عاشق همه جدایی هام / لینک رو فردا شب برام بفرس :n02:نقل قول:
Printable View
عاشق همه جدایی هام / لینک رو فردا شب برام بفرس :n02:نقل قول:
:n08::n08::n08::n08:تو این 20 و خورده ای حدود 750 مگ دانلود کردهنقل قول:
Agha vahid sannan na khabar ?:n02:
ببینم داون استریمت رو 8 کردی ؟ مال من ک بالا 470 نمیده اخهنقل قول:
نه مرکز مخابراتی ما پورت 8 مگ نداره :n21:نقل قول:
ولی تو یه پرس و جویی بکن شاید مرکزتون پورت 8 مگ داشت برای مخابرات :n10:
آمار دانلود : دیشب و این هفته ::n02::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا دیشب از همون ساعت 2 شروع به ترکوندن کرد این دانلود شبانه . حقیقتش حدود 11 تا لینک گذاشته بودم ( با توجه به افت سرعت 2تا 3 ) اما با شروع دانلود دیدم هر 11 تا لینک با سرعت 40 تا 50 داره دانلود میده :n19:
از اون طرف دلم نیومد لینک ها رو کم کنم به همین خاطر با همون 11 تا لینک گذاشتم دانلود بشه .
الان که از خواب بیدار شدم :n08: ( جاتون خالی مرخصی سربازی خیلی می چسبه ) دیدم فیکس 9.20 گیگ دانلود داشته :n19::n20:
دم عزیزان زیر ساخت درد نکنه با این مسیر عالی :n11: امیدوارم تا اخر این دوره 3 ماهه روی همین مسیر بمونه :n20:
ای وای میدونین چی شد . نزده بودم آغاز صف . اون 6 تا لینک رو زده بودم دستی دانلود کنه ولی اغاز صف نزده بودم . بقیه فایل هارو دانلود نکرده :n04::n03::n02:
:n08::n02:نقل قول:
منم همینطور
لپ تاپ تا 8 روشن مونده ولی بدون دانلود:n03:
امیدوارم این وضع رو شب پنج شنبه هم داشته باشیم :n08: با این سرعت راحت میشه 12 گیگ دانلود کرد شایدم بیشتر
منظورت دانلود نکردن ما بود :n24::n25:نقل قول:
:n08: نه داداش سرعت دانلود منظورم بود :n08: البته اونی که تو فکر شماست هم قابل احترامه :n08::n08:
اینطور که معلومه شب چن چند نفر داشتن دانلود نمیکردن سرعت بیشتر بوده!!!!:n02:
والا واسه من که دیشب زیاد فرقی نکرده بود.
تا صبح با 8 تا لینک دانلود میکرد. میزان کل دنلود 8.03 گیگ بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دیگه . پهنای منو با تو شیر کردن من دانلود نکردم تو حقمو خوردی . حقمو بده :n24::n25::4::47::sq_10::sq_5:نقل قول:
نامردا سرویس منو رو شما شیر کردن :دی
من که قبلا هر شب بالای 3 گیگ دانود داشتم الان شبا 1 گیگ هم دانلود نمیکنه
پینگ هم که چسبیده به فضا لگم هم که مهمون عید فطر شده و قطع نمیشه .
کلا ذغال ذغال شدیم رفت.
کسی از مکس نت اطراف بناب یا عجب شیر سرویس گرفته ؟وضعیت پینگ و دانلود چطوره؟
--------------
شکایت فرستادم به همارا ببینید چی جواب دادن:
باسلام مشترک گرامی، با توجه به اینکه تعداد محدودی از کاربران فقط در ساعاتی که دانلود رایگان محسوب میشود دانلود میکنند متاسفانه ترافیک بیش از حد ایجاد شده و باعث پر شدن کل پهنای باند شرکت و کاهش سرعت می گردد. این در حالیست که متاسفانه دانلودهای شبانه در خیلی مواقع فایلهای غیر ضروری و عدم رعایت حقوق جمعی کاربران اتفاق می افتد. این شرکت در حال برسی و رفع مورد ذکر شده در آینده نزدیک است. با تشکر و احترام
ای کاش هیچوقت دانلود نکنی:n02:نقل قول:
مرسی از توضیحاتتوننقل قول:
الان من سه ماه 40 تومان می دم 10 تومان هم می زارم روش 50 تومان می دم :n02:
زیاد که آره هر روز دانلود دارم 12 ساعت 12 ساعت کامپیوترها روشنن
این کلاسیکی که تو تبریز هست با شهرستان ها یکیه؟ من یادمه ماهه پیش از اینترنت دوستم استفاده کردم تونستم 700 مگابایت دانلود کنم ولی اگه بتونم بازم یه تست می کنم
بعدش این جشنواره فروش تابستانی مخابرات ( 2 گیگ ) هزینه رانژ هم می گیرن؟
میگ امروز پینگ شما هم بالا رفته بهمراه کاهش سرعت وبگردی؟؟؟
اتفاقا امشب امپر میچسبونم :n24:نقل قول:
اطلاعی از سرعت شهرستانها ندارمنقل قول:
10000 هزینه رانژه دارند
خوب امشب هر چقدر میتونی دانلود کن چون من دنلود نمیکنم:n06:نقل قول:
احسنتم حسین به این فداکاری ( داداش لیست دانلودت خالی شده :n02:) ولی انصافا این لیست دانلود منم خالی بشه دیگه هر شب دانلود نمیذارم برای لینک های الکی ! اگه بازی یا فیلم خاصی بیاد دانلود میکنم .:n06:نقل قول:
حسین یه تست بزن ببین مسیر امشب داره از کجا میگذره ؟
و اگر شد یه تست از اسپید تست با سرور های داخلی بذار :n11:
امشب ایران فیلم تک لینک به زور 20 تا میده :n21:
کلا امشب بیخیالش شدم. از میهن دانلود و دانلودها با 8 تا لینک فعلا گذاشتم بره.
دوستان سرور کدوم سایت برا مخابرات پر سرعت هست از اون سایت اکانت vip بخرم تا دانلود شبانه فیلم کنم امشب به زور 1گیگ بشه اونم اکه بشه!!!
اقا دیشب انصافا مخابرات سنگ تموم گذاشته بود :n12::n12: از همون ساعات اولیه با نهایت سرعت ( البته من 14 تا لینک همزمان گذاشته بودم :n09: ) ( البته بازم امتحان نکردم که ایا میشد با 3-4 تا لینک نهایت سرعت رو بدست اورد یا نه . که با توجه به وضعیت دیشب به نظرم به راحتی میشد با 2-3 تا لینک حداکثر سرعت رو بدست اورد )
دیشب فیکس 9 گیگ دانلود داشتم ( بیشترین میزانی که تو ساعت شبانه غیر روز جمعه داشتم تا به امروز ) .
امیدوارم این وضعیت تا اخر همینطوری حفظ بشه و همین کیفیت و مسیر عالی که روش هستیم رو حفظ کنند :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر و گوش شیطون کر و بزنم به تخته وضعیت در بهترین شکل ممکن خودش قرار داره :n12::n12:
نقل قول:مسافرتم برای همین نمیتونم دانلود کنم ولینقل قول:
این ایرانسل رو عشق است که تو بیابون هم داره سنگ تموم میزاره:n12:
دوست عزیز از کدوم سایت دانلود می کنید که سروراش اینهمه پرسرعتن:n02: ؟سرور های خارجی که وضعشون خوب نیست :n15:لطفا یه سایت با سرورهای پرسرعت برا اینترنت مخابرات به منم معرفی کنید:n16:نقل قول:
اقا دو حالت وجود داره که شما بیای یا از سرور های داخلی دانلود کنی مثل : دانلود ها یا مخصوصا سافت 98 (که فوق العاده هستن سرور هاش ) یا بیای از سایت های فیلمی مثل ایران دانلود یا وارز مووی دانلود کنی یا از سایتی مثل تینی مووی یا مای دات ار دانلود کنی ( از این سایت ها باید 5-6 تا لینک همزمان بذاری تا نهایت سرعت رو بدست بیاری )نقل قول:
یعنی اگه مردم اروپا میدونستن ما تو چه رفاهی داریم زندگی میکنیم خود کشی میکردن.کد:C:\Users\******>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=36
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=164ms TTL=36
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 164ms, Maximum = 172ms, Average = 168ms
دوستان مکس نتی dns رو به
8.8.4.4
8.8.8.8
تغییر بدین وضعیت پینگتون بهتر میشه.
واسه من که فرقی نکردنقل قول:
آخه مگه DNS به پینگ ربط داره؟
dns واسه ریزالو نام دامنه به ip هستش
پینگم دقیقا از دیشب دوبل شده:n19:
كلاسيك پلاس بعد 2 سرعت 300 كيلو داشت!:n19: اشتباهي كه نشده!ديشب چه اتفاقي افتاده بود؟!:n02:
صبح ماموران مخابرات یه کمد به اندازه نصف جعبه مخابراتی سبز رنگ قبلی داشتن وصل میکردن بهش.از اون موقع پینگم دوبرابر شده.آیا به آن کمد سبز ربط دارد؟اگه ربط داره برم شبی منفجرش کنم