راستی تا کی باید منتظر بمونم ملت بیان yes yes بگن برای عضو شدن ؟!
کی تموم میشه ؟!!
Printable View
راستی تا کی باید منتظر بمونم ملت بیان yes yes بگن برای عضو شدن ؟!
کی تموم میشه ؟!!
الان شما اومدین سرور یک همچنان دارکی هستین ؟ اگه لایتین بگین منم بیام پیشتون خب ...
به نظر سیستم دادن آیتم و زره مثل pantheon باشه.
در ضمن یه رقیب داخلی هم به نام Goddess Guardians هم دارن.گیلد خوبی هست.
توانایی کشتن boss رو هم دارن ولی Evolution بهتره.
در ضمن GG مثل IB نامرد نیستن که از پشت خنجر بزن.اونا هم خوب PVP می کنن.
این سرور به نظر میرسه اکثر چیزهاش خوب باشه.فقط همون طور که محمد گفت یه خورده شلوغه
که از نظر پارتی خوب و از نظر فارم کردن جالب نیست.
آقا امروز چیزی نمونده بود Santa troll بکشم 30 دقیقه داشتم حمله میکردم نصف جونش رفته بود تا اینکه یکی دید و به همه خبر داد بعد هم که همه میدونید چی شد ( No Drop ) ................ پول پرید :44:
من که fury هستم.بقیه رو نمی دونم.به خاطر دانشگاه هم نمی تونم تا 2 روز بیام.نقل قول:
امتحان های پایان ترم آزمایشگاه.
فقط fury !نقل قول:
الان شما اومدین سرور یک همچنان دارکی هستین ؟ اگه لایتین بگین منم بیام پیشتون خب ...
no drop یا اینکه precent box به یکی دیگه رسید ؟!نقل قول:
آقا امروز چیزی نمونده بود Santa troll بکشم 30 دقیقه داشتم حمله میکردم نصف جونش رفته بود تا اینکه یکی دید و به همه خبر داد بعد هم که همه میدونید چی شد ( No Drop ) ................ پول پرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
solo کردن اینا خیلی سخته . هی stun می کنن نمی زارن حمله کنی بهشون . فقط یه روش خاص داره !؟ که بازم نیاز به 2 نفر داره !؟
من بدلیل اغتشاشات این چند روزی کلا از عاشورا به این ور اینترنت adsl ما رو ترکوندن !!؟ و حدود 2 یا 3 روزه کار خاصی برای بازی نکردم !؟ فقط با dial up میرم و سریع میام بیرون !؟نقل قول:
من که fury هستم.بقیه رو نمی دونم.به خاطر دانشگاه هم نمی تونم تا 2 روز بیام.
امتحان های پایان ترم آزمایشگاه.
نقل قول:
هیچی فقط من باید حالا پول تعمیر لباسم رو بدم ... دوبار اینطوری شد
ای بابا ... بازم پس تنهام . البته دو تا برادر ایرانی اینجا هستن ولی خب لولشون از من پایین تره هر روز می رم plvl ...
شما pvp 1-15 میاین ؟ اگه میاین که پس اونجا می بینمتون ... نمی دونم سرور دو چجوری بوده ولی اینجا بعضی روزا فوق العادست حدود صد تا لایتی و صد تا فوری می افتن به جون هم ... این روزا هم که برف میاد ... خیلی حال می ده ...
تازه توی Auction House هم می تونم ببینمتون !
امروز تنهایی Santa troll کشتم مسخره بدترین چیز رو به من drop کرد ( Small Res Rune )
امروز لباس های دو جای لپیس هم دیدم برای PVP 1-15 قدرت ها رفت بالا ....
حالا چرا گیر دادی به لایت؟ بیا سمت فوری.نقل قول: