ترافیک داخلی:n08: چقدر مسخره، اونکه دیگه اینترنت نیستنقل قول:
هیچ جای دنیا اینترنت رو داخلی خارجی تقسیم نمیکنن :n08:
اگر قراره فقط بکنن انترانت داخلی هیچ کسی روشن نمیکنه، مثل صدا سیما
Printable View
اگر قراره فقط بکنن انترانت داخلی هیچ کسی روشن نمیکنه، مثل صدا سیما
اگر قراره بکنن انترانت داخلی هیچ کسی روشن نمیکنه
قیمت 1GB اینترنت تو دنیا حدوداً 1cent هست، کشورمون نزدیک 100cent یعنی 1$
واقعاً مسخره، بعید نیس دولت اینتوری دلار وارد کشور میکنه، کاربران dsl برای کسب دلار از خارج مثل گاو دوشیده میشن
اربعین تو عراق سوار پراید اوتوماتیک شدم، صاحبش گفت صفر خریده 1800$ یعنی 7 میلیون تومان:n04: اینجا قبمت 25 میلیون
برای وارد کردن ارز به کشورمون!
گفت هر سال میفروشه یه تازه شو میخره!
شما که پراید اتوماتیک سوار شدی 1800 دلار این سایت پایین مشابه دیوار در عراق دمت گرم یه پراید دنده ای در حد 2000 دلار واسه ما پیدا کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
دمت گرم، پس این مسافرکش عراقی به ما چاخان میگفت. منو همسفرم کاملا باور کردیم!نقل قول:
خیلی ممنونم برای این لینک، دلم خنک شد
برداشت من اینه که با اینترنت مثلا غیرحجمی داریم به عقب برمیگردیم
بچه هایی که اینترنت Dial-up استفاده کردن و یادشون هست میدونن که اون موقع هم غیرحجمی بود :n28:
روزهای تاریکی در پیش روی اینترنت و کاربران اینترنت ایران هست و به سمت کره شمالی شدن خواهیم رفت :n27::n05:
برداشت شما کاملا اشتباه استنقل قول:
ایران تنها کشوری است که اینتنرنت حجمی داره
و فروش بر اساس حجم است
در تمام دنیا بر اساس سرعت است نه حجم
مثلا اپراتور وداون در کلیه سرویس هاش داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایر اپراتور ها هم به همین شکل
حجمی یک مدل من دراوردی برای خالی کردن جیب بود همون بهتر که رفت
به نظر من که خوبه البته بستگی داره شرکت ها حجم منصفانه رو چند بزارن و با هم دست به یکی نکنن کم بزارن
در دنیا چیزی به اسم مصرف منصفانه نداریم حداقل در امریکا که وجود ندارد . شما اگر کمپانی های ای تی اند تی و ایکسفینیتی رو بررسی کنید متوجه میشید که سرویس حجمی کابلی دارند که سرعت 100 مگ و حجم مصرفی 1 ترا می باشد . در صورت تموم شدن حجم به ازای هر 50 گیگ -10 دلار ازتون میگیرن و برای سرعت های بالاتر که در ای تی اند تی هست مصرف نامحدود و میزان سرعت تا 1000مگ می باشد . که تظمین سرعت 960 مگ رو به شما در 99% شرایط می دهند (یعنی چیزی سریع تر از سرعت هارد 5400).نقل قول:
تازه سرویس گیمینگ ایکسفینتی چیزی نیست که پارس یا شرکت ها می دهند ...استفاده از کیلرلن در سر سرور و.... ای پی های خاص گیمینگ تا سرور ....... جدا از شرایط تی وی و امنیت خانه (دوربین مدار بسته) و تلفن نامحدود با تمام امریکا و کانادا و مکزیک و اس ام اس نامحدود با تمام دنیا .....اینها را به همراه یک مودم به مبلغ 60 دلار می دهد . یعنی مفت !!!!!!!!!
در دنیا چیزی به اسم مصرف منصفانه نداریم حداقل در امریکا که وجود ندارد . شما اگر کمپانی های ای تی اند تی و ایکسفینیتی رو بررسی کنید متوجه میشید که سرویس حجمی کابلی دارند که سرعت 100 مگ و حجم مصرفی 1 ترا می باشد . در صورت تموم شدن حجم به ازای هر 50 گیگ -10 دلار ازتون میگیرن و برای سرعت های بالاتر که در ای تی اند تی هست مصرف نامحدود و میزان سرعت تا 1000مگ می باشد . که تضمین سرعت 960 مگ رو به شما در 99% شرایط می دهند (یعنی چیزی سریع تر از سرعت هارد 5400).در واقع فقط یک سرویس حجمی با این شرایط دارند که 30 دلار هم می باشد .و باقی سرویس نامحدود بدون مصرف منصفانه می باشد . اینترنت موبایل در امریکا حجمی می باشد و حجم کمی هم دارد ولی در همه نقاط حتی روی کوه هم انتن می دهد با سرعت بالا و پینگ مناسب !!!!نقل قول:
تازه سرویس گیمینگ ایکسفینتی چیزی نیست که پارس یا شرکت ها می دهند ...استفاده از کیلرلن در سر سرور و.... ای پی های خاص گیمینگ تا سرور ....... جدا از شرایط تی وی و امنیت خانه (دوربین مدار بسته) و تلفن نامحدود با تمام امریکا و کانادا و مکزیک و اس ام اس نامحدود با تمام دنیا .....اینها را به همراه یک مودم به مبلغ 60 دلار می دهد . یعنی مفت !!!!!!!!!
اولا حجم هزار گیگ کجا حجم ده گیگ بیست گیگی که اپراتورها می دادن کجا از این حجم کاسبی می کردننقل قول:
در امریکا هم اپراتور ای تی اند تی مصرف منصفانه دارد و بعد از یک حجمی سرعت شما را کم می کنه که به این می گن data cap
نه دوست عزیزم، برداشت من اشتباه نیست بلکه شما توجه ندارید که با چه کسانی طرف هستید و پشت هر کاری که اونها میکنند چقدر نقشه و نیرنگ نهفته هست.نقل قول:
مسلما اگه برداشتن اینترنت حجمی به این معنی بود که قرار هست ما هم مثل بقیه دنیا بشیم من هم خوشحال میشدم ولی هیچ آدم عاقلی نمیتونه اینقدر خوشبین باشه.
تمام نقشه حاکمیت که مجری اون وزارت ارتباطات و شخص وزیر (با سابقه ...) که به طور سفارشی انتخاب شده این هست که به صورت تدریجی دسترسی مردم به اینترنت محدود بشه و از اون طرف اینترانت ملی رو جایگزین کنند.
خلاصه اینکه سرنوشت اینترنت در این کشور سرعت پایین تر، هزینه گران تر و فیلترینگ شدیدتر هست :n27: