آقا یه مسئله ای که باید در مورد ALAN WAKE بگم اینه که همه از این بازی خوششون نمیاد البته بازی واقعا ارزش بازی داره با این که 10 ساعته تموم میشه.پس در مورد خریدش عجله نکنید
Printable View
آقا یه مسئله ای که باید در مورد ALAN WAKE بگم اینه که همه از این بازی خوششون نمیاد البته بازی واقعا ارزش بازی داره با این که 10 ساعته تموم میشه.پس در مورد خریدش عجله نکنید
نقل قول:
???????????????????
خواهش میکنم یه بازی تو سبک igi2 بهم معرفی کنید برای همون سیستمی که برای igi2 لازمه...
فكر كنم سري بازي هاي hitman به درد شما بخورندنقل قول:
مثلاً: hitman blood money
بازي براي ارتقاع شهر زياد وجود داره ( اكثر بازيهاي استراتژيكي). ولي ارتقاع كارخانه من تا بحال نشنيدم.نقل قول:
سلام دوستان عزیز . میشه بازیهای جذاب رو برای کنسول xbox 360
معرفی کنید. هر چی زیادتر بهتر ممنون
البته بازی هایی که قبلا برای pc نیومده باشه
1. تفنگی جالب . مثل کال اف دیوتی
2. تو مایه های god of war
3. بازی های پرفروش 360 البته بازیهای زیبا
Call Of Duty:Black Opsنقل قول:
ببینید من یه همچین بازی رو حدود 7-8 سال پیش داشتم و اون موقع هیچی نمیدونستم.یکی بهم میگفت اسمش کارآگاه گجت هست!من باور نکردم ولی شاید اسمش همون باشهنقل قول:
بازي براي ارتقاع شهر زياد وجود داره ( اكثر بازيهاي استراتژيكي). ولي ارتقاع كارخانه من تا بحال نشنيدم
اگه میشه حتما یه همچین چیزی بگید
سلام شما منظور منو درست متوجه نشدی . من گفتم بازیهای که اومده نه بازیهایی که هنوز نیومد!!!!!!!نقل قول:
من الان میخوام بازیها رو بخرم .
دوست عزیز ایشون با شما نبودن با کس دیگه ای بودن ولی تو صفحه ی قبل بازی Call Of Duty:Black Opsرو بهتون معرفی کردم.نقل قول:
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
در مورد بازی های پرفروش xbox هم میتونی تو گوگل سرچ کنی آخه سایتهای مختلف وزیادی وجود داره که فروششون هم متنوع هست.نقل قول:
دوست عزیز . بازی Call Of Duty:Black Op هنوز نیومده . چجوری بهم معرفی میکنی که بگیرم .نقل قول:
دوما اگه میخواستم تو گوگل سرچ کنم . اینجا سوال نمیکردم . احتمالا شما 360 نداری . بازیهاش رو نمیشناسی .
. سوال من اینه <<<<<<<
میشه بازیهای جذاب رو برای کنسول xbox 360
اومده معرفی کنید. هر چی زیادتر بهتر ممنون
تو سبک های .
. تفنگی جالب . مثل کال اف دیوتی
2. تو مایه های god of war
3. بازی های پرفروش 360 البته بازیهای زیبا