داداش گلم شما تا دیروز میفرمودین به فریمور مربوطه و خیلی از من ناراحت بودین که 198 نصب کردم و میگفتین باید استاد باشی تا بفهمی حالا حرف خود من رو میزنید که میگفتم نهایت سرعت مربوط به منطقست ؟
والا من آدمی نیستم ادعایی داشتم باشم و از ابتدای این تاپیک پیگیر بودم حتی بارها میومدن پست های دوستانی مثل صابر و حسین یکی دونفر دیگه رو بخاطر آموزش انلاک پاک میکردن
حتی من یبار خودم آموزش درست کردم از پست های بچه و ازسیستم خودم درایور هارو بکاپ گرفتم براتون که حتی اونم پاک کردن
یعنی میخوام بگم از اول بودم و تقریبا تمام فریمورهایی که گذاشته شده تست کردم حتی بعد از صحبت های شما همون فریموری که دادین هم تست کردم و برام فرقی نکرده با 198
نه که در کل فرقی نداشته باشه بلاخره انقدر اطلاعات دارم که بدونم فریمور مود شده امکانات بهتری داره
ولی حرفم اینکه شما میخوای چیزی رو اثبات کنی ؟میخوای بگی این مودم بیشتر از اون چیزی که میدونیم و دیدیم قابلیت سرعت داره ؟
خب بسم الله تاپیک بزن آموزش بزار حالش رو ببریم
وگرنه شما یه فریمور رو صدجا تبلیغ کردی لینکش رو گذاشتی و منم الان رو مودم نصبش کردم برا من در سرعت فرقی نکرده با اون 195 بنفش یا 198 با همون باگ هاش به قول شما
هرچیزی یه حد و محدودیتی داره دیگه این مودمم حدش همینه دیگه بیشتر از این در توانش نیست
هرچند خیلی جاها زیرساخت های مناسب برای همین سرعت هایی که ما میگیرم رو هم ندارن