سلام
من دنبال یه ضبطم که بلوتوث داشته باشه، نمیخوام خیلی خرج کنم و قراره با باندهای فابریک ال90 ازش استفاده کنم و هر چی ارزونتر باشه بهتره(یه خورده هم کیفیت داشته باشه بد نیست:31:). خیلی ممنون میشم که منو راهنمایی کنید.
سلام
من دنبال یه ضبطم که بلوتوث داشته باشه، نمیخوام خیلی خرج کنم و قراره با باندهای فابریک ال90 ازش استفاده کنم و هر چی ارزونتر باشه بهتره(یه خورده هم کیفیت داشته باشه بد نیست:31:). خیلی ممنون میشم که منو راهنمایی کنید.
خوب میشه یه قیمت بهم بدی برای ساب و باکسو امپ....f308...خوبه؟؟نقل قول:
دوستان کرجي، کسي آمار نصاب کار درست و با انصاف تو کرج سراغ داره. ممنون ميشم اگه يه ندا بدين.
با عرض سلام .
یه آمپ دو کاناله مناسب برای Kenwood - KFC-HQ718EX می خواستم.
پیشنهاد شما جیه؟
ممنون
5203 Kenwoodنقل قول:
یه آمپ دو کاناله مناسب برای Kenwood - KFC-HQ718EX می خواستم.
پیشنهاد شما جیه؟
نقل قول:
ببین ساب که 65-80 هست همین D2 308 میخوای باکس کنی سری D بگیر 2 اهم بگیری میتونی آمپ Pioneer GM-D7400M بگیری که رو 2 اهم 400 وات میده که کل توان ساب هست البته اگه 2 اهم باشه چون این آمپ رو 4 اهم 200 وات بیشتر نمیده مارکایه کنوود هم هست مثل KAC-9105D البته قیمت دقیق ندارم ولی فک کنم بالای 200 باشه این آمپ قدرت بیشتری به مدل pioneer داره این کنوود رو 2 اهم 900 وات میده رو 4 اهم 500 وات اگه بخوای ابن آمپ رو بگیری سابو 4 اهم باید بگیری که تغذیه شه .
باکس 33-40 شرکتی نگیر بده محاسبه کنن بسازن برات
آمپ هم بستگی داره به سلیقه خودت pionner kenwood 160-200 mono
کابل هم booster ,street wires ضخامت 4 گیج 40 تومن
هزینه نصب 15-20
ساب حالا میتونی alpine بگیری 120-130 ولی خوب بهتر از pioneer هست . یا نه kenwood 3012
حالا نظر خودت اصله.:10:
حسابی گیجم کردی باور کن 5 دفعه خوندمش هنوزم نفهمیدم:31:نقل قول:
ببین پس با این حساب اینو فهمیدم...من برم یه ساب308 بگیرم که این ساب 2 اهمی هست با توان 400 که 65-80 مایشه اره؟؟
و یه امپلی پایونییرPioneer GM-D7400M که این هم رو دو اهم 400 وات میده این چنده؟؟
برای باکس چجوری محاسبه میکنن؟
بابا توضیح به اون روشنینقل قول:
:31:
آره یه 308D2 بگیر با این آمپ که 160 تومن هست حالا چه گیری دادی به 308 :31: البته ساب خوبیه تو این قیمت
پس شد ساب 308 سری F نه سری D اونم 2 اهمش یعنی مدل D2
همون جا که میخوای ببندی بگو برات با توجه به سابت یه باکس بسازه . خودشون میدونن چه کنن
کلا ابعاد باکسو با توجه به سابت در میارن که برا محاسبه یه دسگاه خاصی دارن در این مورد استاد حمید بیشتر توضیح میده برات:10:
باکسم حتما پرتد:11::10:
آقا میخواستم بدونم هدی داریم که فقط USB بخوره ؟
اگه از pioneerباشه خوبه اما از برند دیگه هم آمار داشتین، لطف کنین البته با قیمت..ممنونم.
این پرتد یعنی چی؟؟ تلفظش چیه !!!نقل قول:
ببینم اگه تو همین قیمتها بهتر از 308 هم هست بگو..هزینه باکس چقدره؟؟ میگن بگیرش تو افتاب ببین درز نداشته باشه درسته؟
این 308 صداش خوبه ؟