سلام
لپ مطلب:
ترفند افزایش سرعت روزانه(تازه رسیده به نرمال)= به صفر نزدیک تر شدن دانلود شبانه
Printable View
سلام
لپ مطلب:
ترفند افزایش سرعت روزانه(تازه رسیده به نرمال)= به صفر نزدیک تر شدن دانلود شبانه
صددرصد ارزش دارهنقل قول:
مخابرات خوبه پارس آنلاین هم خوبه
مخابرات حتی هزینش هم کمتر از شاتل هست
اینترنت مخابرات با نام آسیاتک ارائه میشه
ولی در هر شهری یه اسم دیگه داره مثلا در شیراز به اسم ارم نت هست
سایتش اینهقسمت نمایندگی برید شهر خودتون رو پیدا کنید تعرفه ها هم زدهکد:http://asiatech.ir
سایت پارس آنلاین هم معلومه دیگه
صبانت هم باز خوبه از شاتل خیلی بهتره
تنها شرکتی که adsl رو به گند کشیده شاتل هست
دوستان من این گجت رو برای دانلود میذارم! دانلودش کنید و بذاریدش رو صفحه! سرعت دانلودتون رو نشون میده! با رفرش نیم ثانیه ای.
اگر بتونید از یه تیکه از صفحه که هم ساعت، هم تاریخ و هم این گجت روش باشه برای 5 دقیقه یعنی از ساعت 12:53 تا 12:58 یا 1 شب در حالی که IDM یا هر Accelerator دیگه ای در حال اجراست؛ فیلم کپچر کنید یه مدرک عالیه!(5 دقیقه که تمام ترافیکتون رو نمیبره!)
مثلا این عکس رو ببینید، تبدیل به فیلمش کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عزیزی که فسخ کرده و میگه نصفش رفته باشه از پولت بت پس میدن، نظرش راجع به این عکس چیه؟
نصف پول منم پس میدن؟
برای دانلود گجت تاریخ و گجت سرعت اینترنت به این دو لینک بروید:
برای کپچر ویدیو از یک تیکه ی صفحه یه سرچ بزنی n تا نتیجه میبینی! فقط کیفیتش خوب باشه به قدری که بشه عدد ها رو خوند!کد:
http://www.mediafire.com/file/w3ea3o2vq4wb38z/HijriCalendar.Gadget
http://www.mediafire.com/file/gyyezatbzgpfej6/NetworkUtilizationv1.2.1.2.Gadget
نقل قول:
- دوستان کسی نمیدونه این محدود کردن سرعت دانلود رایگان شبانه بر چه مبنایی انجام میشه ؟
- توسط نرم افزاره واقعا ؟ اخه خود پشیبانی تهران که اینو گفته !
- برحسب گیگ هر شب ؟ بر حسب گیگ هر ماه ؟ بر حسب ساعت استفاده رایگان هر شب ؟
سلام javady جان اینم مدرک دانلود شبانه
مدرک خوبیه! ولی باید ثابت کنی که فقط این فایل در حال دانلوده. برا همین من میگم یه چیزی باشه که ورودی و خروجی رو نشون بده.نقل قول:
یاد این تبلیغ های کنار بعضی از سایتهای پایریت افتادم که طرف میاد جلو وبکم خود نمایی :31:
شاتل سرویسش پایدار نیست. یه موقع با سرعت 3 کیلوبایت در ثانیه داونلود میکنه، یه موقع چند مگ داونلود میکنه و قطع میشه، یه موقع هم 50 کیلو بایت در ثانیه داونلود میکنه (با سرویس آرت 128)
من نمیدونم چرا دوستان در مورد دانلود روزانه بحث میکنن.؟؟!!
بحث ما سر دانلود شبانست. اونو محدود کردن و خلاف قرارذادشون عمل کردن.
سرعت دانلود روزانه 1000 هم بشه که بدرد کسی نمیخوره.
میخوام بدونم در طول روز چه فرقی میکنه با سرعت 50 و 4 ساعت یه فایلو دانلود کنی یا اینکه با سرعت مثلا 200 و توی 1 ساعت!!
هیچ فرقی باهم ندارن.در هر 2 صورت از ترافیکتون کم میشه.
ترافیکم که ماشاا.. هر گیگش 5 تومنه.
پس سرعت دانلود روزانشون بدرد خودشون میخوره.
مطمئنم الان اونا از نارضایتی عمومی خبر دارن و با بالا بردن سرعت روزانه میخوان با این موضوع مقابله کنن.
ما خودمون شاتلو بردیم بالا ، خودمونم میکشیمش پایین.
من که تا جایی که بتونم بر ضد این شرکت تبلیغ میکنم.راهشم همینه فقط.
وقتی میبینن هر مشترک 1 ماه تو نوبت میمونه تا سرویس بگیره معلومه این رفتارو میکنن.
باید سطح اگاهی مشترکینو ببریم بالا تا کسی مثل ما تو دام این شرکت نیفته.
من که تو همین چند روزه میرم فسخ میکنم.و تا وقتی که بتونم نمیذارم کسی ازش سرویس بگیره.
چون واقعا دروغگو هستن
من یکسال سرویس آرت 1 داشتم .نقل قول:
اتفاقا خیلی وضعیتش مشخص بود . شما چون از آپلود سنترهای مختلف استفاده می کنین احتمالا اینطوری میشه.
آرت ها مثل سرویس های اکو نیستن که هی downstream شون تغییر بدن.
تو یک سالی که من بودم سرعت وبگردی 572 کیلوبیت بود سرعت دانلود تو روز 196 کیلوبیت و دانلود تو شب 128 کیلوبیت بوده (حداکثر)
سلامنقل قول:
در حال حاظر ما نمیتونیم بغیر از این روشها مدرک محکمه پسندی ارائه بدیم . اگر مثلا مخابرات میتونست نظارت بکنه و یا یه شخص دیگه ای که زینفع نباشه اونوقت کارستون میشد
یه نظارت داخلی از شرکت شاتل همه چیز رو روشن میکنه ولی کی باشه خدا میدونه