سلام دوستان
من سال 88 رفتم خدمت و آموزشی تموم کردم(نیروی انتظامی) و حتی تقسیم هم شدن ولی دانشگاه قبول شدم و همون پادگان آموزشی تسویه کردم، الان اگه بخوام برم امریه داستان چطوریه اصلن میشه!؟
مرسی
Printable View
سلام دوستان
من سال 88 رفتم خدمت و آموزشی تموم کردم(نیروی انتظامی) و حتی تقسیم هم شدن ولی دانشگاه قبول شدم و همون پادگان آموزشی تسویه کردم، الان اگه بخوام برم امریه داستان چطوریه اصلن میشه!؟
مرسی
[QUOTE=pipo14;8770260]سلام دوستان
مرسی[/
برادر تا اومجا که من میدونم وقتی انفصال میافته دیگه نمیتونی امریه بگیری و درضمن داداش اگه سپاه بودی یه حرفی دیگه نیرو انتظامی بودی
دوستان من برج 8 معافیت پزشکی گرفتم ، تا الان کارتم نیومده ، جایی هست زنگ بزنیم برای پیگیری ، یا اینکه پروسش بیشتر از اینها طول میکشه
سلام رفقا
من آخرین سال معافیت تحصیلیم هست. یعنی خرداد سال دیگه معافیت تحصیلیم تموم میشه.از طرفی من اردیبهشت سال آینده آزمون ارشد میدم. حالا میخوام بدونم به محض اینکه معافیت تحصیلیم تموم شه باید دفترچه پست کنم؟ چون جواب آزمون تا شهریور مشخص نمیشه . تکلیفم چیه؟
تا یکسال وقت داری دفترچه پست کنینقل قول:
باید تا الان کارتش میومد. باید بری نظام وظیفه و پلیس + 10 جدی پیگیری کنی. شاید معافیتت پزشکیت مشکلی براش پیش اومدهنقل قول:
با سلام
دوستان سوالی دارم که جوابش برام خیلی خیلی مهم هست . من دانشجو هستم و انصراف دادم .
حال اصلا تا اخر عمرم قصد رفتن به خدمت ندارم . اگر دفترچه نفرستم . در آینده به مشکل بر نمیخورم . یعنی اینکه بیان در خونه و نامه بفرستن که سربازی برم ؟
و یا پیگیری کنن ؟
سلام
آقا تعداد استحقاقی و استعلاجی سربازان سپاه چندتاست آخرش؟ مجردم، با 20 روز کسری (زور بزنم)!!
آقا کسی نمی دونه واسه اضافه وزن معافی می دن
فرستاده شده از Esmiz با tapatalk
خيرنقل قول:
بايد پزشك بيمارستان دستور دهد تا از ايستادن بلند مدت معاف شويد در اين صورت مى توانيد با بخش هاى ادارى منتقل شويدنقل قول:
خير امكانش نيست و شما در همان سازمان باقى مى مانيدنقل قول:
نظام وظيفه تماس بگيريد ، همچنين مى توانيد از طريق پليس +١٠ متوحه شويد در چه مرحله اى استنقل قول:
استحقاقى و استعلاجى كه از طرف ستاد نيروهاى مسلح براى سربازان تعريف شده : سرباز مجرد يك روز و متاهل دو روز در ماه مرخصى دارد، و استعلاجى هم يك ماه در مل خدمت مى باشدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk