ساعت 8:45نقل قول:
Eco512 دارم سرعت من رفته بالای 256
دارن دستی دستی خودشون رو از بین میبرن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ساعت 8:45نقل قول:
Eco512 دارم سرعت من رفته بالای 256
دارن دستی دستی خودشون رو از بین میبرن!!!
دانلود شبانه من هم محدود شده به 5 کیلوبایت در ثانیه! الان داره با سرعت 240 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنه. تصمیم دارم ترافیکم رو مصرف کنم بعد قرار دارد رو فسخ کنم با شاتل.
چرا دارن خودشون رو از بین میبرن ؟نقل قول:
اینا 1 گیگ سرعت هم بدن شما 3 گیگ بیشتر نمیتونی دانلود کنی.
سرعت شبانه کمتر از قرارداد هست (همچنان) هست. روزانه فقط زیاد شده.
سلام به همه دوستان
من شاتل 2 مگابيت و 5 شب متوالي است كه محدود شدم و سرعت دانلود من از ساعت 1 بامداد تا 8 صبح ميشه 5 كيلوبايت در ثانيه.
شب هاي قبلش سرعت واسه من از 1 تا 8 صبح تقريبا 120 كيلوبايت در ثانيه بود ولي توي اين 5 شب شده 5 كيلوبايت در ثانيه.
سه روز پيش با 6 نفر ديگه از دوستام كه اون ها هم مثل من اين شب ها رو با محدوديت سرعت مواجه شدن صحبت كردم و با هم قرار گذاشتيم اگه 2 شب ديگه هم اين مشكل محدوديت ادامه داشته باشه بريم اينترنت رو فسخ كنيم و در خواست قطع اشتراك بديم و امروز كه ديديم همچنان سرعت دو شب گذشته پايين بود به اتفاق دوستانم 1 ساعت پيش با هم 7 نفري رفتيم شاتل و همگي با هم قرار داد رو فسخ كرديم و همه از شاتل آمديم بيرون.
همه ما هفت نفر پهناي باند 2 مگابيت داشتيم و با اين كارمون واقعا از شاتل انتقام گرفتيم.
وقتي ما هفت نفر دخواست لغو قرار داد رو داديم 3 نفر توي شركت شاتل بودند كه تازه مي خواستند خط شاتل بگيرند كه وقتي ديدند 7 نفر آمدند خط شاتل رو فسخ كنند از ما سوال كردند و ما هم همه اين محدوديت هايي رو كه شاتل برامون ايجاد كرده بود رو بهشون گفتيم و جالبه اون ها از گرفتن شاتل صرف نظر كردند.
بعد از اين ماجرا مسئول شاتل آمد طرف ما و گفت چرا توي كار ما سنگ مي اندازيد؟
من بهش گفتم ...... ما توي كار شما سنگ مي اندازيم يا شما توي كار ما.
خودت رو به نفهمي زدي يا ما رو نفهم فرض كردي،آمدين يه چند وقتي سرعت خوب دادين ولي بعد از اون سرعت رو كم كرديد و داريد پول مردم رو بالا مي كشيد.
يارو اومد جلوي من و از اين كه 3 تا مشتري اون رو پرونده بودم با پر رويي تمام گفت همينه كه هست!!!
من ديگه تاقت نياوردم و هر چي از دهنم در آمد بهش گفتم و دوستام هم گه ديگه تاقت شون تاق شده بود هر چي بروشور شاتل توي مغازه بود رو گرفتند و پاره كردند.
ديگه نزديك بود دعواي درست و حسابي بشه كه يكي از دوستانم كه توي همين شركت كار مي كرد من رو ديد و آمد من رو جدا كرد.
بهش گفتم،محمد،تو كه اهل نماز و روزه هستي ،چه طوري توي شركتي كار مي كني كه دارن پول مردم رو بالا ميكشن.
من رو آورد بيرون و گفت كه همه اين طرح هاي كاهش سرعت واسه اينه كه شاتل ديگه نمي خواهد كه سرويس اكو رو بده و داره با كاهش سرعت شبانه كاري ميكنه كه كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند تا ديگه دانلود شبانه رايگاني صورت نگيره و شاتل متحمل هزينه پهناي باند رايگان شبانه نشه.
بعد از اين حرفش دوستام از شركت شاتل آمدند بيرون و همه بروشور هاي شاتل رو كه پاره كرده بوئند رو دم در شركت ريختيم.
و با اين كار امروز شاتل 10 كاربر خودش رو از دست داد.
7 نفز ما كه سرويس رو قطع كرديم و 3 نفر ديگه كه از خريد سرويس شاتل پشيمان شدند.
دوستان،شما هم بريد و سرويس خود را همين امشب تاكيد مي كنم همين امشب قطع كنيد و بدانيد كه با قطع سرويس تون اين جوري نيست كه سرعت ديگران بره بالا ، بلكه اين سياست كلي شاتل است كه سرعت پايين بمونه تا كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند.
و حتي اگه فقط 1 نفر كه سرويس اكو دارخ بمونه هم سرعتش بالا نميره و همين 5 كيلوبايت باقي مي مانه.
دو شنبه هم كه خط من كاملا آزاد شد ميرم تا يه سرويس اينترنتي جديد بگيرم.
بايد تحقيق كنم و يه سرويس خوب بگيرم تا دوباره فريب شركت هايي مثل شاتل رو نخورم.
موفق باشيد،دوستان
---------------------------------------------------------------
سلام دوستان
یادم رفت دیروز بگم ، اگه زمانی که درخواست فسخ قرار داد رو میدید اگه نصف ترافیک دورتون هنوز مانده باشه و مصرف نکرده باشید نصف پولتون رو بهتون بر می گردانند.
مثلا اگه یک دوره 1 ماهه اکو با 3 گیگ ترافیک گرفتید و اگه امروز بخواهید قرار داد رو فسق کنید اگه زیر 1.5 گیگ مصرف کرده باشید نصف پولتون رو بهتون بر می گردونن.حالا می خواد دوره شما فردا تمام بشه یا مثلا 3 هفته دیگه هیچ فرقی نمی کنه.مهم این که نصف ترافیک تون هنوز مونده باشه.
البته برای گرفتن پول باید خیلی خیلی اصرار کنید وگرنه همین طور عادی 1 ریال هم بر نمی گردونن.
از بین ما 7 نفر فقط 2 نفر نصف پول رو پس گرفتیم چون بقیه بیشتر از نصف ترافیک رو مصرف کرده بودند.
دوستان،همگی قرار داد این شاتل رو فسخ کنید،گول این ترافیم های رایگان هدیه روز تولد و از این جور چیز ها رو نخورید.
مگه ندیدید توی این چند شب چه بلایی سرمون آورد.
مثلا باز ممکنه برای گول زدن شما یک شب سرعت رو ببرن بالا ولی باز یک هفته دیگه شما رو محدود می کنن.
همین امروز برید قرار داد رو فسخ کنید.
راستی دیشب سرعت از 1 تا 8 صبح چه طور بود؟هم چنان محدود بودید تا برای فریب یک کم پهنای باند دادند؟
منم منظورم همینهنقل قول:
چهره پست خودشون رو دارن با این کارا نشون میدن
دوستان این تصویر ببینید و به اشتراک بگذارید
نقل قول:
همین درسته ، منم ترافیکم که تموم بشه ، قرارداد رو فسخ می کنم و از شرکت دیگه ای می گیرم .
دوستان توجه داشته باشید که بخش پشتیبانی شاتل در این جا :
به صورت آنلاین و 24 ساعته ، آماده ی شنیدن شکایت ها و فحش و فضیحت های شما هستند :31:کد:http://www.shatel.ir/fa/onlinechat
دوستان واسه ما که هنوز رو 2 مگ بسته نشده !
512 اکو میبد
دیشب 3 به بعد سرعت منم رفته بود بالا , 128 دارم باورتون نمیشه سرعت روی 300 هم میرفت!
سلام به همه دوستان
من شاتل 2 مگابيت و 5 شب متوالي است كه محدود شدم و سرعت دانلود من از ساعت 1 بامداد تا 8 صبح ميشه 5 كيلوبايت در ثانيه.
شب هاي قبلش سرعت واسه من از 1 تا 8 صبح تقريبا 120 كيلوبايت در ثانيه بود ولي توي اين 5 شب شده 5 كيلوبايت در ثانيه.
سه روز پيش با 6 نفر ديگه از دوستام كه اون ها هم مثل من اين شب ها رو با محدوديت سرعت مواجه شدن صحبت كردم و با هم قرار گذاشتيم اگه 2 شب ديگه هم اين مشكل محدوديت ادامه داشته باشه بريم اينترنت رو فسخ كنيم و در خواست قطع اشتراك بديم و امروز كه ديديم همچنان سرعت دو شب گذشته پايين بود به اتفاق دوستانم 1 ساعت پيش با هم 7 نفري رفتيم شاتل و همگي با هم قرار داد رو فسخ كرديم و همه از شاتل آمديم بيرون.
همه ما هفت نفر پهناي باند 2 مگابيت داشتيم و با اين كارمون واقعا از شاتل انتقام گرفتيم.
وقتي ما هفت نفر دخواست لغو قرار داد رو داديم 3 نفر توي شركت شاتل بودند كه تازه مي خواستند خط شاتل بگيرند كه وقتي ديدند 7 نفر آمدند خط شاتل رو فسخ كنند از ما سوال كردند و ما هم همه اين محدوديت هايي رو كه شاتل برامون ايجاد كرده بود رو بهشون گفتيم و جالبه اون ها از گرفتن شاتل صرف نظر كردند.
بعد از اين ماجرا مسئول شاتل آمد طرف ما و گفت چرا توي كار ما سنگ مي اندازيد؟
من بهش گفتم ...... ما توي كار شما سنگ مي اندازيم يا شما توي كار ما.
خودت رو به نفهمي زدي يا ما رو نفهم فرض كردي،آمدين يه چند وقتي سرعت خوب دادين ولي بعد از اون سرعت رو كم كرديد و داريد پول مردم رو بالا مي كشيد.
يارو اومد جلوي من و از اين كه 3 تا مشتري اون رو پرونده بودم با پر رويي تمام گفت همينه كه هست!!!
من ديگه تاقت نياوردم و هر چي از دهنم در آمد بهش گفتم و دوستام هم گه ديگه تاقت شون تاق شده بود هر چي بروشور شاتل توي مغازه بود رو گرفتند و پاره كردند.
ديگه نزديك بود دعواي درست و حسابي بشه كه يكي از دوستانم كه توي همين شركت كار مي كرد من رو ديد و آمد من رو جدا كرد.
بهش گفتم،محمد،تو كه اهل نماز و روزه هستي ،چه طوري توي شركتي كار مي كني كه دارن پول مردم رو بالا ميكشن.
من رو آورد بيرون و گفت كه همه اين طرح هاي كاهش سرعت واسه اينه كه شاتل ديگه نمي خواهد كه سرويس اكو رو بده و داره با كاهش سرعت شبانه كاري ميكنه كه كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند تا ديگه دانلود شبانه رايگاني صورت نگيره و شاتل متحمل هزينه پهناي باند رايگان شبانه نشه.
بعد از اين حرفش دوستام از شركت شاتل آمدند بيرون و همه بروشور هاي شاتل رو كه پاره كرده بوئند رو دم در شركت ريختيم.
و با اين كار امروز شاتل 10 كاربر خودش رو از دست داد.
7 نفز ما كه سرويس رو قطع كرديم و 3 نفر ديگه كه از خريد سرويس شاتل پشيمان شدند.
دوستان،شما هم بريد و سرويس خود را همين امشب تاكيد مي كنم همين امشب قطع كنيد و بدانيد كه با قطع سرويس تون اين جوري نيست كه سرعت ديگران بره بالا ، بلكه اين سياست كلي شاتل است كه سرعت پايين بمونه تا كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند.
و حتي اگه فقط 1 نفر كه سرويس اكو دارخ بمونه هم سرعتش بالا نميره و همين 5 كيلوبايت باقي مي مانه.
دو شنبه هم كه خط من كاملا آزاد شد ميرم تا يه سرويس اينترنتي جديد بگيرم.
بايد تحقيق كنم و يه سرويس خوب بگيرم تا دوباره فريب شركت هايي مثل شاتل رو نخورم.
موفق باشيد،دوستان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان،دیروز یادم رفت بگم :
اگه زمانی که درخواست فسخ قرارداد رو میدید هنوز نصف ترافیک دوره هنوز مونده باشه نصف پول رو می تونید پس بگیرید.
مثلا اگه دوره 1 ماه اکو با 3 گیگ ترافیک دارید و امروز بخواهید قرارداد رو فسخ کنید اگه هنوز 1.5 گیگ ترافیک باقیمانده داشته باشید می توانید نصف پول دوره رو پس بگیرید و فرق نداره فردا دوره تمام میشه یا 3 هفته دیگه.
دیروز از ما 7 نفر فقط 2 نفر تونستیم نصف پول رو پس بگیریم چون 5 نفر دیگه نصف بیش تر ترافیک رو مصرف کرده بودیم.
البته باید اصرار کنید تا پول رو بدن.
دوستان امروز برید قرار داد رو فسخ کنید و گول این ترافیک های هدیه روز تولد و مناسبت های شاتل رو نخورید.
واسه فریب 1 شب سرعت رو بالا می برن ولی 1 هفته بعدش در کل میرید توی محدودیت.
حالا دیشب از ساعت 1 تا 8 صبح سرعت چه طور بود؟باز هم محدودیت؟