[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
جمعه ها رایگان تقریبا نصب شد :
جمعه ها از 2 صبح تا 2 بعد از ظهر رایگان شده .
سایت مبین که در خواب زمستانی به سر میبره. واقعا مسخره است که توی این شرکت یه نفر نیست که ماهی 100 تومان حقوق بگیره و هفته ای یکبار این سایت رو آپدیت کنه. هنوز طرحهای بهاری در سایت هست و تغییر نکرده
سلام
من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم. ولی جوابی نشنیدم.
می خواستم بپرسم که چجوری می شه نحوه ی استفاده از مودم وایمکس رو به این صورت تغییر داد که فقط از کد های کارت شبکه ای که قبلا برایش تعریف شده است اجازه ی استفاده از ترافیک را بدهد.
الان نحوه ی استفاده از مودم به صورت رمز پیش فرض است که من شنیده ام که این نحوه ی رمز نگاری به راحتی -- می شود. اما یه روش دیگه برای استفاده از مودم وجود دارد که با توجه به کد کارت شبکه ای که بهش وصل می شه ، اگه قبلا این کد برایش تعریف شده باشد اجازه ی استفاده از ترافیک اینترنت را می دهد.
می خواستم من رو راهنمایی کنید که چگونه می توانم این روش را فعال کنم؟ تو قسمت کانفیگ مودم هم اصلا قسمتی به نام Secutity وجود ندارد.
نوع مودم هم به قول خود نمایندگی ای که خریدم ، کوزه ای است.
ممنون می شم لگه راهنمایی ام کنید.
شما اولا حتما و حتما با internet explorer یا firefox به ستینگ مودم برویدنقل قول:
قسمت security مودم من در مسیر زیر است
networking > wifi
user defualt را از auto به user defaul تبدیل کنید و next را بزنید
تمام قسمت security در آنجا می باشد
عجب *%&$#$* هایی هستند ها! اگر جمعه رایگان شون حذف شده باشه باید به تمام مشتری های قبلی با اس ام اس اطلاع بدن که ترافیک شون نسوزه! اون وقت توی سایت هم نمی نویسن؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اتفاقا امروز به طور تصادفی متوجه شدم داره برام ترافیک می اندازه (چون زمزمه هایی شنیده بودم که قراره جمعه ها رو ساعت رایگانش رو عوض کنند با در اوردن آداپتور از برق تست کردم)، البته کامل به اندازه ای که دانلود کردم برام ننداخته بودند، ولی یه مقداری افزایش پیدا کرده بود.
این جه کاریه که جمعه های رایگان حذف کردن
وقتی که ما قرار داد بستیم جمعه ها رایگان بود پس بر این اساس تا انتهای قراردادمون شرایط زمان قرارداد و مندرج در قرارداد باید پا برجا باشه
از همه دوستان خواهش می کنم به این مورد اعتراض کنند
به جایی بیان شبکه شون درست کنن میان ...
اصولاً كه براي مشترياي قبلي نبايد ترافيك بندازه شما تو وبلاگشون بگيد بلكه جواب دادننقل قول:
سایت مبین نت هم بروز شد
قیمت های جدید رو نوشتن
مشتری های قبیلی نیز دیروز جمعه تماما دانلود رایگان داشتند
سرعت طرح 512
مال همه این قدر افتضاحه یا شانسه منه