نقل قول:البته آمریکا هم مثال خوبی برای آزادی اینترنت نیست چون الان در اونجا لابی هایی هستند که سعی در اعمال محدودیت از طریق کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) و حذف net neutrality دارندنقل قول:
Printable View
نقل قول:البته آمریکا هم مثال خوبی برای آزادی اینترنت نیست چون الان در اونجا لابی هایی هستند که سعی در اعمال محدودیت از طریق کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) و حذف net neutrality دارندنقل قول:
انوخت فیبر گوگل هم محدودیت داره؟؟؟؟؟ خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییرنقل قول:
بچه ها پین هدیه ای که باشگاه مشتریان میده رو باید کجای سایت وارد کنیم ؟ من که تو قسمت خرید ترافیک وارد میکنم میگه پین اشتباه هست؟!
سرعت شما را کم نمی کنن ولی اولویت سرعت به شما نمی دهند همین مورد در المان برای داداشم پیش امد که سرعتش از 100 مگ ثابت بین 80 تا 100 مگ نوسان کرد بعد از همون دیتا کپ .نقل قول:
بیش از حد بدبینی تا حدودی درکت می کنم امانقل قول:
اولا اگر هدفی که شما می گی بود برای اینترنت موبایل هم همین طرحو می دادن الان اغلب رو موبایل دارن کار میکنند چرا اون هنوز حجمی است
دوما نسل اینترنت ثابت روی سیم مسی رو به انقصا است مشکلاتی که داره نظیر سرعت کم و غیره باعث شده که کاربران به سمت اینترنت موبایل بروند الان در هر خانه ای هر کس گوشی خودشو دیگه شارز می کنه و دوره وای فای دیگه داره تمام میشه
به همین دلیل نیاز به مدلی برای اینترنت دی اس ال هست که کاربر رو چذب کنه
اگر شرکت ها سقف مصرف رو کم در نظر بگیرن با توجه به اینکه بر پایه سرعت هم شده مطمئن باش زود بر شکست می شن و فاتحه دی اس ال خونده است
پس مجبورن حجم خوبی در نظر بگیرن
حالا باید صبر کرد ببینیم شعور بازار یابی شرکت ها چقدر است
شما ببین در طی یک سال گذشته چطور طرحهای خوب (مثل عصرانه یا همین 200 گیگ 110 هزارتومن که سریع تغییرش دادند به 45 گیگ بین الملل و 155 گیگ داخلی) توی همین شرکت آسیاتک حذف شد و تغییر کرد. خب اگه قصد رقابت و جذب مشتری بود به نظرت این کارها باعث رضایت کاربر میشه؟نقل قول:
درمورد اینترنت موبایل هم فعلا اپراتورها در حال جذب مشتری و فروش مودم هاشون هستند و به موقع که همه رو وابسته کردند نقشه هایی مشابه اینترنت ثابت و یا حتی بدتر اجرا میکنند.
بدبینی من ریشه تاریخی در این واقعیت داره که هیچ چیزی در ایران ارزون و آزاد و بهتر نمیشه :n27:
اتفاقا یکی از آزادترین کشورها در زمینه اینترنت آمریکا هست اون موردی هم که شما گفتی لابی بازی برای افزایش فروش یا در دست گرفتن بیشتر بازار از طرف بعضی شرکتها هست ولی به هیچ عنوان سرعت اینترنت ملت را فدای جیب خودشون نمیکنن بالفرض اگرم کاهش سرعت باشه 128 کیلوبیت یا به عبارتی 16 کیلوبایت بر ثانیه سرعتشون نمیشه ! الان 4k اونجا استریم میکنن.نقل قول:
من که آمریکا رو با ایران مقایسه نکردم :n02:نقل قول:
فقط خواستم بگم آمریکا نه توی سرعت اینترنت اول هست و نه توی آزادی اینترنت، هرچند ما اصلا حرفی برای مقایسه با اونها نداریم :n41:
در آمریکا و انگلیس و غیره بسیار زیادی از سایتهایی که ما ایرانیها عاشقشیم فیلتر شدن، خصوصا سایتهای دانلود سریال و فیلم خارجی. خبرهای چند جانبه و ...غیرهنقل قول:
اما پچه های مقیم اونجا مهارت باز کردن اینها رو دارن
درمورد دانلود حالا چه فیلم و سریال و موزیک و یا حتی نرم افزار اونجا قانون کپی رایت خیلی جدی هست، اما در عوضش مثلا netflix دارند و ضمنا وضع اقتصادیشون هم خیلی بهتر از ماست و میتونن برای خرید محصولات اوریجینال بیشتر هزینه کنند.نقل قول:
تازه وقتی شما بتونی جدیدترین فیلم مورد علاقه ت رو توی سینما و با بهترین کیفیت تماشا کنی چه نیازی به دانلود هست :n06:
کلا نیازهای ما با اونها تفاوت داره :n05: