من امروز به توصیه یکی از دوستان زنگ زدم پشتیبانی گفتم پروفایلم رو به گیمینگ تغییر بدن الان سرعت پینگم که قبلا حدود 30 بود رسیده به 8 که خیلی برای بازی آنلاین مفیده از سرعت دانلود و آپلود هم چیزی کم نشد
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
Printable View
من امروز به توصیه یکی از دوستان زنگ زدم پشتیبانی گفتم پروفایلم رو به گیمینگ تغییر بدن الان سرعت پینگم که قبلا حدود 30 بود رسیده به 8 که خیلی برای بازی آنلاین مفیده از سرعت دانلود و آپلود هم چیزی کم نشد
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
با این خبری که وزیر ارتباطات داد دیگه قراره گند بزنن به نت!
اینترنت نامحدود غیر حجمی به شرط مصرف منصفانه!
این الان یعنی چی؟
از حجمی که بدتر شد!
خودشم اگه از حجم منصفانه تعیین شده تجاوز کنی سرعتت میشه 128!
تکلیف ماهایی که داریم سایت اداره میکنیم و به حجم بالای دانلود نیاز داریم چی میشه!
دوستان به نظرتون چیکار باید کرد؟
من فک کنم با این قانون جدید BURST رو از روی پهنای باند خط ها بردارن و خط ها رو روی مقدار خریداری شده ببندن،یعنی کسی که اینترنت 16 مگ سفارش بده رو 16 ببندن و اونی که 512 سفارش بده روی 512،عین مال مخابرات که به نظرم جالب نیست!!!:n27:
تعرفههای جدید اینترنت ثابت اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سرویس 16 مگ نامحدود ماهی 80 تومن؟؟
هیچ شرکتی زیربار همچین سرویسایی نمیره!!
اشتباه نکنید! غیر حجمی هست نه نامحدود!!! :n08:نقل قول:
بازی با کلمات جدید این دزداست.
با مصرف زیاد سرعتتون کم میشه و در اخر به 128 میرسه. حالا اینکه بعد از چقدر مصرف، سرعتتون کم میشه دست isp های مختلفه برای رقابت.
اها. پس مشابه همون طلایی، نقره ای اسیاتک میشه!! چقدر مزخرف بود این طرح اسیاتک! برای اینکه کاربرا رو از نامحدود (واقعی) مخابرات جذب کنه این اسمها رو بنا کرد یه حجمی سرعت میداد بعد میشد همون سرعت اسمی!نقل قول:
یادش بخیر.... یاد نامحدود 1 مگ و 2 مگ با مخابرات بخیر. هیچ وقت با این حجم وسیع کاربر به اون شرایط نمیشه برگشت...
فکر کنم درست نخوندی 16 مگابیت نه مگابایت ! میشه 2 مگ که لابد بین سی نفر تقسیم میشه 80 تومن هم باید بدی تازه فکر کنم مالیات هم میاد روش:n08:نقل قول:
دس شوما درد نکنه یعنی من فرق Mb و MB نمیدونم؟نقل قول:
فرق سرعت دانلود و پهنای باند رو نمیدونم؟
یه نگاهی به تاریخ عضویت بندازید
عزیز 16 مگ (مگابیت) اخرین سرعتیه که شرکتها با کلی منت کشش و خط و غیره میبندن برای مشترک! اونم با حجک خیلی کم... برا همینم میگم غیر ممکنه
نگفتم نمیدونید گفتم ندیدید ! چون نوشتید مگ ! به مگابایت میکن مگ (عامینه منظور)نقل قول: