اقا اين پوشه ماي داكيومنت من از درايو ويندوز نيست شده ولي از توي استارت ميتونم برم توش كسي ميدونه مشكل از چه قراره
Printable View
اقا اين پوشه ماي داكيومنت من از درايو ويندوز نيست شده ولي از توي استارت ميتونم برم توش كسي ميدونه مشكل از چه قراره
سلام
من یک مشکل توی نصب ویستا روی سیستم جدیدم دارم!!:41:
سیستم جدید:
Main board: sapphire am2rs780g
cpu: amd X3 8750
ram: 2x 2gig kit trancend=4gig
VGA onboard 3200 ati
HDD: 500 sata 2 maxtor
DVD R/W pioneer FX
خودم حدس میزنم ایراد از سخت افزار یا درایور بعضی از اونها باشه موقع نصب ویستا.
من xp رو راحت نصب کردم اما ویستا نصب نمیشه.
xp رو پاک کردم. ویستارو به طرق مختلف نصب کردم ولی در همه حال بعد از اتمام مراحل نصب و حتی بعد از اینکه صفحه دسکتاپ رو برای اولین بار چینش میکنه و همیشه بعد از اینکار یکبار ریستارت میکنه، اونوقت دیگه بالا نمیاد. دقیقا بوت منیجر خود ویستا اینجا مشکل پیدا میکنه و کرش پیش میاد.
پیغامی که میده اینه:
acpi
boot loader 2.1.2
یک مدت همینطوری هنگ میمونه و بعد هم صفحه میره تو کما...
فکر مینم خیلی ها با مادر برد های مختلف این مشکل رو داشتن. البته همه amd داشتن و فکر نمیکنم سی پی یو اینتل این ایراد رو داشته باشه.
خواهش میکنم کمکی به من یکنید تا لا اقل بفهمم ایراد از چیه :13:
فکر کنم متوجه شدم ایراد از چیه...
ظاهرا مشکل کرک ویندوز هست که با این نوع سخت افزار هماهنگی نداره. چون وقتی تاریخ ستاپ ریست میشه، ویندوز میاد بالا و هیچ ریپیر کردنی هم نمیخواد...
سلام بچه ها كسي لطفا لطفا جون هر كي كه دوست داريد كرك خوب و تازه برا ي ويستا و سرويس پك1 نداره به من بده.
سلامنقل قول:
به این پست مراجعه کنید
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3106675&postcount=108
سلام
برخلاف وعده های قبلی مایکروسافت ، سرعت کپی فایلها در ویستا خیلی کمه مخصوصا بین هارد و حافظه های جداشدنی مثل فلش یا سی دی ، ظاهرا یه بار ظرفیت رو چک میکنه بعدا کپی میکنه
راهی وجود داره که این امکان رو غیر فعال و سرعت کپی را افزایش داد ( ویستا Ultimate)
كمك!!!!
من اين ويستا رو دانلود كردم (Microsoft.Windows.Vista.ULTIMATE.x64.SP1.April.20 08) ولي وقتي ميخوام نصبش كنم بعد از روشن شدن كامپيوتر و زدن بوت از cd و انتخاب نصب يه صفحه مياد كه ميگه
windows is loading file... يا يه همچين چيزي
بعد كه اين تموم ميشه كامپيوتر ري استارت ميشه و دوباره روز از نو
اگه ميشه كمك كنيد
سلام دوستان مشکل بوت نشدن سیستم بعد از نصب ویستا وپیغام vista loaderازآنجاسرچشمه میگیرد که ویستا کرک شده یا کپی توسط چیپهایamdشناسایی میشود واز بوت آن جلوگیری میکند پس تقریباهرمادربوردی که چیپ amdذاشت ویستایsp1را بوت نمیکندمگرsp1 نباشد
با سلام اگه از دوستان کسی منو در مورد نحوه اتصال به اینترنت در ویستا راهنمائی کنه ممنون میشم
البته اینم بگم که
1- من از کارت شبکه و کابل شبکه استفاده میکنم با لپ تاپ
2- اینترنت ما ACSL هست server مخصوص خودش رو داره
من مشکل CRASH کردن موقع Shutdown و یا Restart رو دارم.
بیشتر اوقات صفحه ابی میاد.
ویندوز جدید نصب کردم ولی بعد از نصب درایور mainboard و Graphic این مشکل پیش میاد.
تو یکی از تاپیکها نوشته شده بود ویندوز رو Repair کنید.
لطفا کمک کنید.
مشکل دوم Boot Screen هست. بوت من فقط یک خطه که پر میشه و هیچ چیز دیگه ای نداره.
چطوری درست میشه؟؟؟
ویندوز من SP1 هست و LogOn Screen اون رو تغییر دادن. چطوری میشه به پیش فرض برگردوند.
لطفا اگر میشه یکی Log on Screen خودشو با Tuneup بک آپ بگیره بده تا من نصب کنم. آخه خیلی زشته.
ممنون