مهدی عزیز :40:نقل قول:
nvidia phsyx رو از تو خود سی دی نصب کردم
رفت تو بازی
ولی حالا صدا نداره
هیچ تنظیمات مخصوصی هم نداره
تو بازی های دیگه صدا دارم
نمیدونی این اشکال از چیه ؟
Printable View
مهدی عزیز :40:نقل قول:
nvidia phsyx رو از تو خود سی دی نصب کردم
رفت تو بازی
ولی حالا صدا نداره
هیچ تنظیمات مخصوصی هم نداره
تو بازی های دیگه صدا دارم
نمیدونی این اشکال از چیه ؟
ببخشید دو پست شدنقل قول:
مهدی عزیز :40:
اخرین نسخه ی دایرکت ایکس directx_Jun2010_redist هستش که 97 مگه
اونو چند روز پیش داونلود کردم
مطمئنا مشکل اون نیست
گرافیکم ati 5850 هستش که دایرکت11 رو ساپورت میکنه
از کجا میتونم اون رو بگیرم ؟؟
شاید بهتر باشه
سلام دوستان
من تو بازی civiliton V به مشکل خوردم !
من تو اجرای سنگینترین بازیها ، از crysis گرفته تا مترو 2033 با بیشترین جزئیات مشکلی نداشتم اما در عین ناباوری تو اجرای این بازی با افت شدید فریم مواجه شسدم ! حتی رو medium هم نمیشد بازی کرد ! مشکل چیه ؟!
مشخصات سیستم :
cpu : amd phenom X6 1090 BE
ram : gskill 4GB 1600
VGA : Gigabyte GTX460 1GB super over clock
hard : WD 1 TB black
power : 785
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که نگرفتیم چی گفتی:31:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه منظورت اینه که با نصب nvidia phsyx رفت توی بازی و فعلا فقط مشکلت صدای بازیه بیا طبق این پست عمل کن ببین درست میشه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
سیستمت که خداست:31: پس مشکل از اون نیست...نقل قول:
البته این بازی توی بعضی صحنه ها افت فریم داره ولی بارزترین دلیل افت فریم شما اگه غیر منطقیه میتونه آپدیت نبودن درایور گرافیکت باشه از اینجا آپدیتش کن(البته v*p*n یا چیز شکن میخواد چون برای سرورهای ایران بسته است):
کد:http://www.nvidia.com/page/drivers.html
آقا مرسی اما من فعلا به چیز دسترسی ندارم !! :دی :دینقل قول:
سیستمت که خداست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس مشکل از اون نیست...
البته این بازی توی بعضی صحنه ها افت فریم داره ولی بارزترین دلیل افت فریم شما اگه غیر منطقیه میتونه آپدیت نبودن درایور گرافیکت باشه از اینجا آپدیتش کن(البته v*p*n یا چیز شکن میخواد چون برای سرورهای ایران بسته است):
آخرین ورژن برای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی کدومه ؟ سرور دیگه ای واسه دانلود نیست ؟!
ویرایش
ممنون
با درایور 260 کاملا مشکلم حل شد
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
ما که الان اینجا 3 نفریم منظورتو از بدون "هیچ عملی از بین میرود........." نفهمیدیم
یعنی از بازی میپره بیرون؟!
در ضمن ما کارت گرافیک gifors نداریم اون geforce عزیزم[/QUOTE]
درسته همونی که شما میگیده
cpu:pentume R Duol Core E5200 2/50GHr
Ram: 2G
NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB
MatherBourd:Gigabyte
windows xp sp3
فضای خالی درایو هم 12 گیگ می باشد
اگر نیاز به اطلاعات بیشتری هم هست بگید تا در اختیارتان بگزارم
من وقتی میخوام بازی assassing creed رو اجرا کنم این خطا رو میده
---------------------------
Error
Unable to start game :
d:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed\\AssassinsCreed_Dx9.exe
OK
البته قبلا وقتی میخواسنتم اجرا کنم بازی رو اول میخواست آپدیت کنه که quit رو میزدم و وارد بازی میشد
الان دیگه این آپدیت هم نمیاد
راستی !
این آپدیت واسه چیه ؟
سلام
من کرک رازور GTA IV رو دارم و ویندوز 7 64 بیت و جی فورس 8400 جی اس
موقع اجرا بازی جی تی ای آی وی میگه application has failed to lunch ولی قسمت رجیستری رو درست رفتم
کدوم کرک دکتر؟نقل قول:
مشخصات کامل سیستمت چیه؟؟نقل قول:
برای حل مشکلات این بازی به این تاپیک مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4566576
مطمئنا ربطی به سخت افزار ندارهنقل قول:
6 گیگ رم
گرافیک VGA XFX GT240 1GB DDR5
سی پی یو هم فکر کنم intel core i7 870 box
خوب سیستمت که مشکلی نداره:46:نقل قول:
احتمال داره مشکل از کرک باشه اینجا سالمش رو دانلود کن:
البته حتما DX همرا DVD بازی رو هم نصب کن,امیدوارم مشکلتون حل شه...کد:http://gf.wiretarget.com/assassins_creed_2.htm
شما GFW live و social clubو نصب کردی؟نقل قول:
تو دی وی دی بازی واسه کرک دو تا فایل هست که 47 مگ حجمشونهنقل قول:
اونا رو جایگزین کردم
با این وجود باز هم باید اینو دانلود کنم ؟
وقتی رو آیکن کلیک میکنم که بازی اجرا شه شروع میکنه به آپدیت
من هم میزنم مودم رو خاموش میکنم
این آپدیت واسه چیه؟
نهنقل قول:
ممنونم ولی تنظیمات همین گونه بودنقل قول:
الان بازی برای من صدا نداره و به هیچ چیز هم گیر نمیده
والا سر در گم شدم
بازی رو singularity منظورمه
سلام
من grid رو نصب کردم و داخل يازي هم رفتم و ژرو فايل ساختم ولي وقتي ميخوام برم براي مسابقه توي لودينگ ميمونه و هارد هم کاري نميکنه (چراغش روشن نميشه) بازي رو دوباره هم نصب کردم ولي فرقي نکرد
چند تا از دوستام دارن با همون دي وي دي ها بازي ميکنن بدون مشکل ولي من موندم
سيستمم هم خوبه (fs hp رو با بالاترين رزلوشن اجرا ميکنه) درايورها هم آپديت هستن
هم اکنون نيازمند ياري سبزتان هستم !!!!!...................:11:
سلام
من قبل از نصب درایور 260 تو بازی COD Black ops و civisition V مشکل داشتم اما بعد نصب درایور 260 مشکلم حل شد اما با نصب این تو بازیهای قبلیم مثل crysis یا gta iv و mafia 2 برا حداکثر جزئیات با افت فریم مواجه شدم در حالی که قبل این درایور اینجوری نبود ! مشکل از کجاست ؟ چیکار کنم ؟
مشخصات سیستم هم تو چنتا پست قبل هست
میتونه از تنظیمات مادربرد باشه ؟! از تنظیمات پنل NVIDIA تو کنترل پنل چی ؟! و ...
خوب این به خاطر اینه که بعضی از درایورها اختصصاصا برای بعضی بازیهای خاص میاد و باعث بهبود عملکرد گرافیک توی اون بازیها میشه و ممکنه توی بعضی بازیهای دیگه درست عکس عمل کنه,شما که در یک آن 5 تا بازی با هم انجام نمیدی خوب برای هر کدوم از اون بازیها با همون درایوری که خوب جواب میده بازی کن و برای بازیهای دیگه تعویضش کن...نقل قول:
این مشکل هم برای شما که میخوای بازیها رو با آخرین تنظیمات توی بهترین رزولوشن بازی کنی عادیه و بهترین کار همونیه که بهتون گفنم:46:
خود من هم اون وقت موقع اجرای این بازی مشکلی مشابه این داشتم که با نصب این فایل درست شدشما هم یه تستی بزن:نقل قول:
کد:
http://connect.creativelabs.com/developer/Wiki/OpenAL%20Installer%20for%20Windows.aspx
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
شما کاری رو که گفتم کردی؟نقل قول:
سلام شرمنده بفرمائید:نقل قول:
زحمت لینک هم مهدی جان کشیدنکد:http://gf.wiretarget.com/mafia_2.html
ممنون از پاسخ اما من الان از کجا بفهمم کدوم درایور برا کدوم بازیها بهینه شده ؟! نسخه قبلی رو که نصب کردم یادم نیست . آیا برا درایورها لیستی برا این بازیها هست ؟! برا crysis و GTA IV و MAFIA 2 کدوم مناسبه ؟!نقل قول:
خوب این به خاطر اینه که بعضی از درایورها اختصصاصا برای بعضی بازیهای خاص میاد و باعث بهبود عملکرد گرافیک توی اون بازیها میشه و ممکنه توی بعضی بازیهای دیگه درست عکس عمل کنه,شما که در یک آن 5 تا بازی با هم انجام نمیدی خوب برای هر کدوم از اون بازیها با همون درایوری که خوب جواب میده بازی کن و برای بازیهای دیگه تعویضش کن...
این مشکل هم برای شما که میخوای بازیها رو با آخرین تنظیمات توی بهترین رزولوشن بازی کنی عادیه و بهترین کار همونیه که بهتون گفنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی شما میخوای درایوری رو دانلود کنی توی قسمت driver details میتونی نوع عملکرد هر درایور رو ببینی...نقل قول:
بچه ها من یه بازی خریدم به نام کال آف دیوتی 5
نصب میشه و مشکلی هم نداره ولی موقع اجرا میگه sound initialize error
بعد تو بازی نمیره و میاد بیرون.
چکار باید بکنم؟؟؟
این نیست که بازی اجرا نشه اصلا ، اما از حالت ایده آل که قبلا داشت خارج شده ! یعنی اگه MAFIA 2 قبل این میشد با high بودن فیزیک و همه گزینه ها خیلی روان بازی رو اجرا کرد و گیر نداشت الان باید چنتا گزینه رو کم کرد تا روان بازی کرد وگرنه میگیره و آهسته میشهنقل قول:
وقتی شما میخوای درایوری رو دانلود کنی توی قسمت driver details میتونی نوع عملکرد هر درایور رو ببینی...
میدونم این دقیقا به این برمیگرده که با کدوم درایور بهترین عملکرد رو توی یک بازی خاص داری,معمولا هم بهترین درایور برای اجرای یک بازی اونی هست که درست بعد از ارائه اون بازی میاد پس برای هر بازی درست اولین درایور بعد از تاریخ ریلیز بازی رو دانلود کن:46:نقل قول:
ببین این کارت رو راه میندازه:نقل قول:
ببخشید من Physx رو هم نصب کردم اما هنوز ارورش همینه:
physx SDK not initialized.
اول از همه phsyx رو پاک کنید,برید توی بازی ببینید آیا بازی خودش به طور مسقیم شما رو برای نصب phsyx هدایت میکنه یا نه اگه کرد که هیچ ولی اگه هدایت نکرد یا ورژن خودتون جواب نداد این نسخه رو دانلود ونصب کنید:نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html
من بازی gear of war 2007 رو تازه دانلود کردم کرکش هم رازور ه و یه فایل Startup.exe داره .. بعد از نصب و کپی کرک این ارور رو میده ..
WarGame-G4WLive.exe : You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game
یه جایی نوشته بود تاریخ کامپیوتر رو ببرید به 2004 و بازی رو نصب کنید فلان و فلان ... این کارار رو هم کردم ولی باز همون ارور رو میده ..
فکر میکنم از کرکشه .. درایور ها بروزن و مشکلی با بازی های دیگه ندارم .. دوستان اگه کمک کنین ممنون میشم خیلی تو کف این بازیم .. اگه کرک سالم دارید لطف کنید لینکشو بدید یا آپلود کنید ممنون ..:10:
cpu Q6600 - Geforce 9500GT -2Gig ram
openAl رو هم نصب کردم (از همون اول نصب بود) ولی با لینکی که داده بودین هم امتحان کردمنقل قول:
هنوز هم توی لودینگ میمونه
بازی فیفا 11 رو نصب کردم کرکش رو هم جایگذین کردم آنتی ویروس و فایروال رو هم خاموش کردم اما بعد از اجرای بازی یک صفحه میاد که برای اجرای بازی و تنظیمات میباشد با زدن کلید شروع بازی عکس کاکا میاد و از بازی میاد بیرون
یک بازی دیگه هم نصب کردم به نام کانتر اما بیرون نمیپره بلکه در همون صفحه اول که عکس یک سرباز است بازی هنگ می کنه!
سیستم من هم با این مشخصات می باشد
cpu:pentume R Duol Core E5200 2/50GHr
Ram: 2G
NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB
MatherBourd:Gigabyte
windows xp sp3
فضای خالی درایو هم 12 گیگ می باشد
کسی هست که بتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بعضی وق ها که من دارم FSX بازی میکنم یه دفعه کرش میکنه و از بازی میپره بیرون
حتی گرافیک هارو هم بیارم پایین فرقی نمیکنه.
مشخصات سیستم:
Intel Pentium 4 631 @3.61 Ghz
Geforce 8400gs@570-400-1140 با درایور 258.96
و 2 گیگ رم DDR 2 با باس 800
ویندوز 7 x64
مشکل از چیه؟
سلام
من Call of Duty: Black Ops رو تو ویندوز Xp نصب کردم و بازی بالا میومد اما وقتی میخواست اصل بازی شروع شه PC هنگ میکرد...
به همین خاطر ویندوز 7 رو نصب کردم و بازی بدون مشکل بالا اومدو همه چی ok بود اما یه مشکل کوچیک دارم اونم اینکه بازی Save نمیشه!!
(اینم بگم سیستم دو ویندوزس!)
Geforse 9500 GT
pentium(R) Dual-core E5300 @ 2.60Ghz 2.60Ghz
Ram : 2Gb
32-Bit
اینم مشخصات سیستم
دوستان
من همچنان نتونستم صدا رو در بازی singularity بیارم ، یعنی صدا نداره
متاسفانه هیچ اروری هم نداره
کارت صدا هم حرفه ای است و روی مین بورد نیست
اولا این بازی سیو اتوماتیک هست و حتما برا سیو شدن بازی باید از بازی درست خارج شی...نقل قول:
ثانیا وقتی روی آیکون باز کلکی میکنی و میری توی قسمت campage و گزینه continue وجود نداره کلید ESC رو بزن و دوباره روی گزینه comage و کلیک کن تا گزینه continue برات بیاد...
شما آخر نگفتی که این کار رو کردی یا نه:نقل قول:
بله اون کار رو کردم
[QUOTE=mehdy.z;5732432]اولا این بازی سیو اتوماتیک هست و حتما برا سیو شدن بازی باید از بازی درست خارج شی...
ثانیا وقتی روی آیکون باز کلکی میکنی و میری توی قسمت campage و گزینه continue وجود نداره کلید ESC رو بزن و دوباره روی گزینه comage و کلیک کن تا گزینه continue برات بیاد...
دمت گرم:11:
شما اولا GFWlive رو باید نصب کنی..نقل قول:
تاریخ کامپیوتر رو به 2008 تغییر بدی...
بازی رو از این قسمت توی پوشه_ی اصلی شروع کنی:
کد:GEARSOFWAR\binaries\startup
اگه هیچ کد.م جواب نداد ایندفعه کرکت رو از اینجا عوض کن:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/gearsofwar.shtml
سلام
بعضی وق ها که من دارم FSX بازی میکنم یه دفعه کرش میکنه و از بازی میپره بیرون
حتی گرافیک هارو هم بیارم پایین فرقی نمیکنه.
مشخصات سیستم:
Intel Pentium 4 631 @3.61 Ghz
Geforce 8400gs@570-400-1140 با درایور 258.96
و 2 گیگ رم DDR 2 با باس 800
ویندوز 7 x64
مشکل از چیه؟
مشکل حل شد
مشکل کرک بود