سلامتو ویندوز کار می کردم یه دفعه وقتی ctrl+alt+delete رو زدم که task manager بیاد بالا اومد بالا ولی نصف ونیمه یعنی خیلی از سربرگهاوپوشهاش نیست وقسمت های بالای حذف وهمچنین performance هم حذف شده نمیشه از جایی task manager download کنم
Printable View
سلامتو ویندوز کار می کردم یه دفعه وقتی ctrl+alt+delete رو زدم که task manager بیاد بالا اومد بالا ولی نصف ونیمه یعنی خیلی از سربرگهاوپوشهاش نیست وقسمت های بالای حذف وهمچنین performance هم حذف شده نمیشه از جایی task manager download کنم
سلامنقل قول:
فایل زیر رو دانلود و اجرا کنید
و حتما با یه آنتی ویروس آپدیت سیستمت رو اسکن کنکد:http://drxox.persiangig.com/XP_drive_fix.reg
برای کرک میدونم.نقل قول:
ولی مشکل اصلی من بالا نیامدن ویندوزه.
آیا با CD ویندوز راهی برای حل شدن این مساله هست؟
سلامنقل قول:
چه ویندوزی استفاده می کنی؟
قبلا از همین ویندوز استفاده می کردی بدون مشکل؟
قبلا برای نصب از چه سریالی استفاده می کردی؟
الان تو چه مرحله ای از شما سریال می خواد که شما وارد می کنید؟
سلامنقل قول:
در قسمتی از فضای خالی مثل اونجا که با مستطیل قرمز مشخص شده دبل کلیک کن تا درست بشه.
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
xp
بله
من بعد از چند ماه که روشن کردم با AVG سیستم رو اسکن کردم.بعد که ریستارت کردم گفت کامپیوتر شما غیر قانونی هست.بعد یه گزینه ای میاد که نوشته میخوای رجیستر کنید که اگه نه بزنی Log off میشه.بعد از اینکه سریال درست رو وارد کردم میگه کشورت رو انتخاب کن که ایران بینش نیست و یه جوری کد چندین رقمی میخواد.
سلام . من Volume icon ویندوزم رفته . آهنگ Welcome ندارم . تنظیماتش تو ک پانل هست اما ...
کلیدش تو رجیستری رو میخواستم
مشکل میدونین از کجاست ؟
سلام
ببخشید می شه کار این برنامه رو به صورت کامل توضیح بدد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا از چه ویندوزی استفاده میکنه ؟نقل قول:
ادیشنشو بگو
بهتره فایل کرک را در یک سی دی بوت ایبل بریزی و ویندوز را کرک کنی
سلامنقل قول:
برو از Control Panel گزینه ی Sound And Audio Devices رو انتخاب کن.
تیک گزینه ی Place volume icon in the taskbar رو بزن.
اگر این گزینه قفل بود درایور کارت صدا رو دوباره از نو نصب کن.
نقل قول:موفق باشید :40:کد:http://support.microsoft.com/kb/294676