الان حدود چهار ماه از پایان خدمتم میگزره. قبلا فکر میکردم خدمت سخته وهوای جنوب گرمه واینا ولی که کار نیست و خونه خوابیدم میفهمم حداقل تو خدمت یه کار انجام میدادیدم اونم حراست از وطن بود
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
Printable View
الان حدود چهار ماه از پایان خدمتم میگزره. قبلا فکر میکردم خدمت سخته وهوای جنوب گرمه واینا ولی که کار نیست و خونه خوابیدم میفهمم حداقل تو خدمت یه کار انجام میدادیدم اونم حراست از وطن بود
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
بله. اما سپاه هست و میزان برش پارتی! در جایی که من خدمت می کنم حتی فوق لیسانسه ها هم بعضا هفته ای یک شب پست برجک دارن! اما بعضی سربازان معمولی به واسطه پارتی و روابط و ... اصلا پست ندارننقل قول:
سلام
الان اگه دفترچه مو پست کنم تاریخ اعزامم برای چ ماهی میوفته؟
نقل قول:
اخه مهاجم مغز خر که نخورده به نگهبان بگه سلام من مهاجمم حالا بیا منو بزن اگه مهاجمی باشه از دور نهایتا با یه قناصه میزنه ولی دوربین مداربسته تا یه جا اوضاع خراب شه سریع میتونه اطلاع رسانی کنه
فکر کنم شهریور ولی واسه اطمینان برو +10نقل قول:
بسته به محل خدمت توپادگان هر سه روز دوساعتنقل قول:
حداقل شهریور سال بعد...نقل قول:
Sent from my D6502 using Tapatalk
میتونن دوربین مدار بسته رو مجهز به یک مسلسل کنند تا هر موجود که مشکوک زد کارشو تموم کنه :n09:نقل قول:
ممنوننقل قول:
میخوام که بیوفته تیرماه اگه پست کردم و شهریور ماه بود میتونم دوماه بیارمش اینورتر؟
بله میشه تعجیل زد و آورد جلوتر ولی راحت نیستنقل قول:
شما اول پست کن ببین کی می افتی بعد...
اواخر آبان ماه اعزامی تیر پر شد و از اول آذر ماه همه افراد اعزامی از شهریور اعزام میشن
بنده جزو اولین نفراتی بودم که اعزامم خورد شهریور
در واقع نفرات قبلی بنده تیر ماه اعزام شدن
تا نوبت من رسید گفت تیر پر شده و اعزام شهریوره
البته این حرف واسه 49 روز پیش هست
بیشتر از یک ماه و نیم
شما الان پست کن ببین کی می افتی
بعد درخواست تعجیل بزن
که شاید قبول بشه تعجیل و شاید قبول نشه
با یکسری شرایط هم میشه تعجیل زد
مثلا یکی از دوستان تو همین فروم سربازیش واسه آموزش و پرورش بود تعجیل زد و آورد اول تیر
شاید الان شهریور هم پر شده باشه
از کسایی که جدیدا دفترچه پست کردن بپرس یا خود پلیس به اضافه 10
چون هر روز اعزام میزنن که خب باید بدونن [emoji16]
تعجیل زدن اینطور نیست که صد در صد قبول کنن
Sent from my D6502 using Tapatalk