اره بگو بالا ببرن ولی اگه خط نکشید مودوااسیون رو بزار روی Gmdtنقل قول:
Printable View
اره بگو بالا ببرن ولی اگه خط نکشید مودوااسیون رو بزار روی Gmdtنقل قول:
اگه يه كار درست توي زندگيت كرده باشي همينه كه اسم اين يارو رو درست مي نويسي! منظورم پارتاك هستش!نقل قول:
مرغايي كه سيخ زدي نوش جونت:n02:
الان که رو g.dmit میزارم max rate رو 9مگ ثابت میمونه ولی رو adsl2+ بین 10-16 مگ و با خاموش/روشن کردن مودم عوض میشهنقل قول:
روی همین adsl2 باشه. فردا که سیستم ! درست شد زنک بزن بگو روی 12 مگ یا 10 مگ ببندن . اگه قطعی داشتی نمیخواد زنگ بزنی بهشون که دان استریم رو کم کنن. خووت مود رو بزار روی gdmit تا درست شه.نقل قول:
محمد جان اسمش پارتاک نیست پرتکه پرتک یعنی یک عدد برگ:n01:
رفیق خیلی ممنون واسه پاسخت.امشب پس پدر مخابرات رو در میارم بی شرفا از ساعت 12 به بعد سرعت دالود از لینک خارجی رو میکنن 30 در حالی که از لینک ایرانی 450تا 500.نقل قول:
واقعا میشه 30؟نکنه منم 5مگ بگیرم اینجور بشه:n13:نقل قول:
با آپلود بوی و آپلود باز چند میشه؟
شما هم جدیدا تایم اوت دارین؟ پینگ خوب پایین اومده ولی خیلی تایم اوت میخوره:n03:
من سیترا 10 مگ دارم. سرور خارجی و داخلی فرقی نداره شب و روزنقل قول:
تایم شبانه! 2مگ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینجاست که این سایت ها برا کاربرای عادی سرعتو بیشتر از 2مگ باز نمیزارن بعضی هاشون هم تا 1مگ یا 512 و حتما باید اکانت پرمیومشونو بخری تا بتونی از نهایت سرعت استفاده کنینقل قول:
الان کسی khz-10240-withfree داره؟
مثلا از سایت Huawei یه رام موبایل دانلود کردم اصلا افت سرعتی نبود. بعضی آپلود سنتر ها هم هستند که تا 700 کیلو هم کاربر مجانی میتونه دانلود داشته باشهنقل قول:
چرا کسی khz-10240-withfree نیست نکنه 10مگ nofree باشه کلا؟:n13:
فری میگم ساعت 2 لازمه مودم رو خاموش روشن کنم واسه دانلود شبانه ؟
امروز بیش از 2ساعت پشت خط بودم واسه پشتیبانی که بپرسم این سیستم درست شد که دان استریم رو تغییر بدن. از موقعی که زنگ زدم 27 نفر جلوی ما بودن تا 15 که آمدیم دوباره پرید 25!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دهنم صاف شد. خسته شدم. آخرش هم موفق نشدم با پشتیبانی حرف بزنیم
بستگی داره کی زنگ بزنی!نقل قول:
صبح بزن حتما جواب میدن. الان هم بزنی جواب میدن فکر کنم.
میگم توام که زنگ میزنی همون مرده که صدای خاصی داره بر میداره گوشی رو؟
نیما میگم که لازمه ساعت 2 مودم رو خاموش روشن کنم یا نه؟
داداش برای شما دان استریم رو تغییر دادن؟؟؟نقل قول:
از وقتی که منتقل شدم پرتک نیازی نیست ولی شما که هنوز سیترا هستی باید ریستارت کنینقل قول:
دوستان من قید 10مگو زدم حوصله ندارم ریسک کنم و nofree بشم
دوستانی که سرویس khz-5120-withfree گرفتید و شبانه داره 5مگ با چند گیگ ترافیک گرفتید دقیقا که منم همونو بگیرم
صبح زنگ میزنم حتما. اخه پریروز زنگ زدم گفت سیستم خرابه و یکی دو روز دیگه زنگ بزنید. ! دیروز زنگ نزدم دیگه گفتم صبح بزنم ایشالله که سیستم اوراقشون راه افتاده باشه.نقل قول:
هروقت هم زنگ میزدم یه مرده بر میداشت انگار حال و حوصله حرف زدن نداره [emoji3][emoji15][emoji20][emoji36]
یکی که 5مگ سه گیگ گرفته بود فکر کنم. چند صفحه پیش گفته بود یادمهنقل قول:
3گیگ بود یا 8گیگ:n13:نقل قول:
اگه 3گیگ داشته باشه همینو میگیرم
چند صفحه قبل اگه بگردی پیداش میکنی.نقل قول:
اتفاقا همون مرده کارتو میتونه راه بندازه آدم با انصافیهنقل قول:
منظورت رو متوجه نشدم کی رو میگی/نقل قول:
ولی 2نفر اونجا هستن که فوق العاده کار راه انداز هستن. قسمت پشتیبانی هستن. از نظر فنی هم اوکی هستن.
فرشاد صفحه 1361 رو بخون. طرف 5مگ 8 گیگ داشته withfree
خدا کنه فردا درست بشهنقل قول:
35تومن زیاده میخوام بدونم اگه 3گیگش شبانه داره بگیرم اگه نداره که بمونم رو همین 2مگنقل قول:
عجب وضعیتی شده!!نقل قول:
راستش من مصرفم متغییره یه ماه از 3گیگ اضاف میمونه یه ماه 3گیگ میگیرم علاوه بر اون 6گیگ هم میخرم برا همین سعی میکنم 3گیگ بگیرم که یدفعه از ترافیک اضاف نمونه بقیش بسوزهنقل قول:
پس همین 3 گیگ بگیر [emoji6]نقل قول:
اگه nofree بود چی؟نقل قول:
درصدش خیلی کمه. الان خودت 2 مگ داری شبانه داری. اونم 5 مگ 8 گیگ داره و شبانه داره. پس چرا 5مگ با 3گیگ نباید شبانه داشته باشه؟؟؟نقل قول:
چون ارزونترهنقل قول:
الان 2مگ 8 گیگ داری ؟نقل قول:
2مگ 3گیگ پایه 5گیگ هم تا الان شارژ کردم فقط با یه وبگردی بدون دانلود روزانه 10روز دیگه هم از زمان موندهنقل قول:
دوستان تو رو خدا کمک کنن من قبلا وارد سیترا میشدم الان همش میگه نام کاربری اشتباست. وارد پرتک هم نمیشم !!!!
زنگ بزن پشتیبانینقل قول: