سلام دوستان. من بعد از مدت ها سروکله زدن با شاتل تصمیم به تغییر ISP گرفتم:41: .
میخوام از همیارنت سرویس بگیرم , نظرتون چیه؟ اگه پیشنهاد بهتری دارید لطف کنید بفرمایید؟!! (مرکز مخابراتی ولیعصر{ستارخان})
Printable View
سلام دوستان. من بعد از مدت ها سروکله زدن با شاتل تصمیم به تغییر ISP گرفتم:41: .
میخوام از همیارنت سرویس بگیرم , نظرتون چیه؟ اگه پیشنهاد بهتری دارید لطف کنید بفرمایید؟!! (مرکز مخابراتی ولیعصر{ستارخان})
شاتل هم 3 گیگ ترافیک رایگان برای دوره جاری به عنوان عیدی داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
یک نکته دیگه که من تازه فهمیدم در مورد شاتل :
همیشه بذارید ترافیک تون که تموم شد بعدا گیگ اضافه خریداری کنید، این جوری به محض اتمام ترافیک ، در هر دوره فقط
یکبار شاتل 200 مگ هدیه می ده ( تحت عنوان اتمام کارهای ناتمام)
منهمیشه قبل از اتمام میرفتم ترافیک می خریدم ولی این دفعه یادم رفت و دیدم تازه اینجوری 200 مگ هم بنفعه.
دروودنقل قول:
1:همیار پهنای باند بیشتر از میزان خرید را ارائه نمی کند اما کیفیت خوبی دارد ولی همانگونه که گفتم مانند دیگر شرکت ها پهنای باند بیش از آنچه شما دارید را نمی دهد و مثلا 256 بیشترین سرعت آن 34 می باشد!
2:نمی دانم این دشواری فراگیر می باشد یا تنها مربوط به همیار می شود اما شوبختانه چند روزی است مدام قطع می شود،پینگ بالا می رود،و هزار گونه دشواری دیگر.
3:بهای سرویس ها را می تاوند ببینید و براورد نمایید که کدام سرویس مورد استافده بیشتری برایتان دارد.
:11:
تشکر از سعید عزیز.
تا حدودی از شرایط همیار خبر دارم به همین خاطرم اگر بخوام سرویس بگیرم 1024 را بر میدارم .دلیل اصلی این انتخابم دانلود شبانست چون شنیدم همیار هیچگونه محدودیتی روی سرعت شبانه نداره و این برام مهمه. نظرتون چیه؟
ارم نت یا همون آسیا تک چی ؟؟؟
من سرويس 1 مگ هميار رو روي پيش شماره 626 چك كردم سرعت شبانه اون بين 40 تا 50 بيشتر نبودنقل قول:
با سلام به همه دوستان .... من الان نزدیک به 5 ماهه از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ گرفتم ولی تا حالا خیلی باهاش مشکل داشتم و هر ساعت باید زنگ بزنم پشتیبانیش ... یک بار لینک میره یک بار چراغ اینترنت خاموش میشه و مودمم هم دی لینک 2740 u هست و خیلی هم عالیه از نظر مودم .... و الان نزدیک به 1 ماه هست که قربونش برم اصلا page باز نمیکنه و 1 ساعت اول سرعتش خوبه بعدش خیلی خیلی خیلی افتزا میشه ...من شیراز هستم .... شما هم همین مشکل دارین از 1 ماه جلوتر به اینور ؟؟؟؟
سلام. شما کی چک کردین؟نقل قول:
من ماهه پیش رفتم دفتر همیار که سرویس بگیرم گفتن فعلا پورت نداریم همون موقع درباره سرعت ها هم سوال کردم .گفت شبانه با روزانه سرعتش فرقی نداره.اگه بخواد کم کنه که 2زار ارزش نداره :5:
سلام دوستانم منم دارم به جمع پارس انلاین می پیوندم البته اگر پورت خالی گیرم بیاد ولی فکر نکنم قبل از 13 وصل بشه و ترافیک رایگان گیرمون بیاد:41: امروز پول را ریختم به حساب فردا درخواست میدم...
شاتل هم انداختم سطل آشغال فعلا که مدیر کل فناوری اطلاعات سفارشم کرده به پارس انلاین...
خدا رو شکر هنوز زنده ای.نقل قول:
ما گفتیم حبس ابد برات بریدن:31: