عکسها که مشکلی ندارن من خودم دارم میبینمشون ..نقل قول:
توضیح چی بدم ؟
lancher pro + win 7 icon + Theme:Generation
اینا کافیه ؟
عکسها که مشکلی ندارن من خودم دارم میبینمشون ..نقل قول:
توضیح چی بدم ؟
lancher pro + win 7 icon + Theme:Generation
اینا کافیه ؟
نمیدونم شاید مشکل از منه که عکسش نمیاد... آره کافی بود...:46:نقل قول:
Launcher Pro واسه من خیلی fc میشهنقل قول:
شما مشکلی نداری ؟
گجت آب و هوات چیه؟
نه تا حالا که force close نداده و خوب هم کار میکنه ( البته ورژن مال من 0.8.3 هست )نقل قول:
آب و هوا هم beautiful widgets هست..
ميگم جديدا (يا شايد از قبل بوده من حواسم نبوده ) اس ام اس مياد يا گوشيم زنگ ميخوره رو صفحه نمايش گوشيم تاثير ميذاره و نويز ميفته! واسه شما اتفاق افتاده؟
راستي اين LG Optimus 2X Weather Widget رو كه دوستمون offlineinternet گذاشتن كسي نداره از يه سرور ديگه بزاره كه فايله سالم باشه و من بتونم رو گوشي نصب كنم؟
آخه فايل رو 3-4 بار دانلود كردم و پيغام there is a problem parsing the package ميده حتي از يه جايه ديگه دانلود كردم و رويه يه گوشيه ديگه ريختم و همين جريان بود
منم همین مشکل رو داشتم
کارای که اینجا گفته شده انجام بدید مشکلتون حل میشه:
دوست عزیز بابت راهنمایی دست شما درد نکنه اما آیا راه ساده تری وجود داره یا نه؟
برنامه های andriod pc suite و [Samsung PC Share Manager رو هم نصب کردم که اونا هم گوشی را شناسایی نکردن
بالاخره مشکلم با وصل شدن به برنامه kies با راهنمایی دوستمون حل شد که جای قدردانی و تشکر داره الان باید مشکل ad hocرو هم حل کنم
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه كهكشاني ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اينجا يك سرس بزنيد.ممنون.
کد:
http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=470494
دوستدار شما ياشار
برای adhoc این فایل رو تو گوگل سرچ کن: wpa_supplicant for galaxys (فایل زیپ اگر بود از زیپ خارج کن و فایل توش رو کپی کن ) بعد با Root Explorer داخل این مسیر کپی کن: system/bin (موقع کپی تو روت اکسپلورر از بالاش باید mount RO روبزنی ) اینجا نمیشه فایل ضمیمه کرد.نقل قول:
سلام این لگ فیکس که میگین چیه؟