شما بایستی فایروال مودمتون رو فعال کنید و اجازه ورود از بیرون رو ببندید.نقل قول:
یا اینکه اگه بخواهید فقط پورت 23 رو ببندید بایستی از قسمت فایروال و فکر کنم NAT پورت فورواردینگ رو انجام بدید و این پورت رو به یه آدرس دیگه ارسال کنید.
شاد باشید:40:
Printable View
شما بایستی فایروال مودمتون رو فعال کنید و اجازه ورود از بیرون رو ببندید.نقل قول:
یا اینکه اگه بخواهید فقط پورت 23 رو ببندید بایستی از قسمت فایروال و فکر کنم NAT پورت فورواردینگ رو انجام بدید و این پورت رو به یه آدرس دیگه ارسال کنید.
به سوالات پاسخ بدید تا بتونیم کمکتون کنیم:نقل قول:
1- نوع و مدل مودتون رو بیان کنید؟
2- آیا سیستم شما دارای کارت شبکه هست یا نه؟
3- آیا زمان نصب درایور مودم روی سیستم به مشکل برمیخورید؟
سلام. نمیدونم چرا downstream من رو 2400 بسته شده. زنگ زدم میگم کم شده. میگه این که خوبه. شما 512 دارین باس رو 64 بسته بشه؟!!!!
یه مشکل دیگه که دارم اینه که ارتباطم با اینترنت قطع میشه زنگ می زنم میگه اینترنت قطع نیست. از طرف شما نویز میاد اینجا max.... نمیدونم دقیق چی گفت ولی میگه 5 دقیقه ارتباطتون قطع میشه برا امنیت.
من نخوام امنیت داشته باشم کیو باس ببینم؟!
مودم من tenda d180
سلام خدمت همه عزیزان.
من مودم tenda d810 دارم
چن روزی هست که خیلی زود داغ میکنه که این یه مشکله
نمیدونم چرا ریست میشه خود به خود. چراغ adsl و lan یک دفه خاموش میشه بعد انگار تازه روشن کردم.
خواهشا کمک کنین
تو بخش NAT چه جوری این کار رو می شه انجام داد؟ تو این بخش در ویرچوال سرور پورت ها رو نوشته ولی معلوم نیست چی کار باید کرد.نقل قول:
از كدوم شركت سرويس داريد؟نقل قول:
اينكه عرض كردند براي امنيت اين مورد رو داريد يه موضوع كاملاً بياساس هست و در هيچ جايي چنين موردي مشاهده نشده است.
اينكه شما سرويس 512 داريد و DownStream مودم روي 2400 بسته شده خوبه. يعني اينكه شما تا 2 مگ پهناي باند ميتوني رد و بدل كني. پس از اين مورد گلايه نداشته باشيد.
آيا شما از نويزگير براي گوشيهاي تلفنتون استفاده ميكنيد؟
مقدار SNR Margin درون مودم چقدر هست؟
منظور از رست شدن يعني تنظيمات به كلي به حالت پيش فرض بر ميگرده يا اينه مودم خاموش و روشن ميشه؟نقل قول:
اگه ميتوني براي مودمتون رمز بزاريد يعني اينكه رمز پيش فرض كه Admin هست رو تغيير بديد.
براي اطمينان بيشتر مودمتون رو در جاي ديگهاي امتحان كنيد.
اگه در جاي ديگه هم همين مشكل وجود داشت پس به نتيجه ميرسيم كه مودمتون خراب شده است.
در غير اين صورت بايستي سيمكشي تلفن رو چك كنيد و اگه امكانش هست يه سيم مستقيم براي مودم بياري و خطوط ديگه رو جدا كني.
نويزگير رو هم دم در قرار بديد و تقسيم خطوط مودم و تلفن در همون ابتدا صورت بگيره و به اين صورت ديگه نيازي نيست براي هر گوشي تلفن يه نويزگير بخريد.
شاد باشيد:40:
در قسمت Virtual Server شما يك رول بنويسيد به اين صورت:نقل قول:
Name: Port23
Start Port: 23
End Port: 23
Local Address: 192.168.1.100
تقريباً به همين صورت هست و اطلاعات رو در رول شماره 1 ذخيره كنيد.
همين و هر نوع درخواستي به پورت 23 بشه به پورت 23 آدرس مورد نظر ميره كه يه آدرس جعلي محسوب ميشه.
سرویسم از مخابرات مازندران گرفتم. سلمانشهر.نقل قول:
مودم من tenda هست و این مدل snr نداره.
من خودم رفتم پشت سیستمشون دیدم که اون مشکل که میگن هست. یعنی همون max pen یا یه چی تو همین مایه ها که تو اکانت من می افته.
الان که اینجا بارون اومده و هوا خنک شده دیگه خاموش روشن نمیشه. منظورم ریست نیست. فقط ارتباط قطع میشد و جچراغ adsl و lan برایه یه لحظه خاموش میشن بعد روشن.
در ظمن میگن که ما downstream رو 4000 میبندیم ولی چون شلوغ میشه کم میشه.
این صحت داره؟ یعنی همچین اتفاقی می افته؟!
هم استاني سلامنقل قول:
امكان نداره مودمي SNR نداشته باشه.
در بخش Status مودم يه قسمت براي اين مورد وجود داره.
من الان 3 سال هست كه با شركتهاي مختلف كار كردم. در اين مورد تا حالا چيزي نشنيدم.
زماني كه چراغ ADSL شما خاموش ميشه يعني ارتباط شما با DSLAM برقرار نيست و به نوعي اينترنت شما قطع ميشه.
مشكل مهمي كه در سرويسهاي مخابرات استان مازندران وجود داره همين مسائل هست. پشتيباني هم ضعيفه و هم اينكه دستگاههاي درون مخابرات به نظر من درست تنظيم نشده.
چنين چيزي امكان نداره كه زماني خط شلوغ ميشه Downstream پايين بياد. زماني كه شما اينترنت هم نداشته باشيد اين مقدار ثابته.
ممنون از راهنمایی خوب و مفید شما .نقل قول:
من دیدم تو تنظیمات مودم نیست. یه جا دیگه خوندم که این مدل مودم ها یعنی tenda هر مدلش snr نداره.
اینم بگم که همیشه downstream و upstream من در حال تغیره.
د حال حاضر اینه
Line Rate - Upstream (Kbps): 1067 Line Rate - Downstream (Kbps): 3450
مرسی داداش. 1 مودم دیگه آوردم امتحان کردم اونم اینطور بود . 100% از خطه پسنقل قول:
حالا به شرکتی که adsl گرفتم بزنگم ؟ یا خرابی تلفن مخابرات ؟
سلام 2 تا لپتاپ داریم به وایرلس کانکت میشیم یکیش سرعتش خوبه عادی ولی یکی سرعتش افتضاحه
ولی همون که سرعتش کمه جاهای دیگه سرعتش خیلی خوبه
اونی که سالمه خاموش کردم باز هم همینجوریه , همه کار کردم به نظرتون چشه ؟
ممنون
سلام با اجازه آقا جوادنقل قول:
شما وقتی مودما میبری به سیم ورودی وصل کنی آیا سیم ورودی را از سیمی که رفته تو خونه جدا میکنی؟
اگه جدا نمیکنی حتما جدا کن
اگه بازم دیدی مشکل داشت زنگ بزن به ISP و بگو که من از ورودی هم تست کردم با 2 تا مودم واین مشکل بازم هست.
اگه تعویض پورت بکنن شاید مشکلت حل بشه وگرنه باید مخابرات مشکلتا حل کنه.
سلام
می خواستم ببینم چگونه می شود که من وایرلس ipod touch 4g را به وایر لس tp-link w8901g وصل کردم ولی سرعت بسیار پایین است برای وایرلس ولی سرعت اینترنت 512 سرعتش عالی است منظور موقع وصل شدن دستگاه به وایرلس سرعت شیر دستگاه و وایرلس بسیار پایین می اید تنظیمات مودم من روی brig mode است الان باید چه کار کنم
برای چی میخوای IPod را به مودم وصل کنید؟نقل قول:
برای انتقال فایل بین کامپیوتر و IPod؟
نه برای دانلود از اینترنت
آره داداش جدا ميكنم.همونطوريه . الان عشقي شده 3 ساعت وصله 20 مين قطعه !!نقل قول:
به isp هم گفتم پورت رو چك كردن سالمه
اگه میخوای به اینترنت وصل بشی که حتما باید مودم روی حالت PPPOE باشه یعنی خودش به صورت اتوماتیک وصل بشه .نقل قول:
در حالت Bridge حتما باید کانکشن بسازید تا بتونید به اینترنت وصل بشید.که اینم روی Ipod نمیشه کانکشن ساخت
نقل قول:
مدل لپتاپها هم يكي هست؟
از لحاظ فاصله چطور؟ آيا نزديك مودم هم همين حالت وجود داره؟
فركانس مودم رو عوض كنيد شايد مشكلتون حل بشه.
نه یکی دل یکی Hp هردوتا تو یه مودم هم همینجوریننقل قول:
فرکانسو چجوری میشه عوض کرد ؟
ممنون
چندتا سوال دارم.ممنون می شم اگه دوستان بتونن کمکم کنن .در مورد تنظیمات مودم و غیره خیلی مبتدی هستم.مودمم دی لینک 2730u هست . یه تی وی هم داریم که وای فای داخلی داره ( برا ارتباط با نت و DLNA با کامپیوتر)
1) کلیدی WPS روی مودم که برای امنیت وایرلس و این چیزا هست ، توی ویندوز xp نمی شه ازش اسفاده کرد؟
2) اگه بخوام تی وی و سیستم را در ارتباط باهم قرار بدم (برا شیر کردن فایل ها ) باید حتما تنظیمات مودم روی PPPOE باشه تا تی وی بتونه با مودم کانکت بشه ؟ یا Bridge هم باشه ایراد نداه؟
آخه من قبلا تنظیماتم روی Bridge بود . تی وی هم که خریدیم، خیلی راحت تونست از طریق وایرلس به مودم و اینترنت وصل بشه. اما چند روز بعدش نمی دونم چه تغییری ایجاد شد که دیگه تی وی با Bridge نمی تونست به مودم و نت وصل بشه
و تی وی یه خطا می داد با این عنوان که مشکل از DNS هست.مجبور شدم PPPOE تنظیم کنم و مشکل حل شد.
ببخشید که خوب نمی تونم توضیح بدم. اما مشکل اینجاست که ، هدف اصلی من این هست که می خوام تی وی و سیستم ، از طریق وایرلس باهم در ارتباط باشن تا بتونم فایل های سیستم را روی تی وی به اشتراک بزارم بدون این که به اینترنت وصل بشم. . و همچنین بتونم بعضی وقتا هم با تی وی به نت وصل بشم.اما نمی خوام این 2 تا کار ، همزمان اتفاق بیفته.
خب حالا اگه تنظیمات روی PPPOE باشه ، به محض روشن شدن مودم ، سیستم به نت وصل می شه و در اینصورت ، وقتی که تلویزیون در ارتباط با مودم قرار می گیره ، همزمان هم به نت وصل هست هم در ارتباط با فایل های اشتراکیه سیستم ( و خب من نمی خوام اینجور باشه)
اما فکر کنم اگه بازهم بتونم مثل قبل مشکل Bridge را حل کنم ، در اینصورت ، کانکشنی که برای Bridge باید ساخته بشه را کانکت نمی کنم و تی وی و سیستم بدون اینکه به نت وصل بشن در ارتباط باهم قرار می گیرند و زمانی هم که بخوام با تی وی به نت وصل بشم ، کانکشنی که ساختم را کانکت می کنم.
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید که چطور می تونم با تنظیمات Bridge ، تی وی را در ارتباط با سیستم قرار بدم و یا اینکه چطور می تونم از طریق وایرلس تی وی و سیستم را در ارتباط هم قرار بدم بدون اینکه به نت وصل بشن
ببخشید که بیش از حد توضیح دادم.
قابلیت WPS از ویندوز ویستا به بعد پشیبانی میشه.
من نمیدونم چجوری تو حالت Bridge تی وی به اینترنت متصل میشده؟
مگه میشه تو تی وی کانکشن Broadband ساخت؟
من فکر میکنم شما اشتباه میکنی فقط تو همون حالت PPPOE هست که تی وی میتونه وصل اینترنت بشه.
شما تنظیمات را بذار رو PPPOE هم میتونی فایل شیر کنی و شبکه ایجاد کنی بین تی وی و سیستم و هم میتونی اینترنت داشته باشی.
اینو که مطمعنم Bridge بود و به نت وصل شدم .توی تی وی کانکشنی نساخته بودم. کانکشن توی خود ویندوز ساخته شده بود و وقتی که می خواستم تی وی به نت وصل بشه ، کانکشن ویندوز را کانکت می کردم و تی وی از طریق وایرلس داخلیش و وایرلس مودم ، به نت وصل می شد. ( توی همین حالت Bridge بود که نسخه نرم افزار تی وی را آپدیت کردم)
چیز دیگه ای هم که یادمه اینه که توی تنظیمات کانکشنی که ساخته بودم ، توی سربرگ Advanced از تنظیمات Properties کانکشن ، گزینه ی .... Allow other network را هم فعال کرده بودم.
شاید توی سربرگ Networking از تنظیمات کانکشن ، باید تغییراتی ایجاد بشه.
در مورد PPPOE هم ، بله . من الان به همین صورت وصل هستم. اما توی توضیحاتم عرض کردم که . نمی خوام با تی وی همزمان هم به اینترنت وصل باشم هم فایل شیر کنم. اونجور که من می دونم ، توی حالت PPPOE به محض روشن شدن مودم به نت وصل می شه . یعنی حتی اگه بخوای فقط فایل شیر کنم ، اجبارا تی وی به نت هم وصل می شه.
در هر حال از شما ممنونم. دوستان دیگه هم اگه بتونن کمکی کنن ممنون می شم.
به هر حال خلاصه شده ی سوال اصلیه من اینه که : چطور می تونم از طریق وایرلس تی وی و سیستم را در ارتباط هم قرار بدم بدون اینکه به نت وصل بشن . یا اینکه چطور می تونم با تنظیمات Bridge ، تی وی را در ارتباط با سیستم قرار بدم.
در قسمت تنظيمات وايرلس مودم بايستي Channel رو عوض كنيد.نقل قول:
بيشتر مودمها به صورت اتوماتيك انتخاب ميكنند. من به شما پيشنهاد ميكنم Channel ها رو يكي يكي عوض كنيد و زماني كه به شرايط ايدهآل رسيديد تنظيمات رو ذخيره كنيد.
نوع و مدل مودمتون چيه؟
نقل قول:
فرقي وجود نداره كه نوع ارتباطتتون به نت به چه صورتي هست. در زماني هم كه شما به اينترنت دسترسي هم نداشته باشيد شبكه شما برقرار هست و نبايستي مشكلي وجود داشته باشه.
شما مودمتون رو به حالت بريج تنظيم كنيد.
از فعال بودن DHCP مطمئن بشيد.
زماني هم كه شما روي سيستمتون كانكشنتون رو به اشتراك در آورديد يه نگاهي به تنظيمات IP كارت شبكه بندازيد و ببينيد چه تغييراتي در اون روي داده.
سلام ریست کردم درست شد مرسی
من هر کاری که فکر می کردم انجام دادم اما موفق نشدم. البته گفتم که بنده در مورد شبکه چیزی نمی دونم و مبتدی هستم شاید جایی را اشتباه عمل می کنم.
اجازه بدید این بار سوالم را اینجور مطرح کنم که :
از بین دوستانی که موفق شدن از طریق مودم وایرلس کامپیوتر ( مدل مودمم دی لینک 2730u )؛ با تنظیمات Bridge ؛ یکه دستگاه دیگه که دارای وایرلس هست ( مثل تی وی و ...) را به نت وصل کنن ، لطفا مراحل و تنظیمات قسمت های مختلف را قدم به قدم به بنده بگن. با تشکر از دوستان
سلام من یه مودم ایدیاسال بیسیم نصب کردم و تمامی دستگهها بهش وصل میشن ولی یه لبتاب ۱۵۴۵دلً دارم که تمامی وایفای رو پیدام میکنه به جز برای مودم خودم رو ویندوز رو عوض کردم درایور هم همینتورن ولی بازهم مودم خودمو به هیچ وجه پیدا نمیکنه اگه کسی میتونه کمک کنه واقعا ممنون میشم
دوستان راهی نیس بشه با کابل کراس کامپیوتر رو به مودم وصل کرد؟
آخه شنیدم فقط از کابل کراس فقط برای وصل کردن دو کامپیوتر استفاده میشه
سلام من مودم خودمو که وصل میکنم توی هر بار که میشینم برم تو اینترنت حداقل یه بار قطعی داره در حد 30 ثانیه و دوباره وصل میشه . روی اون آیکن وایرلسم اون پایین یه علامت خطر میاد ولی با مودم دی لینک دوستم نمیشه اینجوری . مودم خودم تی پی لینکه . خطمم نویز نداره و snr بالای 30 هست و نویزگیرم عوض کردم .کسی میدونه مشکل از چیه ؟
با سلام یک سوال ساده دارم ؟
من adsl 128 دارم سرعن دانلودم 150 kb هست البته خطم فیبر نوری نیست (اهواز - پارس آنلاین)
الان 2 روزه مودم adsl-wifi خریدم ZyXEL الان تنضیماتش رو انجام دادم 2 تا سوال واسم پیش اومده ؟
routing اگر بذارم اونوقت دیگه هروقت مودم رو روشن کنم خودش به صورت خودکار به اینترنت وصل میشه ؟
bridge اگه بذارم اونوقت باید تو pc رمز و نام کاربری بدیم تا وصل بشه ؟
اگه routing گذاشتم بعد فرق PPPOE و PPPEOA چیه ؟ البته فک کنم اشتباه نوشتم یکم اسمشون رو.!
اگه رو حالت Routing گذاشتم میتونم یک کابل lan بزنم به xboxam و راحا باهاش بازی کنم ؟یا کلن منظورم اینه دیگه رو این حالت میشه راحا با کابل lan وصایل رو به اشنترنت وصل کرد یا با وای فای ؟
اگه ممکنه یه آموزشم درباره این مودم ZyXel 4 پورت وای فای بگین من الان انجام دادم تقریبا اما نمیدونم درسته یا نه من فقط یوزر و پس دادم و vvci بقیشم که چیزه خاصی نبود ؟
مرسی بابت راهنماییتون
در مورد روتينگ منظورتون همون اتصال به صورت PPPOE هست و جوابتون مثبته و خودكار به نت وصل ميشه.نقل قول:
routing اگر بذارم اونوقت دیگه هروقت مودم رو روشن کنم خودش به صورت خودکار به اینترنت وصل میشه ؟
در حالت بريج بر روي سيستم خودتون بايستي يك كانكشن از نوع PPPOE بسازيد.نقل قول:
bridge اگه بذارم اونوقت باید تو pc رمز و نام کاربری بدیم تا وصل بشه ؟
اگه routing گذاشتم بعد فرق PPPOE و PPPEOA چیه ؟ البته فک کنم اشتباه نوشتم یکم اسمشون رو.!
در مورد سوال سوم اطلاعات دقيقي ندارم.
اگه رو حالت Routing گذاشتم میتونم یک کابل lan بزنم به xboxam و راحا باهاش بازی کنم ؟یا کلن منظورم اینه دیگه رو این حالت میشه راحا با کابل lan وصایل رو به اشنترنت وصل کرد یا با وای فای ؟
فكر كنم براي استفاده از اين حالت در Xbox مشكلي نداشته باشي. بله ميشه و نيازي نيست كه روي هر وسيله ارتباط رو برقرار كنيد.
در سايت شاتل بگرديد راهنماي كار با مودمهاي زايكسل آموزش داده شده است. VPI و VCI رو بايستي از شركت بگيريد و اين رو روي مودمتون ست كنيد.نقل قول:
اگه ممکنه یه آموزشم درباره این مودم ZyXel 4 پورت وای فای بگین من الان انجام دادم تقریبا اما نمیدونم درسته یا نه من فقط یوزر و پس دادم و vvci بقیشم که چیزه خاصی نبود ؟
من هنوز نتونستم مودم تک پورت DSL 2500U رو به روتز linksys wrt350N متصل کنم :(
مودک تک پورتم حتی در حالت عادی آی پی ipv4 نداره! در حالی که اینترنت می تونم استفاده کنم
وقتی به روتر وصلش میکنم کامپیوتر اینترنت نداره
سلام بچه ها
من یه مودم t-link 8817 دارم تا حالا با ویندوز xp کار میکردم مشکلی نداشتم الان ویندوزم رو عوض کردم و 7 win نصب کردم ولی مودم رو نمیشناسه هم با Lan تست کردم وهم با USB هیچ کدومو نمیشناسه
درایور جدیدش رو هم از سایت tp-link گرفتم باز هم نمیشناسه . علامت تعجب زرد رنگ رو کانکشن قرار میگیره
یک مودم tp-link از دوستام گرفتم رو سیستمم نصب کردم مشکلی نداشت
ممنون میشم اگه کمکم کنید
following action cannot completsd
clearing the dns cache
for assistance, contact the person who manages your network
سلام و خسته نباشید.
من وقتی ریپیر کانکشن اینترنتم میزنم این اخطارو مده.
چی کار باید بکنم؟
adsl من با pppoe وصله
شما مودمتون رو به با يه كابل شبكه به پورت آبي رنگ پشت اكسس پوينت وصل كنيد.نقل قول:
در تنظيمات اكسس پوينت براي قسمت WAN يك آي پي از رنج مودم بهش بديد كه معمولاً به صورت زير واردش كنيد:
192.168.1.2
255.255.255.0
192.168.1.1
217.218.127.127
4.2.2.4
قبل اين كار بايستي تنظيمات مربوط به قسمت LAN رو تغيير بديد. آخه نميشه هم WAN و هم LAN از يك رنج باشند.
براي مثال شما آي پي LAN رو به 192.168.0.1 تغيير بديد.
حال اين تنظيمات رو ذخيره كنيد.
نقل قول:
وضعيت چراغهاي مودم به چه صورتي هست؟
براي ابتدا پيشنهاد ميكنم كه مودمتون رو به حالت پيش فرض كارخونه دربياريد. (Reset Factory)
در ضمن در حالتي كه به صورت LAN به مودم ارتباط پيدا ميكنيد نيازي به نصب درايور نداريد و فقط در حالت USB بايستي درايور مربوطه رو نصب كنيد.
پيشنهادم اينه كه تنظيمات مودمتون رو به حالت Bridge دربياوريد و با كانكشني كه درون سيستمتون داريد به اينترنت وصل شويد.نقل قول:
يكي از مشكلاتي كه در سرويسهاي مخابرات وجود داره عدم بسته بودن پورت 80 هست و همين مسئله باعث هك شدن اكانت شما ميشه.
در حالتي كه به صورت كانكشن درون سيستم اقدام به اتصال به اينترنت ميكنيد قابليت پورت 80 از بين ميره و مشكلي برايتان به وجود نخواهد آمد.
مشکل برطرف شد
من هنوز جواب سوال قبلیم را دریافت نکردم. اگه بین دوستان کسی این کار رو انجام داده بگه :
می خوام بدونم چطور می تونم مودم را روی حالت Bridge تنظیم کنم و بتونم یک دستگاه دیگه (مثل تی وی) را از طریق وایرلس باهاش در ارتباط بزارم ؟ (چه تنظیماتی باید در کانفیگ مودم و کانکشنی که می سازم ایجاد کنم)
توضیح آنکه ، با تنظیمات bridge ، تی وی ، وایرلس مودم را می شناسه اما نمی تونه بهش وصل بشه , پیغام خطایی مربوط به DNS می ده. من بدون انجام دادن هیچ تغیری مودم را روی حالت Bridge کانفیگ می کنم و تنها تغییری هم که توی تنظیمات کانکشن می دم این هست که توی تنظیمات کانکشن ، در سربرگ Advanced ، تیک گزینه ی Allow other network ... را فعال می کنم. اما همون مشکلی که گفتم ایجاد می شه.