اون که معلومهنقل قول:
تو طرح گلچین خود سیستم پیشنهاد میده اون که شماره دلخواه حساب نمیشه
Printable View
اون که معلومهنقل قول:
تو طرح گلچین خود سیستم پیشنهاد میده اون که شماره دلخواه حساب نمیشه
دقایقی قبل فعال شد
ﻃﺮﺡ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﻭﻝ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﻪ ( تماس درون شبکه همراه اول و تلفن ثابت )
ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ
*1000*9#
ثبت نام
*1000*1#
---------
این طرح به تقلید از طرح ایرانسله ، که از الان فعال شده.
Sent from my Windows 10 using Tapatalk
ولی چرا برای من یک رقم دیگه اعلام میکنه:نقل قول:
مشترک گرامي، شما با پرداخت 271000 ريال ميتوانيد به مدت 30 روز، به صورت رايگان از مکالمه نامحدود درون شبکه (همراه اول و تلفن ثابت) بهره مند گرديد. در صورت تمايل کد دستوري را شماره گيري نماييد.
*1000*1#
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بر اساس سابقه مصرفه، قبض من نهایتا ماهی ۵ تومن میشه و همراه اول میدونه من کم مصرفم ازم نه تومن میگیره برای یکماه و من زیاد بهش ضرر نمی زنم.نقل قول:
ولی مثلا برای یکی از دوستام شصتودوهزارتومان خواسته چون قبض اون زیاد میشه همیشه.
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
یه چیز عجیب دیدم !! حدود 1 ماه پیش داداشم رفته سیم کارت مفقود شده رو تعویض کرده بهش سیم کارت 4G دادن !!
مگه سیم کارت 4G ارائه اش شروع شده ؟
- - - Updated - - -
یه چیز عجیب دیدم !! حدود 1 ماه پیش داداشم رفته سیم کارت مفقود شده رو تعویض کرده بهش سیم کارت 4G دادن !!
مگه سیم کارت 4G ارائه اش شروع شده ؟
ایرانسل خیلی بهتر حساب میکنه، به من با 1000 تومان پیشنهاد مکالمه نامحدود داد، ولی همراه اول 9000 ت ازم میخواد، یعنی 9 برابر !!!!نقل قول:
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
سلامنقل قول:
میتونم ازتون خواهش کنم به من بگید تو کدوم دفتر تعویض کرده که 4G دادن بهشون. خیلی ممنون
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام
من سیمکارتم که مشکل داشت رو پارسال دوباره گرفتم که مطمئنا یوسیم نیست.اما تو گوشیم که 4g ساپورت میکنه کنار آنتن +H میزنه.بسته نوترینو پلاس رو فعال کردم و تست سرعت داخلی تا 8 مگ و سرور خارجی کشورهای اطراف تا 3 مگ میرفت.الان این نهایت سرعته یا اگه سیمکارت رو تعویض کنم بیشتر میشه؟اصلا +H نسل چهار هست یا نه!
H+ نسل 3 هستش یعنی میشه همون 3.75نقل قول:
نسل چهار یا 4G میزنه یا LTE در اینده هم LTE+ میاد
بسته شبانه 10 گیگ رو بگیرم.. هدیه هم میده؟ ساعات شبانش چنده؟ 11 یا 2