من یه سینما میخام با حداقل قیمت اما زیبا باشه. یعنی فقط ظاهرش واسم مهمه:20:
چی بخرم؟
Printable View
من یه سینما میخام با حداقل قیمت اما زیبا باشه. یعنی فقط ظاهرش واسم مهمه:20:
چی بخرم؟
شما برو تو بازار يه مدل بپسند و بخر! اينجا كه سليقه شمارو نميدونن:31:نقل قول:
سلام
دوستان یه راهنمایی مهم میخوام ازتون
من میخوام یه گیرنده دیجیتال بگیرم که فایلهای HD هم از روی هاردم پخش بکنه
بنظرتون چه مارکی بهتره ؟ ایکس ویژن 333 خوبه ؟ مارک دیگه چی هست ؟
زیرنویس خیلی مهم نیست ، اما درست پخش کردن فرمتهای مختلف مهمه
ممنون میشم کمک کنید.
لطفا به من هم کمک کنید:
بین ایکس ویژن 131 و بلوسنس از نظر روانی و بدون اشکال بودن در پخش فایلهای MKV و همینطور بدون اشکال بودن و نشان دادن زیر نویس فارسی آن کدام بهترند؟ آیا فرقی ندارند؟
با سلام خدمت اساتيد گرامي
بودجه من براي خريد يك ميليون تومان است و سينمايي ميخوام كه 1- همه فرمتها اعم از mkv را پخش كند 2- صدايي كاملا شفاف و واضح داشته باشد 3- اسپيكر هاي آن بي سيم باشد 4- داراي شبكه باشد 5- شكيل باشد 6- ديسكهاي blue ray را پخش كند 7- امكان استفاده از usb را داشته باشد 8- ورودي و خروجي hdmi داشته باشد
با تشكر
مدلهایی که باندهای عقب آنها با سیم است چند متر سیم دارند ؟ آیا امکان اضافه کردن سیم در صورت نیاز به آنها هست ؟ در صورت اضافه کردن سیم تاثیری روی کیفیت صدا دارد یا نه؟
یک سوا دیگه. آیا مدول بیسیم برای سینما خانگی سامسونگ یا پاناسونیک به صورت مجزا برای فروش هست ؟ قیمت چند ؟
سلام.نقل قول:
پیدا کردن یک چنین سیستمی در حال حاضر اینچا امکان پذیر نیست.هنوز مدل ها محدود هستند و هر کدوم هم یک ضعفی در مقابل نیازهای شما دارند.شما اگه بتونید ورودی hdmi رو فاکتور بگیرید میشه مدلی از سونی و مدلی از فیلیپس پیشنهاد داد.
مدل HTS7540 فیلیپس و مدل BDV-E970W سونی.که البته لازم به ذکر که در مورد پخش mkv اونها اطلاعی ندارم و بایستی از خود نمایندگی ها سوال کنید.
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
معمولا 10 متر سیم دارند.نقل قول:
امکان اضافه کردن هم وجود داره ولی بایستی به صورت اصولی و با استفاده از سیم های مرغوب اینکار صورت بگیره.
بله مدول بیسیم هم معمولا وجود داره.بایستی از نمایندگی ها پرس و جو کنید و قیمتی تقریبا بالای 100 تومن دارند.
دوستان خیلی در خصوص تفکیک صدا در سینما ها صحبت میکنند.
میشه دقیقا بگید منظور از تفکیک چیه؟ فرکانسهای مختلف را از یک باند تفکیک کردن یا یفکیک فرکانسهای برای باندهای عقب و جلو (بویژه صدای 2 کانال)؟
منظور تفکیک صدای فرکانسهای مختلف و شنیده شدن همه فرکانسها.نقل قول:
تفکیک فرکانسهای کانال های صدا بر می گرده به بحث DSP.
سلام به همه
با عرض پوزش از این که اینجا این سوال رو مطرح میکنم اما جای دیگه کسی اطلاعاتی نداره فکر کردم اینجا بچه ها فنی تر هستن. میخوام DVD RECORDER بخرم اما بجز LG , SUMSUNG که البته سامسونگ مدتیه تولید این نوع دستگاه رو متوقف کرده. چیزی که الان پیدا کردم SONY و PANASONIC هست. PIONEER در حال حاضر رکوردر نداره و فیلیپس هم گفتند مدل جدید رو تا یک ماه دیگر یا بیشتر و عرضه میکنه. مدل دیگه ای که مطرح و شناخته شده باشه سراغ ندارم. بین سونی و پاناسونیک هم موندم. اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون هستم که راهنمایی کنه.
سپاس