یه سوال جریان توقف تولید این مدل صحت داره یا شایعه فروشنده هاست
Printable View
یه سوال جریان توقف تولید این مدل صحت داره یا شایعه فروشنده هاست
قبلا در این رابطه هم بحث کردم و هم تست کردم. استفاده از رم سیستم مزیت خاصی حساب نمیشه. البته برای این کارت گرافیک چون رمش کافیه. رم اضافی لازم نداره.نقل قول:
در ضمن فرضا اگه استفاده کنه حتی امکان داره سرعت کار 4 5 درصد کمتر هم بشه!!! بنابراین نیازی هم نیست.
ولی در کل چیزی که گفته شده اصلا درست نیست چون DWM ویندوز سون به صورت اتوماتیک خودش این کارو میکنه و نمیشه دستی هم تنظیمش کرد که فلان قدر بگیر. یک حالت اتوماتیک داره. بحثش رو کردم ... حالا باز شاید منظور چیز دیگه ای بوده. نمیدونم ....:11::11::11:
جوک میگفته :دینقل قول:
هردو این کار رو میکنن. هردو گرافیکاشون یه مدله :دی
در مورد اینکه تولید نمیشه هم چرا تولید میشه. تو ایران نمیارن برا اینکه مدل های دیگه رو غالب کنن میگن دیگه تولید نمیشه(xps 16 رو هم همینکار رو کردن)
دوستان سلام .
بلوتوث لپ تاپ من نمیتونه فایل هایی با حجم بیشتر از 2-3 مگ دریافت کنه ؟ چیکار کنم ؟ شما هم همچین مشکلی دارین ؟
تا چند درصد اول دریافت میکنه بعد ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها لپ تاپم خیلی اذیتم میکنه :41:
همش هنگ
سرعت لاک پشت
فقط گرافیکش خوبه
جدیداً معلوم نیست چشه یهو صفحه رنگی رنگی میشه هنگ میکنه خاموش میشه...
اینو ببینین...میگم اینجوری میشه
cpu هم الکی الکی میره روی 20%کد:http://up.--------.com/images/94rcuexerkrcxqslskv.mp4
همیشه ی خدا هم داغ میکنه...حتی وقتی sleep هست
اصلا اعصاب نمونده برام
صداشم در حد استادیوم
20 درصد که خیلی زیاده و غیر طبیعی هم هستش .... یعنی در واقع اگه 25 درصد بود میگفتم دو تا از هسته های فیزیکی داره استفاده میشه ....4 تا فیزیکی کلا داره.نقل قول:
یه برنامه ی سنگین و عجیب باید باشه یا مثلا ویروس ... البته اون رنگ صفحه که میگین برای گرافیک و خرابی درایور یا خود کارت یا حتی بایوسه ولی فیلمی که گذاشتید رو ببینم بهتر میتونم نظر بدم ..
خب ویندوز چرا نصب نمیکنید یا اگه اوریجینال هستش میشه ریکاوری کرد . راه های دیگه معمولا آخرش جواب درست جسابی نمیده و بهتر اینه که ویندوز عوض بشه. ورژن درایور کارت گرافیک، ویروس یاب مورد استفاده و ورژن بایوس هم بفرمائید لطفا.:11:
ویرایش
من الان فیلمش رو نگاه کردم. فکر کنم همون دونه های زرد آبی هست که قبلا صحبتش شده بود .... اگه اون باشه شما باید بری گارانتی چون گرافیک به نظر مشکل داره. اگه قبول نکردن هم راهی جز این نمیمونه که فرکانس گرافیک رو بزاری همیشه رو کم بمونه. یعنی منظورم همون ATI power play هست ... آخه یکی از دوستان گفته بود رو حالت سیو باتری پیش نمیاد و من هم نتیجه گرفتم که با تنظیم فرکانس گرافیک روی حالت کم مصرف میشه مشکل رو حل کرد. ولی خب تو بازیها قدرت گرافیک نصف میشه ...
علیرضا جان
دستت درد نکنه بابت راهنماییت. آفیس 2010 رو که نصب کردم، عالی کار کرد.
باز هم مرسی :11:
لطفا سريع كمكم كنيد كدوم لپ تاپ بازي ها رو روي آخرين رزوليشن ميتونم بياره در ضمن براي حركت دادن خوب؟ اگه مدل ديگه از شركت asusميدونيد معرفي كنيد؟
به دوستان توصیه میکنم که بایوسشونو حتما آپدیت کنن.از روزی که bios 212 رو نصب کردم سیستمم اصلا هنگ نکرده(البته منظورم این نیست که قبلا زیاد هنگ میکرد!) و کلا احساس میکنم که سیستمم خیلی روونتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشبختانه آپدیت کردن بایوس در این مدل فوق العاده راحته.
ضمنا با استفاده از نرم افزار BatteryBar دوستان میتونن از میزان فرسودگی باتریشون مطلع شن.باتری من بعد از گذشت نزدیک 9 ماه از خرید لبتاپ 12 درصدش فرسوده شده.خودم یه خورده جا خوردم چون هفته ای یه بار از باتری استفاده میکنم! ولی چون باتری رو درنمیارم احتمالا گرما روش تاثیرگذاشته.واسه همین رفتم یه کول پد 40 هزارتومنی گرفتم! الان لبتاپم از شدت سرما قندیل بسته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک نرم افزار BatteryBar :
[HTML]http://rasekhoon.net/Software/Show-102-5495.aspx[/HTML]
نقل قول:
دوستان ممنون ميشم اگه يكي منو در رابطه با سوال بالا كمك كنه.