قوانین جدید سال 90 هنوز نیومده؟
قوانین جدید سال 90 هنوز نیومده؟
سلام بچه ها من امروز تازه فهمیدم بابام سال 60 تا 62 تو خوزستان خدمت میکرده.فقط کارت پایان خدمت داره و هیچ مدرکی نداره که اونا بفهمن بابام خوزستان خدمت کرده.حالا تکلیف من برای سر بازی چیه؟ معاف؟ کسری؟14 ماه؟
همون قوانین سابق فعلا برقرار هست.نقل قول:
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
اگر تو منطقه بوده به ازای هر ماه 18 روز کم میشهنقل قول:
باید بره یگان خدمتیش که همون خوزستان بوده، مدرک بگیره که منطقه بوده.
سلام
من استئوكوندريت ديسكانت زانو به اندازه 15x5 mm دارم.معاف دائم میشم؟
آخه بند 38 از ماده 36 نوشته:
بخش هشتم: بيماريهاي استخوان ( اسكلت):
بند 38- استئوكوندريت ديسكانت زانو، هيپ و مچ پا معاف دائم.
یعنی بیماری باید هم زانو و هم هیپ و هم مچ پا رو درگیر کرده باشه یا یکی از اینها هم معاف میشه؟
سلام
من متولد 10/2 /71 هستم و دارم پیش دانشگاهی می خونم . راست میگن فقط امسال حق شرکت در کنکور سراسری رو دارم و اگه در نیومدم باید سال بعد برم سربازی ؟
نقل قول:
سال تولد + 18 میشه سال اعزام
زير چن كيلو آدم معاف ميشه ؟
سلام
جناب farshidshd شما مطمئنید ؟ من هر جوری که حساب میکنم امسال 18 سالم تموم میشه ....
متولد 5 مرداد 72 هستم و الان پیش دانشگاهی.
نقل قول:
خب مشکل کجاست؟
باید 18 سال تموم بشه ...
1372+18 = 1390
ماهی که وارد سال 19 سالگی میشین ، میشه تاریخ مشمول شدنتون
.
سلام دوستان
به این سوال هم جواب بدین ممنون میشم خیلی پیگیر هستم
مرسی/.نقل قول:
سلام دوستان من می خوام امریه بگیرم مهندسی عمران خوندم ! می تونه واسه تراکتور سازی تبریز یا این جور جاها یا ... امریه بگیرم چطوری هستش ؟ شرایطتشو بگین ممنون میشم من دفترچه رو پست کردم اعزام من اول تیر ماه هستش /.
ممنون/.
بایستی مربوط به رشته خودم باشه امریه جایی که میگیرم ی یا نه فرقی نمی کنه ؟!
مثلا جهاد کشاورزی میشه ؟
یا هم تراکتور سازی یا هم یه چند تایی نام ببرین من نمی دونم کجا ها باید ( کدوم جاها رو پیگیر باشم که امریه بگیرم !
مثلا میشه برم پیش یه مهندس عمران برای کار ساختمانی امریه بگیرم ؟ آشنا دارم مهندس عمران هستش ( خصوصی ) !!!؟؟
یه توضیحاتی بدین ممنون میشم /.