من که رفتم وایمکس ایرانسل گرفتم سرعتش خوبه با یه یو اس بی هم وصلش میکنی والسلام ... خسته شده بودم از سرویس های بیخود ADSL اینا
Printable View
من که رفتم وایمکس ایرانسل گرفتم سرعتش خوبه با یه یو اس بی هم وصلش میکنی والسلام ... خسته شده بودم از سرویس های بیخود ADSL اینا
سرعتش تو چه حدودی هست. مودم و بقیه وسایلش هم یک توضیحی میدی. ایرانسل خونه ما خوب آنتن نمیده به نظرت تاثیر دارهنقل قول:
چه سرویسی گرفتی؟حجمت چقدره؟چند ماهه گرفتی؟چند چراغ روشنه روی مودمت؟چند روزه برات نصب کردن؟؟نقل قول:
من سرویس ماهیانه گرفتم ... یه مودم usb از این مدل جدیدهاش که پاور هم نمیخواد فقط با یو اس ببی وصلش کن ... تو خونه با همون یو اس بی کانکت هستم شرکت میرم ته کارگاه ضعیفه و میزارمش تو سامانه تقویت کننده اش خوب میشه چون اتاق مهندسی نقطه کوره تو کارگاه!
برای من که تابحال خوب کار داده و راضی هستم ... سرعتی که گرفتم 256 اعتباری پایه ماهیانه بوده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتی ثبت نام کردم ، دو روز بعد اطلاعات واریز حسابش رو تو سایت پس از انتخاب فروشنده انجام دادم ، روز سوم صبح پول رو ریختم و روز چهارم شب ساعت 8 اومدن نصبش کردن .... نیم ساعت بعد هم سرویس اکتیو شد! یعنی 4 روز طول نکشید!
مودم یه چراغ بیشتر نداره چشمک زنه چند حالته هست روی خود دانگل یو اس بی اش! ولی از سرعت کار و کیفیتش خوشم اومد! سرعت دانلودش هم ماکزیمم 35 هست توی امانیه خونمون و شهرک صنعتی چهارشیر محل کارم
ولی نکته اینه که به شبکه موبایل ایرانسل ابدا ربطی نداره و توی سایتش ببینید هر جا پوشش زده 100 در 100 پوشش عالی داره و قطعی نداره
دستت درد نکنه.من 512 میخوام بگیرم نامحدود.منطقه گلستانو سبز گذاشته که عالیه.میشه به حرفشون حساب کرد؟؟توی آپارتمان زندگی میکنیم 5 طبقه و ما طبقه اول.خوب آنتن میده به نظرت؟؟یا مثلا مودم وایفای یا خارجی بگیرم برای اطمینان؟؟نقل قول:
مودم یو اس بی زیاد به کارم نمیاد چون من لن میخوام که به سوئیچ وصلش کنم.مودم وایفای پورت لن داره دیگه؟؟
این وایمکس ایرانسل شبانه رایگان هم داره؟
پینگ تایمتون خیلی بالاستنقل قول:
---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:10 AM ----------
من وایمکس دارم اما با جمله آخرت موافقمنقل قول:
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
فقط یک سوال: معمولاً پینگ تایمتون به 4.2.2.4 چقدره؟نقل قول:
time = 230نقل قول:
فقط یک سوال: معمولاً پینگ تایمتون به 4.2.2.4 چقدره؟
ولی خراب بشه حدود 450 میره !
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
اینهمه سوال پرسیدی با متخصص خود ایرانسل صحبت کن . من چه میدونم منم تازه گرفتم :31:نقل قول:
ما خونه خودمون طبقه 5 هست ولی راحت میگیره
توی اهواز مخابرات ADSL نمیده؟؟قیمتهای مخابرات قم وسوسه انگیزه!!مخابرات اهواز داده دست نیماد و پارس تا اونجایی که من میدونم.نیماد که پول خون پدرشو میگیره.پارس هم که دیگه همه میدونن چه افتضاحیه این روزا.اینم تعرفه های قم !!!!!
کلان شهر ما توی ADSL و اینترنت پرسرعت خیلی خیلی عقبه.خاک بر سر مخابرات اهواز
خیر. شبانه رایگان فقط مبین نت داره.نقل قول: