نمیدونم چی شد ولی سرعت برگشت ب حالت قبل :n27:نقل قول:
خدا لعنتت های وب ک معلوم نیس چی میکنی
Printable View
نمیدونم چی شد ولی سرعت برگشت ب حالت قبل :n27:نقل قول:
خدا لعنتت های وب ک معلوم نیس چی میکنی
حتما تو اون لحظه خواسته دست به سرت کنه سرعت اینترانت رو برده بالانقل قول:
منم چند روز پیش زنگ زدم از پینگ شکایت داشتم (مدتها بود پینگ 200 بود با 10 درصد پکت لاست) نمیدونم پشتیبانی چی کار کرد یه دفعه پینگ اومد رو 130 با 1 درصد پکت لاست!!! ولی بعد که قطع کردم دوباره خراب شد
سلام دوست گرامی میشه یه توضیحی در مورد سرویسهای جدید art-base شاتل بدین؟!نقل قول:
و این سرویسهای چه فرقی با سرویس های art معمولی دارن؟!
آیا مثلا اگه سرویس art base 1024 من محدود بشه میتونم برم art1 بگیرم از محدودیت در بیام؟!
در مورد سوال اولتوننقل قول:
فرقشون اینه که ترافیک داخل و خارج تفکیک میشه و مفتشون گرونه
اگه قصد سرویس غیر حجمی دارید پارس بهتره
تغییر از ارت بیس ها به ارت نمیدونم ممکنه یا ن میتونید از پشتیبانی بپرسید ولی فعلا مثل اینکه این نوع سرویس تو لیست فروش شاتل نیست
بهترین کار خرید سرویس ارت 1 هست هر وقت محدودشدید با پرداخت تفاوت با ارت 2 ارتقا بدید تا از محدودیت در بیاید و الی اخر...
نقل قول:
بله بله حواسم نبود یه الف اضافه گذاشتم . به جای بیت نوشتم بایت خخ
کجای دنیا اولا اینترنت زیر یک مگ دارن و بعدش اون رو با منت به مردمش میدن غیر از چند کشور عقب مونده مثل خودمون ؟ تازه بهش میگن اینترنت پر سرعت !!
یعنی میگی تو تمام دنیا یه سرویس رو بین 8 نفر پخش می کنن مثل ایران ؟؟؟ فکر نکنم قانون من درآوردی ضریب اشتراک 1 به 8 تو تمام دنیا هم وجود داشته باشه ها !!!
شیرینگ تو خارج هم وجود داره ولی اون جا پهنای باندی که میفروشن 100 مگابیت این حدوداست نه اینکه بیان 128 کیلوبیت رو شیر کنن و بگن قانونیه :n08:نقل قول:
نقل قول:
داداش این سایت که گفتی و این لینکی که دادی روش کلیک می کنم می زنه The page isn't redirecting properly
خودم رفتم گوگلش کردم پیدا کردم سایت وزارت ارتباطات !!!
هاهاها . جالبه صفحه اصلی سایت وزارت ارتباطات این کشور بالا نمیاد. سامانه ثبت شکایاتش هم بالا نمیاد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ :n02::n02::n02:
جای دیگه ای نیست واسه ثبت شکایتمون ؟
آقا پیداش کردم . دمتون گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید های وب موقتا قطعش کرده :n02:نقل قول:
من که رو همین لینکی که دوستمون داده کلیک می کنم راحت بالا میاد
واسه من که باید برم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش میرم تو قیمت سامانه 195 . خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام باز نمیشهنقل قول:
هر کاری می کنم باز نمیشه . خخخ شایدم کار های وبه . خدا می دونه :n02:
کلا برای ثبت شکایت در رابطه با اینترنت به این آدرس برید:
نقل قول:
آره الان همین جا هستم . الان من می خوام در خواست تخلیه و جمع آوری خطم رو بدم .
اومدم تو قسمت نوع شکایت : زدم تخلیه خط
موضوع شکایت : زدم عدم جمع آوری سرویس
اسم اپراتور هم که های وب یا همون داده گستر عصر نوین رو مشخص کردم .
درست گزینه ها رو مشخص کردم یا گزینه های دیگه ای باید انتخاب کنم؟ خودم که فکر میکنم درست انتخاب کردم !!!
یا بهتر بود اول موضوع شکایت رو عدم تضمین کیفیت سرویس ارائه شده انتخاب می کردم ؟ ( هر دو تاش رو امتحان می کنم .اول همین عدم تضمین کیفیت سرویس ) ببینم چی میشه !
من اینجوری اقدام کردم:نقل قول:
نوع سرویس: ارتباطات ثابت
نوع شکایت: اینترنت پرسرعت
موضوع شکایت: خروج خط از رانژه
نام اپراتور: داده گستر عصر نوین (های وب)
تو متن شکایت هم بنویسید برخلاف قانون که درخواست مشترک برای جمع آوری سرویس و تخلیه خط باید فورا به مخابرات ارسال شود و کل روند تخلیه باید ظرف 72 ساعت انجام شود شرکت های وب 2-3 روز کاری مشترک را برای تماس و تایید مجدد و ارائه پیشنهادات جدید معطل می نماید و اعلام نموده که روند جمع آوری 10-15 روز به طول خواهید انجامید
با ثبت شکایت، شکایتتون از سوی سامانه فورا به شرکت مربوطه (های وب) ارجاع داده میشه و حدودا 12 ساعت بعد از امور مشترکین های وب باهاتون تماس میگیرن بگید خواسته تون اینه که باید در اولین روز کاری (یکشنبه) درخواستتون رو به مخابرات ارسال کنن نه اینکه اینجا دو سه روز معطل بشید که آخر هفته بشه و هفته بعد تازه درخواست بره مخابرات
البته قبل از اینکه تو 195 شکایت کنید اول زنگ بزنید 1565 درخواست تخلیه رو بدید بعد برید 195نقل قول:
سلام شما میگین فرقشون اینه که ترافیک داخل و خارج تفکیک میشه و مفتشون گرونه .سوال اینجاست art-base ارزونتره فرقی این دوتا هم میگین اینه چرا میگین art-base خوب نیست؟!نقل قول:
مثلا تو art اگه حداقل تبادل ترافیک 18 گیگه شما میتونی از همه اون 18 گیگ برای سایت ها و دانلودهای سرور خارجی (مثل تلگرام، اینستاگرام و ....) استفاده کنینقل قول:
ولی تو art base اگه میزان ترافیک همون 18 گیگ باشه، فقط تا سقف 6 گیگ میتونی از اینترنت (سرور خارجی) استفاده کنی و 12 گیگش مجبوری از اینترانت (سرور داخلی) استفاده کنی که واقعا زور داره پول بابتش بدی
منظورم سرویس های ارت بیس بود گفتم مفت اونا گرونهنقل قول:
بهترین نامحدودها ارت های شاتل هستن
دوستان مثل این که از ده دقیقه قبل سرعت اینترنت های وب درست شد . الان دارم با سرعت یک مگ دانلود می کنم . البته کور خونده صد در صد تخلیه اش می کنم . حالا صبر کن :n02:
می ترسم این درست شدن هم مقطعی باشه و باز روز از نو روزی از نو:n36::n37:
چرا دلیل؟!میشه بیشتر توضیح بدین؟!این سرویس کی در چه تاریخی ارائه میشه؟!نقل قول:
- - - Updated - - -
آها متشکر از جوابتوننقل قول:
آها متشکر از جوابتوننقل قول:
فقط یک سوال سرویس art-base 1024 سرعت اولیش چنده و بعد از محدود شدن چند میشه؟!
- - - Updated - - -
تشکرنقل قول:
فقط یک سوال سرویس art-base 1024 سرعت اولیش چنده و بعد از محدود شدن چند میشه؟!
قطعا مقطعیه و حداکثر تا 2-3 هفته دیگه مشکلاتش دوباره شروع میشن (منم واسه همین رفتم سریع درخواست تخلیه دادم که دوباره درست نشه منم بهش دل خوش کنم)نقل قول:
چون پهنای باندش که ثابته و حالا هم قراره حجم های بیشتر با سرعت بالاتر بده مشکلاتش بیشتر خواهد شد
نقل قول:
ارت بیسهای شاتل کلا 10 گیگ سرور خارج دانلود میتونی یکنی یعنی این 10 گیگ تمام شه دیگه اینستا تله و...... تعطیل و فقط سایت های داخل رو برات باز میکنه!
نمی دونم بچه های تاپیک شاتل گفتند مثل اینکه فعلا ارائه نمیشه !
با تشکرنقل قول:
دوست عزیز متوجه حرف شما شدم یه سوالی که پیش میاد اینکه سرعت قبل و بعد محدود شدن سرویس art-base 1024 چنده؟!
آرت بیس هنوز راه اندازی نشده که کسی ازش استفاده کرده باشه و اطلاع از سرعت قبل و بعد از محدود شدنش داشته باشه!!نقل قول:
این جریان ارزون شدن اینترنت هم شوخی کثیفی بود
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان سرویس های غیر حجمی سرعت اسمی رو میدن یعنی؟ یک به هشت؟؟؟!!!:n30::n30:
یکی از دوستان صفحه قبل بعد چند بار زنگ زدن پشتیبانی مثل اینکه سرعتش بردن بالا !!!نقل قول:
ولی اصولا این نوع سرویس سرعت اسمیه
مثل اینکه های وب رو باید جمع کرد دیگه حتی به عنوان نت پشتیبان هم به درد نمیخوره ! الان سر ظهر چشه که سرعت از 100 بالاتر نمیره ؟!
واقعا افتضاحه زنگم میزنی میگه با IDM دانلود کن! آخه تلگرام، اینستا، گوگل پلی، اپ استور، یوتیوب، بازی آنلاین و ... رو با IDM میشه انجام داد ؟! بعدم زود میگه برو با speedtest سرور ایران تست بگیر ! مگه اینترانت خریدم من آخه ؟
آدم میتونه سرویس حجمی ۲ گیگ بگیره ۱۲ تومن. بعد یه فشفشه بگیره ۳۰ تومن. اینطوری ۵۲ گیگ حجم، با مالیاتش میشه ۴۶ تومن که اگه خط کشش داشته باشه تا ۱۶ هم باز میذارن.
اونوقت سرویس غیرحجمی ۴ مگ ۳۴ گیگ با مالیات میشه ۶۵ تومن!!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دقیقانقل قول:
به خاطر همینه میگیم یه دقیقه هم روی این تعرفه های جدیدشون فک نکردن
وگرنه این تعرفه های جدید (فشفشه و سرویس های حجمی و غیرحجمی) خیلی احمقانه است
دوستان سرعت 1024 های وب کسی داره؟ سرعت دانلودش چنده؟نسبت به قبل تغییر کرده؟ به خصوص از زمانی طرح های جدید اعلام شده و قیمت های جدید؟
در ضمن من 8 مگ دینامیت دارم که ماه بعد تموم میشه به نظرتون طرح تندباد بگیرم؟ 360 گیگ 1 ساله. من سرعت دانلود با همین دینامیت 800 کیلو بایت هست که برام عالیه. در ضمن من زیاد دانلود نمیکنم. میشه ماهی 30 گیگ.
نظرتون چی هست در مورد این طرح؟
ممنون راهنمایی کنید
من قبلا 1 مگ داشتم که اونم سرعت دانلود 600 کیلو بایت تا 800 بود.
دوست عزیز الان های وب در کل کشور مشکل داره سرعت بنده 8 مگ باید باشه که الان 40 کیلو بیت هست خودت حساب کن چه خبره دیگه.نقل قول:
از من میشنوی بروی از هر شرکتی بگیر به جز این 3 تا شرکت های وب(بای وب) پارس انلاین (پارس افلاین) اسیاتک (اسیاشت).
اسم های که در () میبنی رو من براشون انتخاب کردم که اون هم دلیلش مشخص هست. از هر شرکتی به جز این 3 تا بگیری برد کردی.
درستهنقل قول:
ولی برای من سرعت های وب عالیه و الان دارم پچ pes2016 رو دانلود میکنم با سرعت 950 کیلو دان میکنم
از سرور خارجی هم با سرعت 500 کیلو دان میکنم
از زمانی های وب دارم 3 ساله برای من عالیه و مشکلی نداشتم
تو تعرفه های جدید چی استفاده میکنید؟؟؟نقل قول:
من اسفند 94 از های وب طرح تندباد یکساله گرفتم و تو این مدت شش ماه واقعا ازش راضی بودم سرعت دانلود چه سرور خارج چه سرور داخل ایران
همیشه روی 900 بوده و پینگ خارج هم همیشه زیر 200 و پکت لاست هم نداشتم تو این حدود 9 سالی که ADSL دارم از هیچ شرکتی به اندازه های وب راضی نبودم
با اینکه طرح های فشفشه قبلی خیلی بهتر و متنوع تر بود ولی باز هم برای من که حجم روزانه به کارم میاد قیمتش خیلی عالی و به صرفه هست
اینم تست سرور خارج همین الان ساعت 9.30 شب
این از شانس شماستنقل قول:
(البته یادمه یه مدت این مشکل قطع و وصلی های بی دلیل های وب گریبان گیر شما هم شده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این طور که من متوجه شدم های وب تو اکثر استان ها مشکل داره طوری که وقتی قطعی و افت سرعت و ... پش میاد تو خیلی از مراکز این مشکل هست (از روی نظرات دوستان همین انجمن و همچنین اینستاگرام خود های وب میشه فهمید) ولی ظاهرا تو تهران و اصفهان با توجه به رقابت شدیدی که بین شرکت ها هست های وب از نظر کیفیت نسبتا خوب عمل کرده (مثلا همین بسته تندباد تو خیلی از مراکز ارائه نشده (حتی برای مشترکین جدیدی که تازه میخوان از های وب اینترنت بگیرن) و به قول خودشون تو مراکز منتخب ارائه میشه (یه بار با پشتیبانی صحبت میکردم که چرا این بسته برای همه مشترکین و یا حداقل تو همه مراکز نیست میگفت این بسته تندباد مختص مشترکین جدیده مراکزیه که رقابت بین شرکت ها زیاده و های وب با قیمت خیلی نازل داره این بسته رو میفروشه تا بتونه بازار اون مرکز رو دست بگیره!!)
نتایج این سایت speedtest.net خیلی معتبر نیست (ممکنه سرورهاش از سمت های وب کش شده باشن)نقل قول:
سرعت دانلود (با دانلود منیجر) هم خیلی معیار خوبی برای کیفیت اینترنت نیست
شما یه لطفی کنید بین ساعت 2 بعدازظهر تا 12 شب این تست ها رو بگیرید عکس نتایجشو بذارید:
(تست سرعت تک کانکشن- از هر 3 تا سرور سایت بالا تست بگیرید)
ping 8.8.8.8 -n 100
ping 4.2.2.4 -n 100
(تست 100 تایی پینگ- چون ممکنه پکت لاست از پکت 50 ام به بعد اتفاق بیفته)
من طرح دینامیت 6 ماهه داشتم که ماه بعد تموم میشه میخوام طرح طوفان بگیرم 1 سالهنقل قول: