دوستان این سیستم عوض کردن سرعت ها بالاتر رفته یا نه ؟
Printable View
دوستان این سیستم عوض کردن سرعت ها بالاتر رفته یا نه ؟
ساعت دانلود رایگان الان چنده؟نقل قول:
بچه ها این منفی ها دردسر ساز نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه یه جا زده منفی 16 گیگ
از اونجایی ک من گاهی خراسان و پیجشون سر میزنم همه از این سیستم شاکی هستن!!!!!
منم دو شب اخیر دانلود داشتم ..اینترنت 2 مگ ..سرعت بین 350 تا 400نقل قول:
کجا هستی از چه سرویسی استفاده میکنی ؟؟نقل قول:
اره خراسان داغونه یوقت ما ب بلای اونا گرفتار نشیم!!! از مخابرات بعید نیس واللهنقل قول:
فرستاده شده از HTC EVA_UTLِ من با Tapatalk
گرفتار شدیمنقل قول:
خط مخابرات در اصل 4 گیگ در ماهه یعنی 3 گیگ اصل به علاوه یک گیگ اضافه در ماه که اون یک گیگ اضافه رو پروندن -_-
من که دارم میرم مخابرات
خط خودم 2گیگ شارژ کردم شد منفی 1گیگ و 75مگ
بعدشم این خط من روز اول به جای سه گیگ 2.75 گیگ شارژ شد
اگه فشار نیاریم به مخابرات همینو نگه میداره
موندم این شرکت پارتک رو از کجا گیر آوردن
یه چند تا باگ وحشتناک داره که فردا حالشونو میگیرم
بهشهر هستم ...اینترنت یک ساله دو مگ ...الان 3.4 ماهی میشه گخ اینترنت قطعی داره گاهی اما سرعت دانلود سبا عالیه ...نقل قول:
البته متاسفانه من 5 روز دیگه یک سالم تموم میشه : (
- - - Updated - - -
بهشهر هستم ...اینترنت یک ساله دو مگ ...الان 3.4 ماهی میشه گخ اینترنت قطعی داره گاهی اما سرعت دانلود سبا عالیه ...نقل قول:
البته متاسفانه من 5 روز دیگه یک سالم تموم میشه : (
این کمپین یه ساله ی من هم این ماه تموم میشه. نمیشه تمدیدش کرد؟نقل قول:
پرسیدم گفتن نمیشه:n27:نقل قول:
امروز زنگ زدم مرکز مخابراتی منطقه خودمون، پرسیدم سرویس 10مگ هم ارائه میدین؟؟؟ خانومه گفت بعله ارائه میدیم اما نمیفروشیم:n02:
دقیقا به کی و چی پس این سرویس رو ارائه میدن وقتی نمیفروشن؟؟؟:n41::n09:
بچه ها مواظب باشین هر سرویسی که میگیرین که ترافیک اضافه قراره بگیرین این ترافیک اضافه نمیشه
من اینترنت دو مگ 3گیگ به علاوه 1گیگ داشتم که به جای 4 گیگ نوشته سه گیگ
بعدشم تو پنل 2.75 گیگ شارژ شد :|
این چه وضعشه
سرعت دانلود سرویس 1 مگ چنده؟
ترافیک رزرو چیه دیگه؟! 2 گیگ زدم 1 گیگ اضافه شدن!!!:n14::n34:
قبلا 1 گیگ اعتبار زدم تو پنل قبلی الان عوض کردن 1 گیگ هم پرید گیر اوردن مارو :n30::n34:
[QUOTE=constant_boy23;8731732]منم دو شب اخیر دانلود داشتم .؟
دوستان من پرسیدم دانلود رایگان از ساعت چند تا چنده؟
[QUOTE=hoseynn;8733027]سلام.نقل قول:
کمپین پاییزه پارسال از 1 تا 7 شبانه رایگان داره. اما اگه امسال گرفته باشی مثل این که شبانه از 1 تا 6 شده.
کمپین هم که گویا خبری نی دیگه، الان موندم از کدوم شرکت سرویس بگیرم واس دانلود شبانه، مخابرات هر کوفتی که بود دانلود شبانه اش خوب بود اذیتم نمیکرد، شبی 10-12 گیگ دانلود داشتم:n28:
پارس آنلاین که هیچی، های وب هم که پرسیدم میگن بالا 1مگ دانلود شبانه نداره اونم سرعتش 250 بیشتر نیست:n29:
از شاتل هم رفتم پرسیدم که من داستانم اینطوریه، با مخابرات اینقد شبا دانلود داشتم، الان شوما سرویسی در این حد دارین؟؟؟میگه نه باباااا، با شبانه ما شوما بتونین 400-500 مگ دانلود کنین (که البته چرت و پرت میگفت) نمیدونم چرا اینطوری گفت:n02:
خوب چرا سرویس نامحدود نمیگیری؟ فن آوا شنیدم نامحدود میده .شاتل هم باز به نظرم بهنر از مخابراته . سرویس نامحدود ولی با مصرف منصفانه میده...در کل از هر شرکتی بگیری بهتر از مخابراته .فقط نمون برو :n09:نقل قول:
والا شاتل میترسم، زیاد دانلود کنم بلک لیست داره چیه، ما رو شوت کنه اون تو:n02:نقل قول:
فن آوا هم نمیدونم، چک نکردم ببینم ولایت ما سرویس میده یا نه، بریم ببینیم چه خبره، خدا یا به امید تو:n31:
مگه شما قبلا یکساله با دانلود شبانه نداشتین؟ اگه سرویس تموم بشه مگه خودشون تمدید نمیکنن؟نقل قول:
کمپین پاییزی بود 1ساله، تموم شه دیگه خودافظ، حالا واس ما که تمدیدی در کار نبود:n02::n41:نقل قول:
:n15:نقل قول:
با وجود مشترکانی مثل شوما، کاملا واضح بود که کمپین و دانلود شبانه حذف خواهد شد :n39:
تمدیدی در کار نیست چون کمپینی در کار نیست:n09:نقل قول:
امشب برای دانلود شبانه کسی قطعی داشت؟ من از 2 تا 2:45 بامداد به اضافه 3:30 تا 4:30 قطعی داشتم. ساعت هایی هم که وصل بود افت و نوسان سرعت داشتم. الان که انگار حل شده.
ویرایش: دوباره از ساعت 5 قطع شد تا چند ساعت بعدش هم ادامه داشت.
اینترنت من از صبح قطعه ، برای همه اینجوریه یا من مانده ام تنهای تنها ...؟
2020 هم از دسترس خارجه:n13:
برای منم از صبح ساعت 5 برای بار چندم قطع بود تا الان، که دوباره وصل شده.نقل قول:
نمی دونم مشکل از کامپیوتر یا مودم من هست یا مشکل اینترنت برای همه است؟
از دیشب مدام اینترنت قطع و وصل می شه. یک ساعت وصل هست، چند ساعت دیگه قطعه. و شانسی ممکنه وصل بشه.
کسی مشکل منو داره؟
همه همین مشکل رو دارننقل قول:
از دیشب نت ترکیده -_-
بعد بخوای تخلیه کنی ازت خسارت میخوان نه که اونا نت رو قطع میکنن خسارت میدن -_-
تخلیه بخوام بکنم چند روز طول میکشه معمولا؟
........
نامحدود کدوم شرکت از بقیه بهتره تقریبا؟
دومی رو کسی میدونه جواب بده ممنانم :n36:
سلام دوستان خسته نباشید
بنده از شهر ساری استان مازندران این پیامو میذارم
adsl بنده از مخابرات هست
مشکل اتصال در حالت pppoe/pppoa دارم
نمیتونم با کابل LAN وصل بشم به اینترنت
حتما تنظیمات مودم رو باید به حالت brige بذارم و از طریق وایرلس به مودم کانکت بشم بعد از طریق کانکشنی که میسازم میتونم به اینترنت وصل بشم
سه تا مودم با مارک های مختلف بدون اسپلیتر با اسپلیتر با انواع سیم های تلفن و کابل شبکه و با لپ تاپ و کامپیوتر خانگی تست کردم جواب نگرفتم، تنظیمات کانفیگ مودم هم فول بلدم مشکلی ندارم.
مخابرات هم جواب درستی نمیده ظاهرا خودشم سر در نمیاره
کسی از بچه ها به این مشکل برخورد، راه حل چیه؟
این سوال رو منم دارم، دوستان مطلع لطفا بفرمایید که موقع تخلیه اذیت و آزار هم دارن که هعی امروز فردا کنن؟؟؟:n02:نقل قول:
بالاخره میخوام بعد 4 سال و خورده ای از شر مخابرات خلاص بشم این هفته
از وقتی این پارتک اومد مخابرات مسخره شد وضع این مخابرات :|
متاسفانه این پارتک مک آدرس هارو قفل میکنه
یعنی وقتی با یه مودم به یه آدرس وصل شدی دیگه نمیتونی به مودم دیگه وصل بشی حتی اون خط خاموش باشه
من همیشه از نت مدرسه پدرم استفاده میکردم چون حجم باقیمونده زیادی داشتن من کمپین نگرفتم چون وقتی مخابرات 128 کیلوبایت 5 گیگ بگیری میشه 12 تومن یعنی گیگی 2400 تومن در ضمن سرعت فرقی نمیکنه فقط شبانه نداری
من از شبانه مدرسه پدرم فقط استفاده میکردم ولی دیگه با این مسخره بازی این شرکت دیگه نمیشه
منی که طرفدار مخابرات بودم میخوام بالاخره تخلیه کنم
شماها هم بهتره تخلیه کنین
این شرکت پارتک فاجعه اس استان های دیگه هم گرفتار شدن
دو هفته اول وقتی میرفتی نمایش پسورد میزدی اگه شماره دیگه ای میزدی رمز عبور رو نشون میداد :|
حجم خوری های این جدیدی ناجور بود بهترین کار تخلیه اس...
مخابرات روز به روز داره بدتر میشه به نفع خودتونه :|
جدی؟؟ من ب ساعت یک شب به حساب فامیلم وصل میشم دانلود میکنم یعنی دیپه نمیشه ب حساب یکی دیگه وصل شد؟؟؟این چندروز هرچی رمزو وارد میکنم چراغ اینترنت روشن نشد.: ///نقل قول:
معاون شرکت مخابرات ایران گفت: تا زمان تامین منابع مالی، فروش اینترنت ADSL در ۶ استان به متقاضیان متوقف شده است.
داوود زارعیان در گفتگو با مهر، در مورد اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت مبنی بر عدم فروش پهنای باند اینترنت به شرکت مخابرات ایران به دلیل بدهی، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران به دلیل محدودیتها، با کاهش منابع مالی مواجه شده است و به همین دلیل، برخی شرکتهای مخابراتی با کمبود اعتبار و درآمد رو به رو هستند.
وی با بیان اینکه به دلیل عدم پرداخت بدهی از سوی ۸ شرکت مخابرات استانی به شرکت ارتباطات زیرساخت، این شرکت نسبت به توقف فروش پهنای باند اینترنت اقدام کرده است ادامه داد: با مذاکرات صورت گرفته هم اکنون مشکل دو استان همدان و مازندران رفع شده است و ۶ استان باقی مانده نیز در صدد تامین منابع مالی هستند.
زارعیان رقم بدهی شرکتهای مخابرات استانی به زیرساخت را اعلام نکرد و گفت: تا زمان تامین منابع، شرکت مخابرات ایران از فروش سرویس ADSL در استانهای مورد نظر خودداری می کند تا اختلالی در سرویس مشترکان فعلی پیش نیاید.
معاون شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه اعمال محدودیت در ارائه پهنای باند اینترنت به مخابرات، تاثیری بر سرویس دریافتی مشترکان فعلی این شرکت نخواهد داشت اضافه کرد: ارتباط مشترکان فعلی ADSL در این استانها قطع نشده و یا از کیفیت آن کاسته نخواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مخابرات مبلغ ۱۳۰۰ میلیارد تومان لاصولی از مشترکان تجاری و خانگی خود دارد خاطرنشان کرد: در صورت تعامل دولت با شرکت مخابرات ایران، بسیاری از مشکلات بدهی این شرکت، مرتفع خواهد شد.
زارعیان تاکید کرد: کاهش تعرفه های شرکت مخابرات ایران از سال ۹۳ تاکنون باعث کاهش درآمد این شرکت شده و این موضوع مشکلات بسیاری از جمله عدم توانایی در تامین منابع را برای مخابرات به همراه داشته است.
به گزارش مهر، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت روز گذشته اعلام کرد: فروش پهنای باند اینترنت به شرکتهای مخابراتی در ۶ استان به دلیل بدهی و عدم توجه به اخطار شرکت زیرساخت، متوقف شده است.
اختلاف بر سر بدهی های شرکت مخابرات ایران به شرکت ارتباطات زیرساخت، چند ماهی است که محل مناقشه این دو شرکت است و پیش از این نیز در مردادماه امسال زیرساخت اعلام کرده بود که به دلیل بیتوجهی مخابرات به تذکرات شرکت زیرساخت مبنی بر پرداخت بدهی خود، ارتباط مشترکان مخابرات برای اینترنت و مکالمات بین الملل را در ۹ استان قطع میکند که این موضوع در آن زمان و با برگزاری جلساتی میان دو شرکت، اجرا نشد.
منبع: مهر
دقیقاااا !! بهترین کار اینه که از شرش خلاص بشی من امروز درخواست تخیله دادم تا شنبه برم از ی حای دیگه بگیرم...نقل قول:
طرح دانشجویی 4گیگ ماهانه 16 هزار تومن شبانه 1-7 ! از ستاره شرق ک نماینده پیشگامانه !!
واقعا پشتیبانی مخابرات صفره و بی ادب از وقتی پارتک اومد مردم رو چاپیده
بعدشم به همه بگین مخابرات رو تخلیه کنن چون ممکنه فروش اینترنتش متوقف بشه
تازه شم پروانه fcp نگرفتن :| فرار کنین من فرار کردم
- - - Updated - - -
دقیقاااا !! بهترین کار اینه که از شرش خلاص بشی من امروز درخواست تخیله دادم تا شنبه برم از ی حای دیگه بگیرم...نقل قول:
طرح دانشجویی 4گیگ ماهانه 16 هزار تومن شبانه 1-7 ! از ستاره شرق ک نماینده پیشگامانه !!
واقعا پشتیبانی مخابرات صفره و بی ادب از وقتی پارتک اومد مردم رو چاپیده
بعدشم به همه بگین مخابرات رو تخلیه کنن چون ممکنه فروش اینترنتش متوقف بشه
تازه شم پروانه fcp نگرفتن :| فرار کنین من فرار کردم
منکه از خدااامه از مخابرات کوچ کنم ولی متاسفانه من از روستای محرومم و فقط مخابرات اشتراک میده ..کسی میدونه دومگ نامحدوده مخابرات چقد هزینشه و سرعت واقعیش چنده؟ برای بازی انلاین میخام. مرسینقل قول:
نامحدود ؟؟؟ شوخی نکن ! نمیده مخابرات... حیف شد واقعا جاهایی ک مخابرات انحصار داره داره نابود میشه !!نقل قول:
منم که همه رو تشویق میکنم برن از مخابرات ولی خودم تو دامشون گیر افتادم!
میگن چون تجهیزات مخابرات رو خططون نصب شده اگر تخلیه کنی از هیچ شرکتی نمیتونی بگیری ! یعنی تو منطقه ما به زور دارن کاربر رو نگه میدارن :n22:
چه گرفتاری شدیما کجا باید بریم شکایت کنیم ؟؟ چکار کنیم یکم جمع و جور کنن خودشونو؟؟؟نقل قول:
سلام من خوزستانی هستم اینجا سرعت ها افتضاحه من 2 مگ دارمنقل قول:
اما اگر میخوای شکایت کنی باید به سایت 195 شکایت کنی تازه پیگیر هم باید باشی و صد البته تنهای هم کاری از پیش نمیبری اما خالی از لطف نیست
سرعت دانلود شبانه-ش ؟ مصرف منصفانه نداره ؟نقل قول: