tex.usچی هس؟
Printable View
tex.usچی هس؟
تف تو قبرشون... هر چی میخوام خودمو بزنم به بیخیالی نمیتونم... 5 روز دیگه تمومه ماه رمضون.. خدا امید هیچ کسی رو نا امید نکنهنقل قول:
texl.us یه لیچر هست از گروه express leech برای استفاده ازش باید اکانتشونو بخری... ربطی به بالابردن سرعت و این چیزا نداره... فقط لینکها رو مستقیم میکنن باهاشنقل قول:
جهت همدردی با دوستان به ویژه داداش بهنام و داداش امیر :n16:
اینم اشک :n28: :n14::n14::n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 محدود پارس دوستم...سرعت شبانه...خوبه سرعتش؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووووووووووووووووف ترکوندینقل قول:
دیگه نیا تو تایپگ عین این میمونه که روزه باشی و بیان جلوت روزه خواری کنن !
دمت جیز... داداش اسمت چی بود؟نقل قول:
گور باباشون... بخدا یک شب هم وضعم درست نشد... یعنی یادمه شما یکی دوشب ترکونده بودی... منتها من دیگه واقعا حرفی برای گفتن ندارم... فقط میخوام بگم رو دور بد شانسیم.... نزدیک 20 روز پیش لپتاپ 3 ملیونیم سوخت... از بعدش گفت بگیر که بیا.... یه بد شانسی هایی اوردم که خودم اینجوری میشدم!:n29:اخریشم همین اینترنتمهه.... اینجوری بگم در طول یک ماه به هر چیزی دل بسته بودم از طریق همون به فا ک رفتم....... پس کی تموم میشه.... دیگه همین مونده سر سجاده نماز از خدا بخوام سرعت اینترنتم رو درست کنه:n14:
فکر نکنید حالا 1000 گیگ فایل دارم که دانلود کنما... نه... کل فایلام 20 گیگه ....
داداش بچه ی کجایینقل قول:
تهران ؟؟؟؟
اره بیشتر به درد کار اموزای رشته مهندسی میخوره... حالا هر شاخه ای!:n19:نقل قول:
نوکریم اقا رضا....کد:چاکریم رضا هستم رفیق
آره آدم بعضی وقتها که روی دور بدشانسی بیفته به فـاک میره واسه خودم هم پیش اومده
همینه دیگه من شب قدر از خدا خواستم یه اینترنت درست درمون بمون بده
تف تو این وضعیت....
شاید باورتون نشه ولی بخدا امروز صبح از پارس زنگم زدن دیگه این سری جوابشون رو ندادم و راحت خوابیدم...
تو فیلما دیدید یارو از زمین و زمان میبره؟ دقیقا وضعیت منه... دیدم میخواد دوباره شعر تلاوت کنه برام... حوصله نداشتم برنداشتم..... همینجور دارم شکایت مینویسم.... این دور جدید شکایتای منه... شکایتایی که ب یجواب بمونه و سایت 195 بهشون فشار بیاره که چرا پیگیر نکردید! پشت سرش 195 زنگ زد گفت اقا میگن بهتون زنگ زدن 2 بار برنداشتید ... گفتم دروغ گفته! گوشی من که زنگ نخورده! با این بی نا مو س ا باید همینجور برخورد کرد
یه سری که ساعت 8 صبح زنگ زد گفت اقا الان تست سرعت بگیرید گفتم وایسا... یکم که گذشت گفت چی شد؟ گفتم مشتی ماکروفر که نیست بزار روشنش کنم از خواب بلندم کردی توقع نداری که من پای سیستم بخوابم تا تو بهم زنگ بزنی....همش بدبختی... بیا اینم وضعیت من باید تا 7 صبح بیدار باشم بلکه بتونم 100 مگ دانلود کنم...