[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه چیه؟
؟
Printable View
من 4 شب بود اصلا چیزی برای دان نداشتم و شبها کلا خاموش میکردم میخوابیدم.دیشب گذاشتم برای دانلود صبح ساعت 5 بیدار شدم دیدم سرعت روی 5کیلوبایت هست! این نشون میده اولا محدودیت ها تا 8 شده(قبلا تا 3 بود) و مهمنر اینکه ربطی به زیاد دانلود کردن نداره، چون همونطور که گفتم چند شبه اصلا دان نداشتم! :41::41::41:
پیغام جدید شاتل بعد از تمام کردن 200 مگ
از آن جایی که فراهم ساختن رضایت مشتریان همواره یکی از بنیادی ترین اهداف و اصول شاتل محسوب می شود، از این روی برای رضایت هر چه بیشتر شما مشتریان عزیز افزون بر هدیه ی ویژه 200 مگ ترافیک رایگان که از آن استفاده کرده اید، با وجودی که ترافیک سرویس شما پایان یافته و هم اکنون در وضعیت قطع به علت اتمام ترافیک هستید، از امروز می توانید به مدت 15 روز از سرویس خود با سرعت محدود و امکانات محدودتر * برای مرور صفحات وب استفاده کنید. سپاس گزار خواهیم بود اگر هر چه سریع تر برای تهیه ترافیک اضافی و یا پکیج جدید اقدام فرمایید تا دوباره بتوانید به صورت عادی از سرویس خویش بهره گیرید.
این هدیه در هر دوره یک بار به سرویس شما تعلق خواهد گرفت و چنانچه شما مشترک گرامی در دوره ی جاری سرویس خویش از این امکان استفاده نکرده اید، می توانید با کلیک کردن بر روی کلید "درخواست سرویس محدود" از این امکان بهره گیرید. از حضور شما در خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل بسیار خرسندیم و امیدواریم بتوانیم با ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن، رضایت هر چه بیشتر شما را فراهم سازیم.
با سپاس
* : در این حالت، شما تنها امکان استفاده از پروتکل http را خواهید داشت.
سرعتش هم فوق العاده پایین و دانلود هم نمیشه کرد
جالبه من اکو 512 دارم یکساله هنو دو ماه نشده تمدید کردم برا فسخ و تصویه حساب به نمایندگی گفتم گفت میتونید فسخ کنید ولی مبلغی بهتون داده نمیشه اکو اینطوریه که نمیشه تصویه حساب کرد و کلا پولتون سوخت شده
کسی از دوستان اطلاع داره قضیه چیه؟
گفتن حجم باید نامحدود بشه شانل سرعتو نامحدود کرده!!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اعتراضات بی نتیجه هم نیست شاتل هم نگران مشتریهاش شده و سرعتاش رو کمی بیشتر کرده
این سرعت بالا قضیه خاصی نداره
فقط میخوان ترافیک روزانه شما رو تموم کنن تا باز ترافیک بخرید ازشون
اگر هم شبانه سرعت بالا بود و زیاد دانلود کردین محدودتون میکنن
پس این سرعت 250 بدرد نمیخوره فقط چون این چند وقته خیلی ها رفتن فسخ کردن و شکایت کردن یا ایمیل زدن
حالا برای گول زدن مشتری ها اومدن برای همه رو 2 مگ بستن
کسانی که چند سال هست با شاتل هستند خوب میدونن که این اتفاق حدود یک سال پیش هم افتاد
برای 3 شبانه روز من که اکو128 داشتم سرعت دانلود رو 250 بود و شبی 2.5 گیگ دانلود کردن
اما فقط برای 3 شبانه روز
بعد سرعت عادی شد
الان هم کلک مرغابی زدن گول نخورید شاتل گند زد به خودش و مشتری هاش
مثلا من دیروز تو چند تا سایت معروف در قسمت تالار گفتمانشون رفتم چند تا پست گذاشتم که شاتل افتضاح شده و توضیح دادم که از شاتل نگیرید
خب اکثرا که موافق بودن و نوشته بودن آخرین دورشون هست و میخوان از یه شرکت دیگه بگیرن ولی یه عده دیگه که تازه به شاتل پیوستن و هنوز محدودیت شاملشون نشده نوشته بودن شاتل عالیه و سرعتش خوبه
خب اونها که نمیدونن یه مدت دیگه قراره چه بلایی سرشون بیاد و سرعت بالای این یکی دو روز رو میبینن
شاتل با این کارش داره مقابله به مثل میکنه
حالا بعضی ها که ساده هستن شاید گول سرعت بالای این یکی دو روز رو بخورن
ولی بدونید اگر شاتل قرار باشه این سرعت رو بده نمیومد این همه مشتریش رو بپرونه چون سیاست دارن
نقل قول:
نه دوست عزیز،کاملا برعکس، همونطور که دوستان در صفحه قبل گفتن، سرعت بالا در روز فقط به ضرر مشتری هست، چون نتیجه ای جز تموم شدن سریع حجم نداره! نمیدوم جرا شاتل میخاد تیشه به ریشه مشتریا بزنه!:13:
دوستان این محدودیت شبانه اینطور که من از این و اون شنیدم برا همس و اینطور نیست که کسی رو بخاطر دانلود بیش از اندازه در شب محدود کرده باشن...اونی که شب 100 مگ دانلود کرده با اونی که 2 گیگ دانلود کرده...شب سرعت دانلودش میشه 4 کیلو...ظاهرا سرعت دانلود شب رو اضافه کردن به روز...روز سرعت بالا میره تا ترافیکمون تمومه بشه و شب که رایگانه افتضاحه و نمیتونه یه صفحه باز کنه.
من نگفتم خوبه یا بده گفتم یه تکونی به خودش داده شاتل من خودمم هم میخوام از شاتل برم ولی کجا برم ؟ هیچ کس هیچ نظرب نداره فقط میگیم این بده اون بده