قطعا رفع میشود ولی به مرور و با توجه به اولویت های پوشش اپراتور در آن منطقهنقل قول:
Printable View
قطعا رفع میشود ولی به مرور و با توجه به اولویت های پوشش اپراتور در آن منطقهنقل قول:
بله دیشب و پریشب 4G تو شمالغربی تهران مخصوصاً شهرک گلستان کاملاً قطع هستش.نقل قول:
XPERIA Z3
امروز صبح از خود ایرانسل بابت مشکل منطقمون تماس گرفتن
آدرس دقیق منطقمون رو خواست بعد گفت منطقتون اصلا به 3G تجهیز نشده چه برسه به 4G :n08:
ولی منطقتون تو اولویت کاریمون هست که هم به 3G و 4G تجهیز کنیم ... ازش پرسیدم دقیقا چه موقع اوکی میشه گفت بستگی به پیمانکارمون داره از این حرفااا
خلاصه امیدوارم هرچی زودتر درست بشه :n01:
سلام دوستان اینترنت ای دی اس ال خونه عیب کرده و با توجه به تعطیلی مخابرات و اینکه پورتهای خراب زیادن بعید میدونم تا یک شنبه درست بشه مجبورم اینترنت ایرانسل استفاده کنم بهترین بسته چیه؟ اگه شارژ 5 یا 10 رو با 145 وارد کنم چقدر حجم میده.تو بسته هایی هم که تو555 دیدم یکی بود 600مگ +2.4 گیگ 8ت اون 2.4 گیگ تو چه بازه ای مصرف میشه؟
ممنون
سلام.. سوال اول تو که نمیدونم ... ولی سوال دوم : اگه بسته یه هفته ای میخوای بگیری بهترینش همینه که شما خودت گفتی :نقل قول:(۶۰۰ مگابایت + ۲/۴ گیگابایت (۲ تا ۸ صبح))
ویژه مشترکین اعتباری
*۵۵۵*۵*۲*۵#
قیمت 8 هزار تومن
یکی از رفیقام همین بسته رو دیروز گرفت و راضی ازش... 600 مگ صبح تا شب یک هفته استفاده میکنه...2 تا 8 صبح هم 2/4 گیگ واسه یک هفته میتونه استفاده کنه ( 2 شب هم یه بار دیتای موبایل رو خاموش و روشن میکنه حالا نمیدونم نیاز به خاموش روشن هست یا نه
سلام دوستان.به نظر شما کدوم بسته یک ماهه ایرانسل به صرفه هست
دوستان من الان به یه اکسپریا مینی اینترنت با وی اس بی تترینگ کردم روی پی سی ولی اصلا سرعتی که روی جی 2 داره رو نداره!!!!!
حداکثر سرعتی که xperia mini میتونه داشته باشه چقدره؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
کدوم منطقه هست ؟
سلام به نظر من : این سه تا خوبه : ولی بستگی به استفاده خودت داره!! نظر من بیشتر رو اون گزینه که ستاره زدمهنقل قول:
محتوای مخفی: [URL=http://uupload.ir/
طبق اطلاعات gsm گوشی اکسپریا مینی : ته دانلودش رو حالت اچ پلاس : 7/2 مگابیت هستنقل قول:
Network [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HSDPA 900 / 2100 HSDPA 850 / 1900 / 2100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HSPA 7.2/5.76 Mbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Up to 86 kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Up to 237 kbps
جی تو h+ فقط 42 مگابیت سرعت داره... 4جی که دیگه هیچ تا 150 مگابیت جواب میده:n38:
42 مگش به خاطر دوال کریر بودنش پس اگر با گوشی معمولی شما سه مگ بگیرید و شبکه اونجا دی سی باشه با جی ۲ می تونید 6 مگ بگیریدنقل قول:
الان 3 جی روی جی 2 حدود 15 مگ ولی اکسپریا مینی 5 مگ تست زدم گوشی جی 2 رو هم حقیقتش از دلم نمیشه تترینگ کنم البته موقتا از ایرانسل استفاده میکنم تا 1 شنبه مشکل پورت مخابرات حل میشه.نقل قول:
با اینکه سرعت ایرانسل عالیه و سرعت دانلودش حدود 2 مگابایت هست ولی اصلا کیفیتش خوب نی و توی وبگردی مخصوصا سایتهای خارجی مشکل داره
همینطوره و این مشکل از افتتاح 3 جی بود با گرون شدن بسته ها خیلی بهتر شد و با ارزون شدن دوباره شروع شد و بدتر هم شد.نقل قول:
4G با آنتن کامل . . .
Multi-Connection Test - IR
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Single-Connection Test - UK
عملا غیرقابل استفاده شده فقط به درد دانلود از سایتهای داخلی میخوره :n01:
اینم تری جی من
اینم با دوربرگردان داخلی
نامرد سی مگمو برد
من تا سرعت 650 تا 700 کیلوبایت باهاش دانلود کردمنقل قول:
دوستان من بسته 2 تا 8 24 گیگ رو دیشب خریدم گذاشتم 4 گیگ دانلود کرد صبح 14 گیگ از حجمم کم شد امشب هم ی فیلم 2 گیگی دانلود کردم و ورودی و خروجی رو داده رو چک کردم ولی حالا با اینکه حدود 2 .2 گیگ دریافت ارسال داشتم حجمم صفر شده چی کار باید بکنم
دوستان من بسته 2 تا 8 24 گیگ رو دیشب خریدم گذاشتم 4 گیگ دانلود کرد صبح 14 گیگ از حجمم کم شد امشب هم ی فیلم 2 گیگی دانلود کردم و ورودی و خروجی داده رو چک کردم ولی حالا با اینکه حدود 2 .2 گیگ دریافت ارسال داشتم حجمم صفر شده چی کار باید بکنم
سلام بنده 1.5 ماه پیش یک سیم کارت دو قلو ایرانسل خریداری کردم و از همون روز سیم کارت جایزه همان هدیه فعال نشده و پیام میاد سیم کارت منقضی شده سه مرتبه ایرانسل پرونده برای من باز کرده اند و بالای 20 بار تماس گرفته اند و گرفته ام ولی مشکل حل نشده و با ناباوری پریروز تماس گرفتم گفتند پرونده های شما بسته شده و مشکل حل شده و باز پیام سیم کارت منقضی شده میاد و باز پرونده باز کردند ..........
دوستان من کجا باید شکایت کنم ؟؟؟ کمکم کنید ............:n21:
دوستان من چند روزه کد بسته ها رو مزینم تا بسته فعال کنم میگه متاسفانه شبکه با مشکل مواجه شده بعدا امتحان کنید
جریان چیه ؟؟؟؟؟
واسه شما هم این شکلیه ؟؟
به هیچ جانقل قول:
چون فایده ای نداره
میگن هدیه بوده. بابت هدیه هم که نمیشه شکایت کرد!
سرور جدید اسپید تست
سلام عزیزنقل قول:
پل علی بن حمزه
بیشتر قسمتای شیراز تا همین 18 مگابیت هس که بنظرم با این وضع حجم بسته ها زیادی هم هست هر تست 4G راحت 40 مگ کم میکنه:n37:
شیراز خیابان شیمی گیاه
ایرانول هم که خودشو مسخره کرده
1 ماهه دکل طرف خونه ما تو اصفهان کلن قطع شده هر باری هم که زنگ میزنی طرف میگه مگه هنوز درست نشده!!!
یعنی ببینید یه شرکت چقدر درپیت و مسئولانش چقدر احمق و مدیرانش چقدر بی سواد که اومدن کلی خرج کردن یه دکل رو 3جی کردن تجهیزات هم نصبه ولی یک ماهه کلا دکل قطعه
این چیه اصلا؟نقل قول:
نه مشکلی نیست. بسته ها به راحتی فعال میشهنقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره که منطقه ی پارک وی ، فیاضی این طرفا تحت پوشش 4g ایرانسل هست یا نه ؟
تصمیم دارم که مودم 3g/4g بگیرم .. کسی اطلاع داره که خوبه ، بده ؟
مرسی
چند روزیه 4g 3g تو منطقه پارک وی به شدت داغون شده! وقتی 3g آنتن میده 4g قطع هست و بالعکس!
کلا سرعتشون هم بیشتر از 20 کیلوبایت نمیشه معلوم نیست دارن چی کار میکنن.
دوستان من یک طرح یکماهه ۱ گیگ روزانه + ۱.۵ گیگ شبانه از ایرانسل خریدم. الآن در کمتر از ۳ روز تو ecare زده ۸۵۰ مگ + ۲۵۰ مگ شبانه از اینترنت من باقی مونده!!! در صورتیکه من هیچ مصرف اضافه ای نسبت به قبل نداشتم (قبلا ۲.۵ گیگ همراه اول رو بین ۱۵-۲۰ روز مصرف میکردم) حالا میخواستم بدونم نحوه محاسبه ایرانسل مشکل داره یعنی خودمونی حجم دزدی داره یا نه ؟!! مرسی
از چند روز پیش تو منطقه ما 4G افزایش پهنای باند داشته. قبلا بهترین حالت حوالی 7mb/s میچرخید و الان اومده حوالی 11mb/s و دانلود بین 1300-1400K KB/s میچرخه .
ما چ بدونیم منطقه شما کجاست؟!نقل قول:
پیشنهاد ویژه به همه ایرانسلی ها همه نصب کنید و لذت شو ببرید دم ایرانسل گرم من خودم تست کردم دقیقا مثل توضیحاتی که سایت داده درست بود....
دانلود نرم افزار پخش آنلاین تلوزیون رایگان ایرانسل MTN-Irancell Zoom 3.4.5
فرستاده شده از G620S-L01ِ من با Tapatalk
داداش منم ی 24 گیگ شبانه کرفتم کلا 6 گیگ دانلود کردم حجمم صفر شد دیگه از این واضح تر که داره دزدی می کنه.
داداش منم ی 24 گیگ شبانه گرفتم کلا 6 گیگ دانلود کردم حجمم صفر شد دیگه از این واضح تر که داره دزدی می کنه.نقل قول:
وایمکس ایرانسلم هینطور بود هیچوقت ۵ گیگ ۵۱۲ تا آخر ماه دوام نداشت ( در صورتی که من با ۳g همراه اول زیاد هم میارم )نقل قول:
منو بگو که دلم رو خوش کرده بودم به شبانه ایرانسل .......نقل قول:
یعنی ضایع تر و حال به هم زن تر از دزدی حجم نداریم !!!
یعنی بسته هم داشته باشی کم نمی کنه؟ با وای فای هم به سیم کارت وصل شی کم نمی کنه؟نقل قول: