دقیقه میرسید. البته سرعت دانلود به کیفیت لینک دانلود و سرور هم بستگی داره. وقتی لینک از سایت های معتبر و با پریمیوم استفاده می کنم اکثرا سرعت دانلود بالاست.
وایمکس ذاتاً پینگش بالاتر از ADSLه. تا اونجا که میدونم حتی LTE هم نسبت به ADSL پینگ بالاتری داره. از این لحاظ شما یه کم انتظار زیادی داری:n01:نقل قول:
علاوه بر این مشکل چراغ اول آنتن مودم هم چشمک میزنه... جل الخالق!نقل قول:
کسی آدرس سیستم ecare قدیمی یادش هست؟
من از این استفاده میکنم
[HTML]http://178.131.0.188/ECare/login?ReturnUrl=%2fECare%2fsubscriberInfo[/HTML]
شاید ecare باز نمیشه کم نمیکنه، اگه اینطوریه تا برونــــــــیمش!
من اصلاً قطعی نداشتم! احتمالاً من جزء سراسر نیستم. این صفحه ام باز میشه!
منم اصلا قطعی نداشتم
برای من صفحه ecare باز میشه اما login نمیشه کرد. ارور میده:
"بروز خطا در سیستم!!! لطفاً با پشتیبانی تماس بگیرید."
اگر کس دیگه ای هم این مشکل رو داره لطفا اعلام کنه تا ما از این سردرگمی در بیایم ممنون
در ضمن مبین نت تلفنی جواب نمیده نمیدونم چرا... :n13:
آقا واسه منم باز نمیشه
کسی آدرس ecare قدیمی رو داره عایا؟:n13:
آره منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
باسمه تعالی
سلام
آدرس E-Care قدیمی :
برای منم Ecare فارسی وارد نمیشه، فقط باز میشه، اما نسخه ی قدیمی مشکلی نداره.
دمت گرم جواب دادنقل قول:
اما از کدوم قسمتش میشه موجودی فعلی رو دید؟ منظورم مقدار پولی هست که توی حساب مونده؟
دوستان فعلا از دیروز ایکیر فارسی مشکل داره لطفا فعلا صبر کنید اگر هم وضعیت مصرفتون خیلی مهمه به 096790 تماس بگیرید
مشکل تا فردا برطرف میشه
این واسه تو که عشق واشنگتون دی سی داری ظاهرا !!نقل قول:
اینم واسه شما :نقل قول:
از سرور ایران گذاشتی الان میان میگن راست میگی از سرور خارج میزاشتی !نقل قول:
و البته خارج از ساعت دانلود شبانه
منتظر نظراتی اینجوری باش
بايد از سرور خارجي بزارين مثل faramobile که گزاشتش، از امريكا بهتر، واشنگتن دي سي، نيويورك سي تينقل قول:
واسه من این اواخر سرعتش روز هم افت کرده بود و نوسان بود، توی روز هم بزار، البته الان یه هفتس جمعش کردم، یه چندروز دیگه دوباره وصلش میکنم، تست میزنم
با توهین و این در اون در زدن بجایی نمیرسید ... قبلا بارها ذکر شده مشکلاتتونو اگه در شهرهای خاص هستید اسم شهرم ذکر کنید ... موفق باشیدنقل قول:
سلام
من مودمم مدل DX350 هست.
در صفحه تنظیمات این مودم، در تب Networking یک بخشی هست به نام Firewall که پیش فرض هیچ تنظیماتی اعمال نشده.
این بخش کلا کاراییش چی هست؟ همون فایروال سخت افزاری برای جلوی از نفوذ هکر ها هست، یا کاربرد دیگه ای داره؟
کلا برای بالا بردن امنیت چه کارهایی میشه انجام داد؟
.................................
ساکس که باز هست ، واسه شما کار نمیکنه ؟نقل قول:
کار میکنه اما سایت مهم youtube باز نمیشه، نمیدونم چکارش کردن، ولی اون 3-4ماه پیش که اول کلاً قطع شده بود که بعد پورتش رو فروشنده ها عوض کردن یادمه چندروز اول مبین نت تنها isp بود که ساکس روش کار نمیکردنقل قول:
خب این که سراسریه توی همه isp ها ، فقط مبین نت نیست ، از طرف فیلترینگ این کار انجام شده و بعد از اون قضیه فیلم موهن توهین به پیامبر که تو یوتیوب بود ، یوتیوب ساکس مسدود شد ، و این در کل اینترنت کشور هستنقل قول:
راه حلشم ۲ تا مورد هست ،
۱- استفاده از و ی پی ا ن
۲- استفاده از همون ساکس به همراه آخرین نسخه گوگل کروم و باز کردن یوتیوب با آدرس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......
یعنی اولش https بزارید
حتما هم از گوگل کروم آخرین نسخه استفاده کنید
سلام... من یه سوال دارم خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنید
من بنا به دلایلی باید از اینترنتی که نیاز به خط تلفن و مخابرات نداشته باشه استفاده کنم!
حالا میخوام وایمکس بگیرم... باید حتما شرایط زیر رو داشته باشه...
یکی اینک حتما باید پینگ با سرورهای داخلی مثل سایت varzesh3.com پینگ زیر 80 باشه!
یکی هم اینکه با speedtest.net که تست میگیری باید آپ و دانلود حدودای 1 مگ باشه!
حالا به نظرتون من وایمکس مبین نت رو بگیرم؟ مشکل پینگ با سرورهای ایرانی به خصوص تهران اصلا نباید
داشته باشه و همیشه باید زیر 80 باشه... مبین نت اینطوری هست؟!
راستی شهرستان هم زندگی میکنم
احتمال اینکه پینگ مبین نت زیر 80 باشه خیلی خیلی کم هستش ولی بازم بستگی به موقعیت جغرافیای شما داره در مورد سرعت آپ معمولا تو مبین نت یک - سوم سرعت دان هستش و یه مشکل دیگه مبین داستن نوسان زیاد تو سرعت هستش در کل با این خواسته های شما مبین نت به درد کار شما نمیخوره.نقل قول: