سلام ...
یه سوال !: من چنتا license key برای Kaspersky دارم حالا مهمه که اینارو روی کدوم ورژن استفاده میکنم ؟
( توی اون CD که به من دادن ورژن 6 آنتی ویروس بود . )
ممنون :)
Printable View
سلام ...
یه سوال !: من چنتا license key برای Kaspersky دارم حالا مهمه که اینارو روی کدوم ورژن استفاده میکنم ؟
( توی اون CD که به من دادن ورژن 6 آنتی ویروس بود . )
ممنون :)
لینک تست شد و در حال حاضر مشکلی ندارهنقل قول:
با اینحال برای رفاه حال کاربران پست آپدیت دستی نسخه های مختلف در هم ادغام و لینک دانلود هم در سرورهای مختلف آپ شده
من د رحال حاضر Kis8.0.0.357 روی ویندوز نصب دارم میخواستم این نسخه رو Unistall بکنم و نسخه Kis 8.0.0.454 رو نصب بکنم فقط نمیدونم چطوری میشه تمام رد پاهای نسخه 357 رو از درایو ویندوز و رجیستری به طور کامل پاک بکنم تا بعد از نصب نسخه جدید با مشکل مواجه نشم.
1-نمیدونم قسمت MALICIOUS SCRIPTS چرا از روزی که KIS8.0.0.357 رو نصب کردم تا به حال آپدیت نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-چطور میتونم ANTISPAM رو غیرفعال بکنم . به این قسمت فکر نمیکنم نیاز داشته باشم؟
شما براي اين منظور ميتونيد از برنامه مختص Uninstall كردن مانند Your Uninstaller كه حتي پس از uninstall كردن برنامه اقدام به پاكسازي رجيستري از بقاياي برنامه هاي uninstall شده ميكنه استفاده كنيد.نقل قول:
در مورد آپديت Malicious Scripts بايد عرض كنم اين جزء نيز فقط در صورت لزوم آپديت ميشه و مانند Malware Update نيست كه بصورت ساعتي و روزانه آپديت بشه.
در مورد غيرفعال كردن Anti Spam نيز مطابق شكل زير عمل كنيد:
من kis 2009 رو نصب کردم اما اکثر مواقع این دو پیغام رو میده:
allow all رو هم میزنم بازم سری بعد که سیستمو روشن میکنم اینجوریه
من یک بار دیگه سوالم رو میپرسم (خوشبختانه الان میتون فارسی بنویسم )
من ویدوز جدید نصب کردم(xp sp2 ) و نرم افزار kaspersky internet scurity 2009 رو نصب کردم(ورژن 8.0.0.537 ). ابتدا یک آپدیت طولانی انجام شد به حجم 13 مگ و بعد از من خواست که ریستارت کنم. بعد از ریستارت و بالا آومدن ویندوز دوباره تقاضای آپدیت کردم و رنگ نوار بالا به رنگ زرد در اومد . ولی هر بار که آپدیت رو میزنم فرقی نمیکنه و میگه آپدیت انجام نمیشه. (تاریخ آپدیت هم میزنه 2008/9/5)
عکس از این مشکل :
فکر نمی کنم مشکلی باشه.احتمالا به درایور کیبورد گیر داده چون رفتار مشکوک کردهنقل قول:
و کسپر اونو با هوش مصنوعیش آزمایش کرده و این پیغام رو داده.
Add to excisions رو بزنید تا دیگه به اون درایور کاری نداشته باشه.
البته نسخه شما 8.0.0.357 است (هر چند به نظر من بهتره که نسخه جدیدتر 8.0.0.454 رو نصب کنید)نقل قول:
آیا پس از اتمام آپدیت ارور خاصی میدهد یا نه ؟ شما یه تصویر از بخش تاریخ دیتابیس بزارید
تنظیمات آپدیت و سرورها رو چک کنید تا مشکلی نباشه
در ضمن مشاهده شده برخی کاربران پس از آپدیت ، سهوا گزینه Rollback را میزنند که این سبب میشود آپدیت ها پاک شود
من وقتی که آپ دیت دستی می کنم و تنظیمات رو بر می گردونم دیگه اصلا وقت آپ دیت هیچ اتفاقی نمی افته!!!!
شما مطمئنی پس از آپدیت دستی ، سروری که به کسپرسکی معرفی کردید را پاک کردهنقل قول:
و مجددا سایت کسپرسکی رو بعنوان سرور معرفی کردید؟