اشنايدر بازيكن برتر ديدار هلند و فرانسه شد
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، وسلي اشنايدر به عنوان بازيكن برتر ديدار شب گذشته كه به برتري چهار بر يك هلند انجاميد، انتخاب شد و جايزه خود را از يكي از حاميان مالي يورو2008 دريافت كرد.
اشنايدر پس از كسب اين عنوان به اتفاق پسر 3 ساله خود به طرف تماشاگران هلندي رفت و شادي خود را با آنها تقسيم كرد.
هلند چهار بر يك تيم فرانسه نايب قهرمان جهان را شكست داد و از گروه مرگ به عنوان تيم اول به مرحله يك چهارم نهايي صعود كرد.
اشنايدر يكي از گل هاي تيمش را به ثمر رساند.
عجب بازیکنی ام من ! :40:
تو 2 تا بازی هم بهترین بازیکن بودم, تو هر کدوم 1 گل زدم ! پاس گل هم دادم ! :18:
بازم رئالی ها دارن قله های اروپا رو فتح می کنن !
هانتلار : شانس زياد رئال مادريد در قهرمانی ليگ اروپای سال اينده برای من مهم است
یان هانتلار مهاجم ۲۴ ساله تیم اژاکس امستردام و تیم ملی هلند در مورد نحوه زندگی در مادرید از هم تیمی های خود پرس و جو کرده است.
این مهاجم گلزن که مدتهاست مورد نظر مسئولان باشگاه رئال مادرید است درباره شرایط زندگی در مادرید از هم تیمی های خود - ارین روبن و اشنایدر و نیستلروی - که در تیم رئال مادرید عضویت دارند سوالاتی کرده است .
یان هانتلار در این باره گفت :
من درباره خیلی از مسائل با این ۳ بازیکن صحبت کرده ام ولی چیز خاصی نبوده است.
من از انها در مورد سبک و شرایط زندگی در شهر مادرید پرسیدم و فوتبال زیبایی که در لیگ اسپانیا به نمایش در می اید .
خیلی احمقانه است که من در مورد رئال مادرید چیز دیگری غیر از این چیزها بگویم چون رئال مادرید تیمی است که همیشه ان را دوست داشته ام و انها در حال اماده کردن تیمی هستند که شانس زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دارد و این مساله برای من خیلی مهم است.
بعد از راموس و روبينيو ؛ اين بار نوبت اشنايدر است
مسئولان منچستر یونایتد در حال برنامه ریزی برای انتقام گرفتن از رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات هستند.
همان طور که می دانید مسئولان رئال مادرید سخت به دنبال گرفتن کریستیانو رونالدو از منچستریونایتد هستند و خود این پرتغالی نیز تمایل زیادی به پیوستن به برنابئو دارد و اخیرا اعلام کرده است که دیگر دوست ندارد به اولترافورد بازگردد.
مسئولان منچستر یونایتد و بالاخص سرمربی اسکاتلندی این تیم یعنی فرگوسن که از این اظهارات رونالدو بسیار خشمگین شده اند و انتظار همچین اظهار نظری از طرف ستاره جوان خود نداشتند قصد دارند در فصل نقل و انتقالات تابستانی از رئال مادرید بابت پافشاری در خرید رونالدو انتقام بگیرند.
انها در ابتدا به سراغ خرید دو بازیکن مطرح این تیم مادریدی یعنی سرجیو راموس و روبینیو رفتند ولی خیلی زود دریافتند که رئالی ها هرگز و به هیچ قیمتی حاضر به فروش سرجیو راموس نیستند و از طرف دیگر اسپانیایی در صورتی حاضر به دادن روبینیو هستند که رونالدو را از منچستر بگیرند.
منچستری ها که تا حدود زیادی در پروژه خرید این دو بازیکن شکست خورده اند اکنون در فکر خرید فوق ستاره هلندی رئال مادرید ویسلی اشنایدر هستند.
ویسلی اشنایدر که در مسابقات یورو ۲۰۰۸ بسیار خوش درخشیده است و تا به الان موفق شده است ۲ گل و چندین پاس گل دهد سال گذشته با ۲۷ میلیون یورو از اژاکس به رئال مادرید امد و فصل بسیار درخشانی در این تیم مادریدی داشت و موفق شد با این تیم در اولین فصل حضورش به قهرمانی در لالیگا برسد.
اکنون مسئولان منچستری که خود نیز نمی دانند می خواهد چه کنند قصد دارند تا این بازیکن را به اولترافورد ببرند ولی با وجود درخشش خارق العاده اخیر این هلندی ۲۴ ساله در یورو ۰۸ بعید است که رئالی ها حاضر به فروش این ستاره جوان شوند و به احتمال زیاد منچستر در خرید این بازیکن نیز شکست خواهد خورد.