دقیقا درستهنقل قول:
سن و سال گیمر خیلی تو لذت بردن از بازی مهمه
منم با شما دوستان همدردم
نتیجه گیری: پیر شدیم رفت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دقیقا درستهنقل قول:
سن و سال گیمر خیلی تو لذت بردن از بازی مهمه
منم با شما دوستان همدردم
نتیجه گیری: پیر شدیم رفت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها روزتون بخیر
من تو این مرحله GTA V گیر کردم لطفاً راهنمایی کنید دقیقاً باید چکار کنم؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون مرحله باید یه ماشین پر سرعت رو بری ککه یه جای امن پارک کنی مثلا کوچه های خلوت.بعدش شماره مایکل رو بگیری و گزینه mark gateway location رو بزنی.
با سلام دوباره من ماشین پر سرعت رو برمیدارم و دقیقاً میرم جایی که تو راهنمای تصویری بازی هستش ولی گزینه Mark Getaway Location نمیاد.نمیدونم باید کار کنم؟نوع ماشین خاصی میخواد؟نقل قول:
ماشین پر سرعت از این دو درا که بچه پولدارا سوار میشن دیگه:n02:قرار نیست حتما بری همون جا برو یه جای دیگه که ادم رد نشه زیاد.تو کوچه های بین ساختمونا. باید داخل ماشین باشی و بهش زنگ بزنی.بعدش که ماشینو نگه داشتی داخل ماشین بهش زنگ بزن.
ماشینی که میبری نباید ماشین خودت باشه حتما هم باید 4 در باشه، خارج از شهر باید ببری.
دو در باشه کافیه.تو اون مرحله اونا میخوان یه ماشین ون بانک رو بزنن.اولش جرثقیل بر میداره و بعدشم یه کامیون اگه اشتباه نکنم و یه مشت ماسک و .........نقل قول:
اونجا فقط فرانکلین سوار ماشین میشه.پس دو در کافیه
نقل قول:به نظر من،هیچ ربطی نداره که با بالاتر رفتن سن آدم به بازی کردن بی علاقه میشه و سن گیمر اصلا نمی تونه ملاک باشه مگه اینکه سن باید خیلی بالا بره(مثلا 40 50 سال)که اگه منظورتون اون سن باشه بله همین طور خواهد بود.دلیلش به نظر من اینه که هرچقدر سن بالا میره(گذر از نوجوانی به جوانی)دغدغه های دیگری در زندگی به وجود میاد مثل کار ازدواج و پول که هر جوونی داره که در این حالت نه فقط گیم بلکه هر سرگرمی که قبلا به ادم حال میداد دیگه اون لذت سابق رو نداره یا کم داره:n03:نقل قول:
دوستان. لطفا اگه میشه به جای بحث در مورد سن ، سوال من رو جواب بدیدنقل قول:
سلام بچه ها میخاستم بدونم شما که دارید بازی میکنید از کدوم نسخه استفاده میکنید چون میخام دانلود کنم موندم نسخه reloaded که نصبیه رو دانلود کنم یا نسخه skidrow که بدون نصبه ؟