در ضمن به مشکل قبلی من هم دچار میشوید. در بخشهائی که لازم است در کادری اطلاعات وارد کنید ،نمیتوانید . مثل owner information .نقل قول:
Printable View
در ضمن به مشکل قبلی من هم دچار میشوید. در بخشهائی که لازم است در کادری اطلاعات وارد کنید ،نمیتوانید . مثل owner information .نقل قول:
سلام
آیا علاقمند به ورزشهائی مانند راهپیمائی ، دویدن و دوچرخه سواری هستید؟
خوب اگر هستید از اکسپریا و گارمین ایکس – تی استفاده های خوبی در این زمینه میتوانید داشته باشید.
هر بار که میخواهید ورزشهای فوق را انجام دهید ، بخش trip را ریست کنید و موارد ذیل را پس از ورزش ثبت کنید(میتوانید به map source انتقال دهید).
Total time, driving time, stopped time, max speed, overall avg speed, driving avg speed
و هربار با بهبود آنها کیفیت ورزش خود را ارتقا دهید.
سلام
آیا برنامه ای هست که بتوان sms را به کامپیوتر ( ms outlookمثلا) منتقل و نگهداری نمود . و همچنین مجددا به ppc انتقال داد؟
نقل قول:اين دو برنامه كه معرفي شده هيچكدوم لينك دانلود ندارندنقل قول:
لطفا بررسي شود
دوستان هنوز كيف ارجينال براي گوشي نيومده؟؟؟؟؟؟؟؟ اون دوستي كه كيف خريده بودن، كيفش جوري هست كه بدون در آوردن از توش ، بشه با گوشي كار كرد؟؟/
سلام.
دوستان اگه میخواهین task manager بهتر و حرفه ای تر از خود ویندوز موبایل داشته باشین پیشنهاد میکنم اینو به مموری خود گوشی نصب کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
یا:
موفق باشید.کد:http://www.mediafire.com/?kgjl0mjyxdy
من اينو نصب كردمنقل قول:
يه مقدار ايون تسك منيجر بزرگ شده
تين برام كمي اذار دهنده هست
همچنين Always On Top هست و كمي مشكلسااز ميشه
ولي خوبيهايي داره از جمله ميشه گزينه هاي اضافه كرد مثلا ريستارت
سلام
تو ویندوز چه طوری میشه عمل "Mark" کردن رو انجام داد و با بلوتوس چند تا فایل رو بفرستی
ممنون
نقل قول:
سلام.
برنامه رسکو اکسپلورر رو نصب کنید این امکان رو به شما میده.(به همراه امکانات بسیار دیگه)
سلام ...
می خواستم نظر دوستان رو در مورد انتخاب بین X1 و Pro2 بدونم . به چه دلیل کدوم یکی رو انتخاب خواهید کرد ؟
ممنون.