من با ديفرانسيل و حسابان بدجور مشكل دارم!
همش احساس مي كنم هيچي ياد نميگيرم و وقت كم مياد و اينا..
نمي دونم چيكار كنم!
Printable View
من با ديفرانسيل و حسابان بدجور مشكل دارم!
همش احساس مي كنم هيچي ياد نميگيرم و وقت كم مياد و اينا..
نمي دونم چيكار كنم!
ریاضی رو از روی کتاب درسی میخونم تمریناشو حل میکنم بعدم تست میزنم. تستای بازار زیاد فرقی نداره بنظرم تستای کتاب مهر و ماه خوبه چون به صورت آزمونیه. یعنی میتونی از خودت آزمون بگیری و یه طورایی شرایط قرار گرفتن توی جو آزمون واست محیا میکنه . ضمن اینکه تراز ریاضیم رو نگاه کن. نشون میده ریاضیش راحت بوده و همه بالا زدن. اگه سخت بود با همین درصد ترازم بالای 7500 میشد.نقل قول:
تجربی تا الان : 49410 نفرنقل قول:
تا جایی که من می دونم دوست عزیز باید 3 سال بسیج فعال داشته باشی در واقع باید امتیازت برای سهمیه کافی باشه.البته من در مورد بسیج دانش اموزی اطلاعی ندارم.به نظرم بیشتر درس بخون تا اگر هم سهمیه رو نگرفتی قبول بشی.نقل قول:
دوستان من با دیدن ترازای دوستان که شدن 7300 و 7800 و 7100 و....از این قبیل دیگه به کلی نا امید شدم از خودم.......
دوستان چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کل تستای رو که سر ازمون زدم به 50 تا نمیرسیدن.....(کسی راهکاری نداره بزاره پیش روم؟؟؟)
چیکار کنم که ترازم بالای 5500 بشه؟؟؟؟
(نا گفته نماند من فقط پنج شنبه قبل ازمون درسا رو مطالعه کردم(سطحی) حتی تست هم نزدم:D )
من تستهای مبتکران رو که همه میگن سخته زده بودم و خیلی خیلی کم غلط زدم ولی نمی دونم تو ازمون چی شدنقل قول:
و این امر باعث پایین اومدن روحیم شده و حالا نمی دونم چیکار کنم
سلام.من که خفن اسیر حاشیه شدم.ترازم 4600 شد.نمیدونم یهویی چی شد.تراز قبلیم 7300 بود.شاید مریض شدنم و شرکت توی مسابقات کارتینگ وقتمو گرفت؟؟
میگم چیکار کنم که اسیر این حواشی نشم؟؟؟
یکی منو دلداری بده
خیله خب دیگه بهتر از این؟نقل قول:
اول اینکه کاملا بهتون نشون میده ترازتون به خاطر ضعف درسی نیست چون دفعهی قبل 7300 داشتین
دوم اینکه بهتون نشون میده تراز 7300 هم که داشته باشین اگر بخواین کمن کاری کنین و به قول خودتون به حاشیه بزنین خیلیا هستن که از شما جلو بزنن
خیلی خوبه که این تجربه ها رو ادم همین اول راه بدست بیاره
خدا رو شکر کنین موقعی سرتون به سنگ خورده که هنوز رمق واسه ادامه ی راه هست
پاشو شروع کن ازمون بعدی رکورد خودتو بزن پاشو